• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kocam beni dovuyor :(

Bu konu epey olmus acilali ama ne durumda konu sahibi acaba:/

Ne sen ne bi başkası Bana acınsın diye anlatmadım konuyu gördüm içimi döktüm dalga geçermiş gibi söylüyorsun bide herkesin farklı kimsenin bilmediği ne korkularla yaşanan hayatlar var kim ne yaşıyor bunu asla kimse bilemez. Ben eski konuya yorum yaptım ben açtım konuyu ve şimdide özür diliyorum hepinizden kapatıyorum konuyu..
Yoo kendinden özür dile bence kimseden degil aynaya baktığında kendine veremedigin o değer icin üzül.Anlamiyorum asla senin gibi dayak yiyip seviyorum demeyi insan kendisini azicik ssvip saygi duysa asla kendine el kaldiran bir hanzoyu sevemez sevmemeli ama iyi yanlari vardir kesin iyo babadır yedirip icirir ama dayagida var iste napican idare ediver artik seviyormuşun ya ne denilir ki başka

Slm hanimlar
sizden baska derdimi anlatacagim kimsem yok 10 aylik evliyim 6 yil lik iliskiden evlendik esim beni her kavgamizda tartismamizda ya dovuyor ya da tokatliyor ilk zamanlar gecer dedim yapmaz dedim ama artik cikmaz yola giriyorum
pazar gunu esim le kalktik sabah kahvalti hazirladim kahvalti yaparken saka yapti bana bende sabah siniri yapma ya falan dedim ekmeyi yuzume çarptı cayimi kafama carpti bende o anlik ofkeyle kahvaltidan bisey bulup attim kalktim hemen geldi yine dovdu beni kafami sisirdi bogdu beni boynumu moratti ustumu yirtti baya bi hirpaladi kapiya atmaya calisti ailem uzakta hemen gidemem evimdeyim halem hic konusmiyoruz ayri yatoruz yengem demiski ozur dilede barisin falan demis tepkisi o benden ozur dilesin affedecegimde supheli suan bile ağlıyorum bi insan bu kadar mi ukala olur ustelik ben hamileyim artik bikmaya basladim simdi gercekten benmi sucluyum ne anlamadim ben k sevse deger verse vururmu hic kiyamaz icimi dökmek istedim fikirlerinize ihtiyacim var akil verin bana ben napicam bu kocayla
Evet suçlu sensin 6 senedir bu şiddette hala kalıp üstüne hamile kalıyorsan sensin suçlu

Kesinlikle boşan¡¡ bunun affı mi olur ya. Bunun gibilerine adam bile denilmez napacaksa bundan olan çocuğuyla hem çocuğuna hemde kendini mi zindan ettireceksin. Aklını başına al koskoca ailen var kimse çocuğunu yoldan bulmadı. Karşına al konuş. Ki bunu yapan bi adam ben ettim sen etme demez. Yine dövmeye kalkar git bir an önce kendini kurtarmaya bak.

ah be canım nasıl adam bu. hiç düşünme artık boşanmak en doğrusu. ilerde çocuguna da zarar verir. darp raporu al hakkını ara boşan.

asla affetme bir kez affedersen devamı gelir
darp raporu al uzaklaştırma versinler
ailesine herkese şikayet et
rezil et ailesinden çekinir belki

Boşanma bacım düzelir kesin. En kötü öldürür seni ne olacak ki! Böyle ucube heriflerin basını niye beklersiniz anlamam!
Üstelik bu adamları ödüllendirir gibi niye cpcuk yaparsınız???
Hiç bahane bulma kurtulmak istiyorsan bırak git. Kimseye sıgıntı olma calıs ayaklarının üzerinde dur.
Evlilikte tabakhaneye b.k yetiştirir gibi ilk seneden cocuk yapmak niye onu da anlamış degilim de. Sizin tercihiniz.

