Kocam beni defalarca hem kadınlarla hem erkeklerle aldatmış :(

bebeği aldırmak nasip olmadı ya bende takıldım. ne demek bebeği aldırmak nasip olmadı. nasip olsaydı birde

Kizlar zaten kadin belli ki bunalima girmis. Bide siz uzerine gitmeyin derim.kadin akil almak icin buraya yazmis yardimci olalim bence. Bosanmasi daha iyi olur. Cunku kadinlar boyle bi durumu asla unutmazlar unutanazlar da zaten

Sinem Hanım, adınızı yazmayaydınız iyiydi.
Google KK söz konusu olunca pek sır tutmuyor.
Eş dost da derdiniz olmasın sonra.

Cinsel tercihleriniz farklı yani. Eğer sen de biseksüel değilsen uyum yakalamanız mümkün değil.

Eşinin cinsel tercihini paylaşmıyorsan boşanmalısın.

fake olmadıgını varsayarak yazıyorum

kocanın bı tarafını fena kaldırmıssın ve adam doyumsuz hale gelmıs bırak gıtsın aldatmaya HAYIR...

fakegül bu arada bu aldatmaları sen mı yaptın da burda fıkır alıyorsun

Nedense saçma konular açan her üye isim soyisim ile kayıt oluyor. Tesadüfe bakın ki konuyu kanıksatmaya çalışan üyelerde yeni üye ve isim soyisimleriyle.

Fake olmayabilir bi deyimi yanlış kullandı diye böyle bişeyin yaşanması imkansız değil ortalıkta bu kadar gay varsa onlarla birlikte olan en az o kadar erkek vardır. Ben olsam kabullenemezdim böyle bişeyi benden ayrı yine yapsın tabi

sana bunları yapmış bir adam için daha neyi düşünüyorsun anlamadım. bir karar ver ve uygula. ama ben hazmederim diyorsan başka kadınlarla ve erkeklerle beraber olan bir kocayı kabulleniyorsan sorun yok. sonuçta karar senin hayat senin koca senin. bize klavye başında ancak bu kadar laf düşer.

Ar. gör Sinem Hanım, şu soru eklerini bari ayırın.

Nedense saçma konular açan her üye isim soyisim ile kayıt oluyor. Tesadüfe bakın ki konuyu kanıksatmaya çalışan üyelerde yeni üye ve isim soyisimleriyle.
Çünkü artık o kadar çok çoğaldı ki fakeler kendilerine nick bulamayınca mecbur isim uyduruyorlar He birde gerçek isim söy isim söy isim olunca fake olduklarını anlamayız sanıyorlar sanırım

Bu kadarınada pes! Kim olsa şimdi tazminat Davası Peşine düşmüştü,arkadaş hala soruyor be yapmalıyım die

Miğden bulanmadı ve saygın bitmediğini hissediyorsan yanınından ayrılma ama artık güvende bittiyse 5 dakikada olsa yanında durma ayrıl bence

Aklıma Frida Kahlo geldi.Kocası sürekli aldatıyor ama Frida sevdiği için boşanamıyor.En sonunda bi karar alıyor kocasının birlikte olduğu kadınlarla o da birlikte oluyor.Dişe diş,kana kan,intikam intikam ! Konu gerçekse yapılması gereken belli.

Evet zekanı hafife alamam,çünkü bu profilime bakıp bilgilerimin doğru olup burda paylaştıgımı sanan tek mucitsin, burada sadece anlattıgım konu dogru profil bilgilerim kendime ait değil.

Konu gerçek mi bilmiyorum ama böyle erkekler var malesef. Avukata gitmişsin, tazminat içinde uğrasıyormuşsun gereken herşeyi yapmışsın tez zamanda kurtulursun umarım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…