- 9 Şubat 2014
- 6.345
- 5.659
- 198
- Konu Sahibi Sinem kopmas
-
Eve davet ettigini yazdım buraya, 20 kadını eve almıs demedim, davet ettigini okudum fakat hiç davetine icabet edeni okumadım,"karın gelir ansızın sorun olur" yazanı bile gördüm, dikkatli algılarsanız yanılmazsınız.
bebeği aldırmak nasip olmadı ya bende takıldım. ne demek bebeği aldırmak nasip olmadı. nasip olsaydı birdeYazdıklarınızı en az 20 defa okudum ve ben her defasında daha da bir inanmıyorum.Her defasında da aynı yere takılıp kalıyorum:Bebeği aldırmak nasip olmadı sözünüze.
Bu tür olaylar yaşanır mı yaşanır fakat ben böyle bir şey duyacağım da dokuz ay yalnızca hastanelerde serum yiyeceğim.
Üzgünüm ama kuş öldü beybi
Ar. gör Sinem Hanım, şu soru eklerini bari ayırın.Neler yaptıgını okudugum ilk anda tereddütsüz ayrılmaya karar aldım,fakat o mesajları okudugum telefon şimdi faceye girmiyor,bende ne sifresini biliyorum ne adresi,solugu zaten avukatta aldım avukatla görüştüm tazminatta almak icin yeterli kanıt icin uğrasıyorum,burada paylaşmamın nedeni aklım almıyor bir erkek bukadar yaparmı,benim gibi olan varmı bunları bilmek
Çünkü artık o kadar çok çoğaldı ki fakeler kendilerine nick bulamayınca mecbur isim uyduruyorlar He birde gerçek isim söy isim söy isim olunca fake olduklarını anlamayız sanıyorlar sanırımNedense saçma konular açan her üye isim soyisim ile kayıt oluyor. Tesadüfe bakın ki konuyu kanıksatmaya çalışan üyelerde yeni üye ve isim soyisimleriyle.
Evet zekanı hafife alamam,çünkü bu profilime bakıp bilgilerimin doğru olup burda paylaştıgımı sanan tek mucitsin, burada sadece anlattıgım konu dogru profil bilgilerim kendime ait değil.benım basıma bu gelse ısmım ve soy ısmımle super zekamı kullanarak profıl olusturup alalen anlatmam
aldattıgı ıcın dırek elımdekı bılgılerle suan avukatla konusuyor olurdum cicim
zekamızı hafıfe alma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?