ne bicim insanlar var anlamiyorum ben ya
hadi karina acimiyosu cocuguna nasil kiyiyosun vijdansiz adam
yerinizde olsam.mesafeleri hesaplamam ailemin yanina giderim yoksa bu adam size bisey yapacak belliki nedemek beni boğdu

Slm hanimlar
sizden baska derdimi anlatacagim kimsem yok 10 aylik evliyim 6 yil lik iliskiden evlendik esim beni her kavgamizda tartismamizda ya dovuyor ya da tokatliyor ilk zamanlar gecer dedim yapmaz dedim ama artik cikmaz yola giriyorum
pazar gunu esim le kalktik sabah kahvalti hazirladim kahvalti yaparken saka yapti bana bende sabah siniri yapma ya falan dedim ekmeyi yuzume çarptı cayimi kafama carpti bende o anlik ofkeyle kahvaltidan bisey bulup attim kalktim hemen geldi yine dovdu beni kafami sisirdi bogdu beni boynumu moratti ustumu yirtti baya bi hirpaladi kapiya atmaya calisti ailem uzakta hemen gidemem evimdeyim halem hic konusmiyoruz ayri yatoruz yengem demiski ozur dilede barisin falan demis tepkisi o benden ozur dilesin affedecegimde supheli suan bile ağlıyorum bi insan bu kadar mi ukala olur ustelik ben hamileyim artik bikmaya basladim simdi gercekten benmi sucluyum ne anlamadim ben k sevse deger verse vururmu hic kiyamaz icimi dökmek istedim fikirlerinize ihtiyacim var akil verin bana ben napicam bu kocayla
Suçlu değilsin , gördüğün aynı zaman da fiziksel şiddet haricinde psikolojik şiddet. Aile uzakta olsa bile . Yapacağın şey çok basit . Her nerede olursan ol 183- 155-156 arıyorsun. Onlar gerekli şeyleri yapacak

Psikolojik şiddeti inceleyin suçlu hissetmenizin sebebi bu. Hamileymissiniz sanırım. Düzelmez. Ayrıca yaptığı suç kapsamına giriyor. Ariyamiyor veya korkuyorsanız. Evden çıkın en yakın karakol veya şönim merkezine gidin. Sizi en yakın sağlık kuruluşuna darp raporuna yolliyacaklar. Ardından istek olmadan cinsel şiddet var ise. Zorla size ters veya normal iliskiyede zorluyorsa çekinmeyin korkmayın
Cezası 10 yildan başlar. Darp raporu ile savcılık kararı ile uzaklaştırma verilecek. Biraz araştırın . Gizli sekmede tarayıcıda bakın ki sizi rahatsız etmesin gorurse
Çıkın o evden

Şimdi okudum da sanada üzüldüm senin daha bişey mi benimki haksizken öyle bir haklı çıkarıyor ki kendini bi dövmesi var İnan artık alıştığım için kendimi hazırlıyorum biliyomusun vurduğunda ter basıyor insanı biraz canım yanıyor hissetmiyorum okadar dovuyoki hatirlamiyorum nerede vurduğunu bu kendime geliyorum önce konuştuğumda cenem agriyo yutkundugumda gırtlak kemigim aciyo gözümü kirptigimda bi ağırlık hissediyorum nefes alırken yanlarim aciyo bilmiyorum boşanmayı çok düşündüm ama öyle bir insanki aileme zarar vereceğinden korkuyorum delinin teki ne yapacağımi belli olmuyor küfürbaz beddua eder kocalık hissini tattirmaz bana ama suç benim biliyomusun Antalya'ya gidip calicakmis bende çok kıskanc biriyim izin vermiyorum senden ayrilirim dedim hepsi bu yani acaba hakettimmi çok soruyorum kendime desen ki iyi olduğu zamanlarda var ama bu küfürleri pis serefsizce lafları dayağı beni bitiriyo
Kanim dondu

Back
X