Kocam beni defalarca hem kadınlarla hem erkeklerle aldatmış :(

hmmbir az deyisik bir sey ama boyle biri ile bir evde nasil daha yasanir ki evlendikden sonra esinin normal bir erkek olmadigini bilen bayanlar var(kadina hic yakin durmams sadece kenardaki insanlari erkek oldugununa inandirmak icin evlenmis kiza da sen kendi hayatini yasa bende kendi hayatimi sadece kagit uzernde belli bir sure evli kalallim soylesmi zengin biri oldugu icin kiza bunun karsiligi daire bile vermeye hazirid)ama esini hem kadinla hem erkekle aldatan birne hic rastlamadim deysiki bir tip

Eve 20 kadin girmis hic mi suphelenmedin ayoool hic mi saç kıl toka bir sey bulmadin ? Evin duzeni biraktigin gibi mi? Evde bir ignenin yeri degisse anlarim hemen.

Ne diyelim ki biz şimdi? Ayrılmak istiyor musun istemiyor musun? İstemen lazım ama niye şimdiye kadar bekledin ki iğrenç bir şey.
Neler yaptıgını okudugum ilk anda tereddütsüz ayrılmaya karar aldım,fakat o mesajları okudugum telefon şimdi faceye girmiyor,bende ne sifresini biliyorum ne adresi,solugu zaten avukatta aldım avukatla görüştüm tazminatta almak icin yeterli kanıt icin uğrasıyorum,burada paylaşmamın nedeni aklım almıyor bir erkek bukadar yaparmı,benim gibi olan varmı bunları bilmek

Kullandıgım tabir yanlış olabilir ama anlatmak istedigim muradımız aldırmaktı fakat nasip olmadı değil anlatmak istediğim " ben hic aldırmak istemedim hep kavgalar ettik bu yüzden, kocam cok ugrastı aldırmam icin fakat ugraşsada nasip olmadı!! Elhamdülillah

Bu ilişki eskisi gibi yürümez.Bebeğinize de yazık etmeden en açığıyla boşanın derim ben.Durduğunuz kabahat.

İnsan inanamiyor. Dunyada neler var neler. Okuyunca sok oldum yaa. Esinle konus derim. Ama ben olsam duramazdimm asla

sımdı yonetıcılerden rıca edıcem
o cocugun saglıgı ıcın bıldırılmesı gereken durumlar kurumlar var
ip kımlık tespıtı yeterlı
malum aılede boyle ılıskıler oldumu ortada cocuk varsa farklı olur
sonucta sızınkı bı nevı ıtıraf esınızın yasamıyla ılgılı
hem bosanmanızda kolay olur

Kocan nasıl bir ruh haline sahip .Üzüldüm senin adına ya insanlar neden iyice sapıtır oldu ..Anlamıyorum migdem kalktı ya iğrenç herif seni haketmiyor tedavi şart ona sen çünkü unutamzsın onu okuduklarını mutlu olmazsın yani gözün gördükten sonra

Konunun ayrıntısını bilmeden böyle dalga gecmeniz ne büyük bi olgunluk gercekten

O zaman nasip oldu-olmadı demeyin zira "bebeği aldırmak nasip olmadı" demek kötü bir şekilde anlaşılır aynı benim anladığım gibi!!!

Kadinlari eve davet etmiş demişsin. Eve biri girse anlamaz misin yahu. ki 20 kadindan bahsediyoruz.
Eve davet ettigini yazdım buraya, 20 kadını eve almıs demedim, davet ettigini okudum fakat hiç davetine icabet edeni okumadım,"karın gelir ansızın sorun olur" yazanı bile gördüm, dikkatli algılarsanız yanılmazsınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…