Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Şimdi okudum da sanada üzüldüm senin daha bişey mi benimki haksizken öyle bir haklı çıkarıyor ki kendini bi dövmesi var İnan artık alıştığım için kendimi hazırlıyorum biliyomusun vurduğunda ter basıyor insanı biraz canım yanıyor hissetmiyorum okadar dovuyoki hatirlamiyorum nerede vurduğunu bu kendime geliyorum önce konuştuğumda cenem agriyo yutkundugumda gırtlak kemigim aciyo gözümü kirptigimda bi ağırlık hissediyorum nefes alırken yanlarim aciyo bilmiyorum boşanmayı çok düşündüm ama öyle bir insanki aileme zarar vereceğinden korkuyorum delinin teki ne yapacağımi belli olmuyor küfürbaz beddua eder kocalık hissini tattirmaz bana ama suç benim biliyomusun Antalya'ya gidip calicakmis bende çok kıskanc biriyim izin vermiyorum senden ayrilirim dedim hepsi bu yani acaba hakettimmi çok soruyorum kendime desen ki iyi olduğu zamanlarda var ama bu küfürleri pis serefsizce lafları dayağı beni bitiriyo
Ben yeni üye oldum kocam beni dövüyor kadınlar kulübüne göz attım bende işte yaşadıklarımı anlatmak istedim ama Şimdi değil 1 yıl öncesini anlatıyorum bidaa dovmicek hakaret küfür etmicek diye söz verdi.. Allah kahretsin diyorum ya seviyorum işte inşallah bidaha tekrarlamazŞu yazdıklarını polise desen kurtulmuştun.O pisliğin Nesini kıskanıyorsun gitsin işte dicem,boşanman lazım başka çare görünmüyor
işte sana asla acımıyorum ye dayagini otur b8nca dayak hakaret saygisizlik veee sonuç bir daha dövmeyecek söz verdi öyle mi bu ladar basit yani ne diyim dayak yemedigin her ani firsat bil lutuf gör ki bak kocisin ne kadar iyi soz vermis artik dovmicem diye ayyyy sinir basti gece geceBen yeni üye oldum kocam beni dövüyor kadınlar kulübüne göz attım bende işte yaşadıklarımı anlatmak istedim ama Şimdi değil 1 yıl öncesini anlatıyorum bidaa dovmicek hakaret küfür etmicek diye söz verdi.. Allah kahretsin diyorum ya seviyorum işte inşallah bidaha tekrarlamaz
Ne sen ne bi başkası Bana acınsın diye anlatmadım konuyu gördüm içimi döktüm dalga geçermiş gibi söylüyorsun bide herkesin farklı kimsenin bilmediği ne korkularla yaşanan hayatlar var kim ne yaşıyor bunu asla kimse bilemez. Ben eski konuya yorum yaptım ben açtım konuyu ve şimdide özür diliyorum hepinizden kapatıyorum konuyu..işte sana asla acımıyorum ye dayagini otur b8nca dayak hakaret saygisizlik veee sonuç bir daha dövmeyecek söz verdi öyle mi bu ladar basit yani ne diyim dayak yemedigin her ani firsat bil lutuf gör ki bak kocisin ne kadar iyi soz vermis artik dovmicem diye ayyyy sinir basti gece gece
Elleri kırılsın.Slm hanimlar
sizden baska derdimi anlatacagim kimsem yok 10 aylik evliyim 6 yil lik iliskiden evlendik esim beni her kavgamizda tartismamizda ya dovuyor ya da tokatliyor ilk zamanlar gecer dedim yapmaz dedim ama artik cikmaz yola giriyorum
pazar gunu esim le kalktik sabah kahvalti hazirladim kahvalti yaparken saka yapti bana bende sabah siniri yapma ya falan dedim ekmeyi yuzume çarptı cayimi kafama carpti bende o anlik ofkeyle kahvaltidan bisey bulup attim kalktim hemen geldi yine dovdu beni kafami sisirdi bogdu beni boynumu moratti ustumu yirtti baya bi hirpaladi kapiya atmaya calisti ailem uzakta hemen gidemem evimdeyim halem hic konusmiyoruz ayri yatoruz yengem demiski ozur dilede barisin falan demis tepkisi o benden ozur dilesin affedecegimde supheli suan bile ağlıyorum bi insan bu kadar mi ukala olur ustelik ben hamileyim artik bikmaya basladim simdi gercekten benmi sucluyum ne anlamadim ben k sevse deger verse vururmu hic kiyamaz icimi dökmek istedim fikirlerinize ihtiyacim var akil verin bana ben napicam bu kocayla
Tabiki de bilmiyorlar asla söylemem ben onları çok seviyorum onlara hayatımı feda ederim ama kocamida seviyorum bilmiyorum Allah kahretsin dövüyor ama seviyorum işte nasıl bişey bu bende anlamadım kıskancligimdan başıma geliyor bunlar bende takmicam nereye gidiyorsa gitsin iki çocuğum var anne babasiz buyusunler istemem yuvam yıkılsın istemiyorum babalık görevini hep en iyi derecede yaptı sadece tartistigimiz zamanlar bu tuhaf oluyor beni dövüyor boşanmak aklımdan geçirdim evet ama seviyorum bana karşı da iyi yanları var yedirir içirir giydirir sever beni.. bu dayak konusunu cozemiyoruz işte hatasını anlıyor özür diliyo takii onun deyişiyle güya onu sinir ediyorum bilmiyorum bakalım Allah ıslah etsin.