- 7 Ekim 2015
- 233
- 70
- 98
- 31
- Konu Sahibi Firstnight
-
Adamın hayat enerjisine bi kadehMerhaba kızlar, eşimle bir sene önce evlendik. Bu bir sene içerisinde de ben de o da dönem dönem işsiz kaldık. Son iki aydırsa ikimiz de işsiziz ve sürekli evde beraberiz. Asla dışarı çıkıp arkadaşlarıyla sosyalleşmiyor. Sadece benimle vakit geçiriyor ve bundan mütevellit evde çok konuşuyor. Konuşacak ciddi bir konumuz yoksa boş laf yapıyor. Boş espriler, şakalar. Yani inanın tahammül edemiyorum artık insan hiç mi susmaz ya? Sohbet etmezse şarkı söylemeye başlıyor. Sesine tahammül edemiyorum artık. Bu özellikleri dışında adamın rahatsız olduğum hiçbir şeyi yok. İnsan eşinden sıkılır mı? Bilmiyorum sıkılıyorum işte. Hiçbir insanla bu kadar süre yan yana olmaya tahammül edemiyorum. Kafam almıyor artık. Ne yapacağım onu da bilemiyorum.
Düğünde takılanları bozuyoruz.Calismadan nasil geciniyorsunuz?
Yani günün sonunda muhabbet o kadar boş bir yere gidiyor ki… çok bilindik bir şarkıyı söylüyor mesela hayatım sen bu şarkıyı biliyor musun diyor? Evet diyorum eee?? Hiç öyle muhabbet olsun diye. Yani o kadar anlamsız ki. Sabah bir arkadaşımız kahvaltıya davet etmişti ona gidiyoruz. Yoldayken hayatım şurada kahvaltı edelim mi diyor? Bön bön bakıyorum ben de ne diyor bu zaten kahvaltıya gitmiyor muyuz diye. Ne diyorsun diyorum. Şaka yapıyorum diyor. Öyle makara işte.İş bulursunuz inşallah fazla konuşanı hiç sevmem bende karşı cinsin
Ama komik olmaya çalışması da belki de moralleri yüksek tutmak istiyor konuşkan eşiniz ay bazı kadınlar da eşim hiç sohbet etmiyor hep telefonda oyun oynuyor diyor ya orta yolu bulamıyorlar ya bizi hiçbirşey memnun etmiyor hahaYani günün sonunda muhabbet o kadar boş bir yere gidiyor ki… çok bilindik bir şarkıyı söylüyor mesela hayatım sen bu şarkıyı biliyor musun diyor? Evet diyorum eee?? Hiç öyle muhabbet olsun diye. Yani o kadar anlamsız ki. Sabah bir arkadaşımız kahvaltıya davet etmişti ona gidiyoruz. Yoldayken hayatım şurada kahvaltı edelim mi diyor? Bön bön bakıyorum ben de ne diyor bu zaten kahvaltıya gitmiyor muyuz diye. Ne diyorsun diyorum. Şaka yapıyorum diyor. Öyle makara işte.
Kitap okuyun böylece sizi rahatsız edemez.Sürekli okumanızı bölecek değil ya.Merhaba kızlar, eşimle bir sene önce evlendik. Bu bir sene içerisinde de ben de o da dönem dönem işsiz kaldık. Son iki aydırsa ikimiz de işsiziz ve sürekli evde beraberiz. Asla dışarı çıkıp arkadaşlarıyla sosyalleşmiyor. Sadece benimle vakit geçiriyor ve bundan mütevellit evde çok konuşuyor. Konuşacak ciddi bir konumuz yoksa boş laf yapıyor. Boş espriler, şakalar. Yani inanın tahammül edemiyorum artık insan hiç mi susmaz ya? Sohbet etmezse şarkı söylemeye başlıyor. Sesine tahammül edemiyorum artık. Bu özellikleri dışında adamın rahatsız olduğum hiçbir şeyi yok. İnsan eşinden sıkılır mı? Bilmiyorum sıkılıyorum işte. Hiçbir insanla bu kadar süre yan yana olmaya tahammül edemiyorum. Kafam almıyor artık. Ne yapacağım onu da bilemiyorum.
Google'da buna bakıyordum az önce atmak için hshshshBu videoyu hatırlattı konu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?