Kocam beni dusunmuyor

nasıl bu kadar sabırlı olabiliyorsunuz, aklım almıyor.Asla mala önem vermem, rica etseler ,beğendim deseler veririm.Ama benim eşyamı ,beni hiçe sayıp verecek kocanın canına okurum.Hayatında öyle şok göremez.Anlayamıyorum, niye bu kadar sinmek, kocadan çekinmek, ne için bu kadar kocaya sesini çıkaramamak.Yani başka konularda anlaşıyor olmak, o da sizin alttan almanızladır.Ama herkes böyle yaşamıyor işte. çünkü istemediğim birşeyi kabul ettiremez kimse. Annesinin acındırması değil mesele, sizi o kadar hiçe sayıyor ki, böyle birşey yapıyor.Ama bi insan bu hisse nasıl dayanır ki.Belki siz benim abarttığımı düşünebilirsiniz. Alt tarafı bikaç eşya ,ne gerek var kavgaya dersiniz.Ama sesini çıkarmamak ,alttan almak size bişey kazandırmıyor.Niye bu kadınlar herşeye susuyor anlayamıyorum.Hiç görmedim hayatta ,kocasının her dediğini yapıpta sevgi,saygı gören daha doğrusu kıymetini bilinen kadın.Biraz dişli olun.

yüzbilmem kaç parça yemek setini vermemiş sonuçta ama senin eşyanın sana sorulmadan dağıtılması sinir bozucu, eşim kursta tuttuğum notları bana sormadan atmaya kalktı diye döner tekmeyle dalıcaktım o kadar gözüm dönmüştü, en büyük saygısızlıklardan biri bence sanaait eşyların senin iznin olmadan atılması verilmesi, kan beynime sıçrıyo
Kizma sebebim sürekli kocami somurmeleri oda buna izin veriyo lazm olunca alırım ben sana diyo ama ben vermek istemiyorum çünkü verdikce yüzsüz lük yapıp istiyorlar

Bunlar dışında çok iyiyiz zaten bu yüzden kavga çıkarmak istemiyorm

Hayir iyi falan degilsiniz. Siz oyle saniyorsunuz. Hakkinizi arayinca gorun bakalim araniz nasil oluyor.

Kizma sebebim sürekli kocami somurmeleri oda buna izin veriyo lazm olunca alırım ben sana diyo ama ben vermek istemiyorum çünkü verdikce yüzsüz lük yapıp istiyorlar

Kocana kiz millete degil.

Tamam da sürekli bisey istemeleri normal mi

Normal yada degil yanlis yere takiliyorsunuz. Asil onemli konu esinizin sizden izin almadan bunlari yapmasi. Sizin evinizde hic agirliginiz yok, esinize sozunuz gecmiyor, ne bicim bir evlilik yasiyorsunuz. Siz evli degil, sadece birinin karisisiniz. Esinizin hayatini yasiyorsunuz. Lafinizin esinizin gozunde bir degeri yok cunku.

Siz hala kaynana, gorumce...

Insanin verecegi varsada "Vereceksin" lafindan sobra vermezdim aslaaaa..

Madem cok merakli gitsin kendi islesin kardesine . O nasil kardeski baskasinin ceyizini alabiliyor ..
Ne insanlar var ya..

Back
X