- 1 Mayıs 2021
- 6.703
- 31.362
- 498
- Konu Sahibi Firstnight
-
Yani günün sonunda muhabbet o kadar boş bir yere gidiyor ki… çok bilindik bir şarkıyı söylüyor mesela hayatım sen bu şarkıyı biliyor musun diyor? Evet diyorum eee?? Hiç öyle muhabbet olsun diye. Yani o kadar anlamsız ki. Sabah bir arkadaşımız kahvaltıya davet etmişti ona gidiyoruz. Yoldayken hayatım şurada kahvaltı edelim mi diyor? Bön bön bakıyorum ben de ne diyor bu zaten kahvaltıya gitmiyor muyuz diye. Ne diyorsun diyorum. Şaka yapıyorum diyor. Öyle makara işte.
Evde oturan boş erkekten nefret ederim ...Merhaba kızlar, eşimle bir sene önce evlendik. Bu bir sene içerisinde de ben de o da dönem dönem işsiz kaldık. Son iki aydırsa ikimiz de işsiziz ve sürekli evde beraberiz. Asla dışarı çıkıp arkadaşlarıyla sosyalleşmiyor. Sadece benimle vakit geçiriyor ve bundan mütevellit evde çok konuşuyor. Konuşacak ciddi bir konumuz yoksa boş laf yapıyor. Boş espriler, şakalar. Yani inanın tahammül edemiyorum artık insan hiç mi susmaz ya? Sohbet etmezse şarkı söylemeye başlıyor. Sesine tahammül edemiyorum artık. Bu özellikleri dışında adamın rahatsız olduğum hiçbir şeyi yok. İnsan eşinden sıkılır mı? Bilmiyorum sıkılıyorum işte. Hiçbir insanla bu kadar süre yan yana olmaya tahammül edemiyorum. Kafam almıyor artık. Ne yapacağım onu da bilemiyorum.
Eşinize neden "gereksiz sorulardan ve boş konuşmalardan çok sıkıldım bunaldım" demiyorsunuz?Yemin ederim şu anda yatak odasına saklandım. Yatakta oturmuş ağlamamak için kendimi ikna etmeye çalışıyorum.
Burcu ikizler sanırımParayla ilgili bir şey yazdım mı? Ya da yakındın mı? Siz de 7/24 hiç susmayan biriyle beraber olun da sıkılmayın bakalım.
O da garip hee.ben 1 gün evde kalsam bırakın şarkıs söyleyecek kadar keyiflenmeyi, hayattan soğuyorum.maşllah.Adamın hayat enerjisine bi kadehişsizlik ve dipdibeliğinizin sonuçlarındaki derdinizede
Kendisine mi olduk şimdiAmin inşallah… genelde de çok konuşuyor ama işsizlikten sonra daha çok arttı. Ben de işten çıkarılınca daha çok maruz kalmaya başladım kendisine. Yani bana göre bir laf bir yere hizmet etmiyorsa edilmez. Kendimle kalmaya çalıştığım zamanlarda saçma sapan espriler yapınca asabım bozuluyor. Yani elimde telefonda bir şeylere bakıyorum saat olmuş 12 gün sonu artık bir sus be adam. Bütün gün yanındaydım ve sohbet ettik sürekli zaten.
Muhtemelen eşiniz de susunca bunalıyor. Şuan ikinizde zorlu süreçten geçiyorsunuz herkes kendine göre tepki veriyor. Allah yardımcınız olsun, iki taraf için de sıkıntı. Tek önerim hissettiklerinizi birbirinizle paylaşın.Merhaba kızlar, eşimle bir sene önce evlendik. Bu bir sene içerisinde de ben de o da dönem dönem işsiz kaldık. Son iki aydırsa ikimiz de işsiziz ve sürekli evde beraberiz. Asla dışarı çıkıp arkadaşlarıyla sosyalleşmiyor. Sadece benimle vakit geçiriyor ve bundan mütevellit evde çok konuşuyor. Konuşacak ciddi bir konumuz yoksa boş laf yapıyor. Boş espriler, şakalar. Yani inanın tahammül edemiyorum artık insan hiç mi susmaz ya? Sohbet etmezse şarkı söylemeye başlıyor. Sesine tahammül edemiyorum artık. Bu özellikleri dışında adamın rahatsız olduğum hiçbir şeyi yok. İnsan eşinden sıkılır mı? Bilmiyorum sıkılıyorum işte. Hiçbir insanla bu kadar süre yan yana olmaya tahammül edemiyorum. Kafam almıyor artık. Ne yapacağım onu da bilemiyorum.
Pandemi dönemi ben de öyle olmuştumMerhaba kızlar, eşimle bir sene önce evlendik. Bu bir sene içerisinde de ben de o da dönem dönem işsiz kaldık. Son iki aydırsa ikimiz de işsiziz ve sürekli evde beraberiz. Asla dışarı çıkıp arkadaşlarıyla sosyalleşmiyor. Sadece benimle vakit geçiriyor ve bundan mütevellit evde çok konuşuyor. Konuşacak ciddi bir konumuz yoksa boş laf yapıyor. Boş espriler, şakalar. Yani inanın tahammül edemiyorum artık insan hiç mi susmaz ya? Sohbet etmezse şarkı söylemeye başlıyor. Sesine tahammül edemiyorum artık. Bu özellikleri dışında adamın rahatsız olduğum hiçbir şeyi yok. İnsan eşinden sıkılır mı? Bilmiyorum sıkılıyorum işte. Hiçbir insanla bu kadar süre yan yana olmaya tahammül edemiyorum. Kafam almıyor artık. Ne yapacağım onu da bilemiyorum.
Yemin ederim şu anda yatak odasına saklandım. Yatakta oturmuş ağlamamak için kendimi ikna etmeye çalışıyorum.
Bu çok iyiymiş ya2 seçenek var..
1) Ben karşımdaki erkek çok konuştuğu vakit sürekli ağzına yiyecek tepistiriyorum.
Sokaktaysak hemen bir markete girip bir paket bisküvi alıyorum.
Tikiyorum ağzına.
Dönerci görürsem hemen bir durum alıyorum.Basiyorum ağzına.
80 kilo iken tanıştigim erkek 90'a merdiven dayıyor.
"Hayatım doydum" dese bile annem gibi yapiyorum.
Sen bilmezsin aciktigini,ağzına değerse yersin diyorum
2 ) Bu ise bir PlayStation yahut bilgisayar.
Çok bunaldigim vakit açıyorum önüne,sen biraz oyna diyorum
Adam yemek istemiyor zaten,ben ağzına tepiyorum..Bu çok iyiymiş ya
Ya adam yemeyi sevmiyorsa onada bir çözüm var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?