Kocam beni çok bunaltıyor!

2 seçenek var..
1) Ben karşımdaki erkek çok konuştuğu vakit sürekli ağzına yiyecek tepistiriyorum.
Sokaktaysak hemen bir markete girip bir paket bisküvi alıyorum.
Tikiyorum ağzına.
Dönerci görürsem hemen bir durum alıyorum.Basiyorum ağzına.
80 kilo iken tanıştigim erkek 90'a merdiven dayıyor.
"Hayatım doydum" dese bile annem gibi yapiyorum.
Sen bilmezsin aciktigini,ağzına değerse yersin diyorum
2 ) Bu ise bir PlayStation yahut bilgisayar.
Çok bunaldigim vakit açıyorum önüne,sen biraz oyna diyorum

Ayy valla çok sinir bozucu. Allah kolaylık versin. Umarım iş bulursunuz. Mesafe ve uğraş olunca belki daha az espiri yapar.

Evde oturan boş erkekten nefret ederim ...

sinirler laçka olmuş ikinizde de. onun çenesine vurmuş, sizin tahammülünüz azalmış. ikinizden biri iş bulmadan düzelmez tam olarak. ama kendinize ait zaman dilimleri hyaratın. sürekli bir arada olmak boğar. yürüyüşe çıkın, ayrı ayrı arkadaşlarınızla buluşun. dışarda cafede parkta vs kitap okuyun. en azoından günde 3 4 saatinizi ayrı geçirin.

Yemin ederim şu anda yatak odasına saklandım. Yatakta oturmuş ağlamamak için kendimi ikna etmeye çalışıyorum.
Eşinize neden "gereksiz sorulardan ve boş konuşmalardan çok sıkıldım bunaldım" demiyorsunuz?

Adam napsın dışarı çıkıp, bozdurup bozdurup yediğiniz altınların madenini bulmadınız herhalde, hazıra dağ dayanmaz biter iki güne. Arkadaşlarıyla nasıl sosyalleşebilir işsiz adam? Psikolojisini bu şekilde bir dışa vurumla sağlam tutmaya çalışıyodur, içini rahatlatmaya çalışıyodur. İşe girince düzelir. Hızlı iş arayın.

Parayla ilgili bir şey yazdım mı? Ya da yakındın mı? Siz de 7/24 hiç susmayan biriyle beraber olun da sıkılmayın bakalım.
Burcu ikizler sanırım iş arkadaşım ve dayım ikizler Allahım sürekli iletişim ve etkileşim halinde olmak istiyorlar sürekli ve bunun içinde saçma sapan anlamsız cümleler kurup gereksiz sorular sorup duruyorlar.

Öğlen paydosunda ev için marketr gittim arkadaşım da geldi, domates alırken "bu ne? Neden domates aldın? Eve mi aldın iş yerine mi?" deyince patladım masamda kamp ateşinde yemek mi yapacağım elbettr eve aldım bu nasıl saçma bir soru falan dedim.

Kendi başına zaman geçiremeyen insan bagimlarindan hiç hoşlamıyorum ya!

HAHAHAHAH YATAK ODASINA SAKLANDIM YAZINIZA ÇOK GÜLDÜM... SEVEREK , İSTEYEREK EVLENMEDİNİZ Mİ ? YANİ AZ BİR SÜRE VAKİT GEÇİRSEYDİNİZ BİLİRDİNİZ BU İNSANIN DURUMUNU.
BEN DE PANDEMİ ÖNCESİ EVLENDİM VE EVLİLİĞİMİN 2-3 AYINDA PANDEMİ PATLAK VERDİ. BENİM EŞİMDE BUNALIM DURUMDAYDI O ZAMAN VE O DA EŞİNİZE BENZER ŞEYLER YAPIYORDU. MADDİ AÇIDAN DA ZORLANMIŞTIK. BEN DE ŞÖYLE BİR ÇÖZÜM ÜRETMİŞTİM , YEMEKLERİ SEN YAP BEN O SIRADA YÜRÜYÜŞE ÇIKACAĞIM GELİNCE BULAŞIKLARI YIKARIM. TATLILAR , YEMEKLER NELER NELER YAPIYOR VE ÇOK HOŞUNA GİDİYORDU. GÜNDE 2-3 SAAT AYRI TAKILIYORDUK ANLAŞMAMIZ VARDI. BEN SALONDA BİLGİSAYARDA O DA TV ODASINDA DİZİ İZLİYORDU. ARADAN ÜÇ SENE GEÇTİ ŞİMDİ İKİMİZDE ÇOK YOĞUNUZ BAZEN O GÜNLERİ ÖYLE ÖZLÜYORUM Kİ... KENDİNİZE DERT ETMEYİN YUVANIZI YIKAR BU DURUM.

Kendisine mi olduk şimdi

Muhtemelen eşiniz de susunca bunalıyor. Şuan ikinizde zorlu süreçten geçiyorsunuz herkes kendine göre tepki veriyor. Allah yardımcınız olsun, iki taraf için de sıkıntı. Tek önerim hissettiklerinizi birbirinizle paylaşın.

Bence canı sıkılıyor sıkıntıdan böyle. Ama inanın her gün sokağa çıksa para harcasa daha kötü. İş konusunds bir şey diyemem çünkü ha diyince bulunmuyor. Bir şey okuyun mesela. Kitap okurken bir sey diyemez bence.

Pandemi dönemi ben de öyle olmuştum Siz uğraşacak bir şeyler bulun çıkın dışarı mesela marketleri gezin ve en kısa zamanda iş bulun

Bence evde oynayabileceğiniz oyunlar alın. Çenesini değil beynini yorar belki diycem ama. Bu tipi tanıyorum ikisini aynı anda çalıştırır onlar :/
Allah yardım etsin.

Yemin ederim şu anda yatak odasına saklandım. Yatakta oturmuş ağlamamak için kendimi ikna etmeye çalışıyorum.

Off Allah sabır versin size. Niye iş aramıyor. En azından bir süre kafanızı dinleme fırsatınız olur.
Böyle sürek dibinizde oturup boş boş konuşursa ömrümüzü tüketir.

Bu çok iyiymiş ya
Ya adam yemeyi sevmiyorsa onada bir çözüm var mı?

Evde yatarak nasıl iş bulacak anlamadım benim eşimin maaşı askeri ücretin çok üstünde ama 1 ay evde yatsın aç kalırız siz altınlara guveniyorsunuz ama hazıra dağ dayanmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…