he bak bu hosuma gitti.Birçok yöntem denediğinizi düşünüyorum ama yine de siz de akşamları arkadaşınıza eşinize dostunuza gidin, yemeği hazırlamayın. Kapıya da soyadınızı kullanarak "... pansiyon" yazın.bakalım ne olacak tepkisi..
B...k yiyesiceDengesiz odun kalaslar.nefret ediyorum erkeklerden pis mahluklar hepsini toplayip yakmak lazim ise yaramaz herifler.ne duygudan anlarlar ne kadin ruhundan ne centilmenlikten.tam bir okuzler.bende de var aynisi.dun aksamin 9 una kadr ac ac bekledim geldi dedim yemegin yanina salata yapayim mi bana demesinmi ben yedim tokum.seytan dedi gebert yemegi basindan asagi dok.ben bayilcam acliktan elim ayagim titrio adam etler kofteler yemis B.k yiyesice.kinusmuyorum dunden beri.hayret yaaa kanlari bir bu erkek familyasinin yaratiklar
he bak bu hosuma gitti.
Saka bir yana da cocuklarin ileride aileyi guzel hatirlamasi icin aksam yemekleri onemli gercekten. Benim de bir arkadasimin esi cok gec geliyor. Adamin calisma saatleri oyle yapacak bisey yok ama cocuklatin durumunu anlatamam size. Benim esim erken geliyor. Kucuk olan 3 yasinda nasil sasiriyor esim geldi diye. Cocuklar babayla baba ozlemi cekiyorlar.
oyle haklisin herkesin huyuna suyuna gore davranmak lazim. Ama konu sahibinin kirilma noktasi olmus muhtemelen telefon firlatmak. Elestirmem asla. Cunku insanin damarina basilinca cildirinca neler yapabilecegini teyid etmisligim var benim de bir kez. Ama pansiyon yazisi filan evet farkindalik yaratmak adina hosuma gitti gercekten cunku birseyi anlatabilmenin farkli farkli yollari oldugunu dusunmusumdur her zamanMümkün oldukça yemek saatlerinde aile bireylerinin birlikte olmasından yanayım ben de. Fakat sürekli yemeğe gelmeyen bir baba varsa eğer annenin dışarıda çocuklarla akşam yemeği yemesi çocuklar için de değişiklik olabilir.
Benim eşim de bazen iş dolayısı ile geç gelebiliyor. Ama bilir ki ne olursa olsun onsuz yemek yenmez. Bu nedenle mümkün oldukça koşturur eve. 22.00 de de gelse 23.00 de de o sofra bekler onu, bunu bilir.
Konu sahibinin eşinin dikkatini telefon fırlatarak ya da bağırıp çağırarak değil de kendisine ve çocuklarına farklı imkanlar yaratarak ilgi çekebileceğini düşünüyorum ben. Bazılarına öfke ters tepebiliyor ya da bir kulağından girip diğerinden çıkabiliyor.
oyle haklisin herkesin huyuna suyuna gore davranmak lazim. Ama konu sahibinin kirilma noktasi olmus muhtemelen telefon firlatmak. Elestirmem asla. Cunku insanin damarina basilinca cildirinca neler yapabilecegini teyid etmisligim var benim de bir kez. Ama pansiyon yazisi filan evet farkindalik yaratmak adina hosuma gitti gercekten cunku birseyi anlatabilmenin farkli farkli yollari oldugunu dusunmusumdur her zaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?