Kocam beni dusunmuyor

Ayseecnr

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Ağustos 2015
116
23
28
35
Kocam ceyizlerimi kardeşine veriyor bana sormuyor bile vereceksin diyor ben vermek istemiyorum sonuçta el emeği ne yapmalıyım

Ne sacma....

Sen nasil ugrasip emek harcadiysan, gorumcende otursun totosunun ustune o da emek harcasin. Beleşe konmak bu olsa gerek. Senin kocanin zihniyetini anlamadim yani.

Desene kocana, kendisi niye yapmiyor onlar benim ceyizlerim. Hadi kocan odunda verdi, gorumcende mi odun, o niye aliyor. Ben bi baskasinin kiprit çöpünü bile almam.

Burda okuya okuya kocalari şaştım kaldim.

O nasıl bişey ya, hem niye vermek zorundaymışsın el emegi göz nuru ve hepsi hatıra niye vereyim hem çok istiyosa gitsin alsın,böyle cimri falan değilimdir ama zorlanarak elimden bişey alınması hoşuma gitmez...

A a hic boyle bisey de duymamistim esiniz niye karisiyor boyle biseye? Esinize soyleyin elinin hamuruyla ceyiz islerine karismasin :D ayrica vericeksin ne demek yani ay cok sinir oldum suan kaynananiz varsa o fisfikliyodur belki

Ceyizin derken ne mesela? Benim de bir suru yazmam patigim havlum var.Adettendir diye yapildi bir kere.Bosu bosuna dolapta duruyor.Evlenince kardesime verecegim

Size haksızlık ediyor eşiniz. Sizin ceyizleriniz onu ilgilendirmez. Siz de onun sevdiği eşyaları varsa erkek kardesinize, babanıza verin görsün bakalim nasilmis. Ben olsam gorumceden geri isterdim kusura bakma manevi hatırası var eşim dusunememis derdim. Bir daha eşiniz bişey verirse de almaya yüzü olmazdı. Ayrıca hiç anlamıyorum bu kadınların bileceği şeylere burnunu sokan erkekleri.

Vermek istemiyorsanız vermezsıniz ışe yarar veya yaramaz bu sizin seçiminiz olmalı.Esiniz öğretilmiş gönderilmiş .

O ne öyle

Eşim evden bana ait delik çorabı bile veremez sormadan

Belki zaten kullanmıyorsun ver X e diyebilir ama zorla vereceksin nasıl bir şey hepsi lazım de geç

Bazı konu açan Arkadaşlara şaşırıyorum, haddi mi benim çeyizimi kardeşine verecek hepsinde annemin emeği varken ve bir daha hiçbiri yapılmayacakken, görümcenizin annesi yok mu? Annesi yoksa yapabildiği yaparım yapamadığımı parayla alırım ceyizimdem vermem veremem.

Kocam ceyizlerimi kardeşine veriyor bana sormuyor bile vereceksin diyor ben vermek istemiyorum sonuçta el emeği ne yapmalıyım

Ne münasebet. Senin emeğine kimse sahip çıkamaz. Verme diyeceğim ama belli ki engel olamıyorsun.
Anlamıyorsa sakla bulamasın.

Konuyu açip nereye kayboluyorsunuz ya?

Konuyu yanlış yere açtığı için taşınınca bulamadı zaar. Alıntıladım bakar belki.

Senden habersiz çöpünü bile veremez bu ne ya...

Back
X