Kocam beni dusunmuyor

yok daha neler ya:KK57:
eşinizin aklı başında mı çeyiz verilir mi hiç:KK20: Bide sana sormamak ne demek, kardeşide bi değişikmiş yani

gerçekten bu dünyada bunlar oluyor mu
ve siz gerçekten bunlara izin veriyor musunuz

Çok enteresan..böyle birşey de ilk kez duydum..kocanın kıyafetlerini dağıt elaleme canım madem öyleyse...belki bir nebze akillanir

Çok değişikler sürekli bizden birşey koparma derdindeler
bunun önüne ancak eşin geçebilir. Kavgaya çevirmeden halletmelisin bu durumu, yani üzüldüğünü göre göre bu duruma devam eder mi ya, yada koparıcaksın kıyameti ama bu seferde karşı taraf ailesi iyi, sen cazgır kadın olucaksın

bunun önüne ancak eşin geçebilir. Kavgaya çevirmeden halletmelisin bu durumu, yani üzüldüğünü göre göre bu duruma devam eder mi ya, yada koparıcaksın kıyameti ama bu seferde karşı taraf ailesi iyi, sen cazgır kadın olucaksın
O bunların farkında değil annesi elinde oynatıyor acindirmaya çalışıyor kendini

Merak ettim cidden ne veriyor

Havlu nevresim tabak bardak dantel kilot mu ne veriyor açıkça yaz arkadaşım halı kilim perde örtü mü

Havlu yemeni nevresim.gbi
yüzbilmem kaç parça yemek setini vermemiş sonuçta ama senin eşyanın sana sorulmadan dağıtılması sinir bozucu, eşim kursta tuttuğum notları bana sormadan atmaya kalktı diye döner tekmeyle dalıcaktım o kadar gözüm dönmüştü, en büyük saygısızlıklardan biri bence sanaait eşyların senin iznin olmadan atılması verilmesi, kan beynime sıçrıyo

Back
X