kocam beni en sonunda çıldırttı...çok kötü olduk

• Konu Sahibi Konu Sahibi kk_kk
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ay en sinir olduğum durum eve geç gelecek olup haber vermemek

siz de umursamaz olun, şarj bitsin sürekli, çocuklarla çıkın geç gelin, belki o zaman anlar merak etmek, beklemek nasıl bir duygu

Benim gibi yap
Eşini yemeğe bekleme kendiniz yiyin eşin gelirse yer geç kalırsa kendi hazırlar yer

Benim kocada disarda olmayi cok seviyor sanki anasi sokakta dogurmus adami.ama yemek konusunda iyi terbiye verdim herzaman sofram ayni saatte hazir olur acta olsa tokta olsa yemek zorunda ben onun icin kendimden fedakarlik yapip o sofrayi kurmussam yicek arkadas yemezse agzindan degil kulagin sokucami bildigi icin yiyo garibim ne yapsin.bu olayi evliligin ilk zamani oturtmaniz lazimdi on sene sonra telde firlatsan fayda etmez bence.hani derler ya kedinin bacagini ilk geceden ayircan sonradan ayirmak fayda etmez

bence aradiginda esin surdayim dediginde..geliyorum de ordan yemege cikariz dersin..bir deneyebilirsin acaba tepkisi ne olacak

he bak bu hosuma gitti.
Saka bir yana da cocuklarin ileride aileyi guzel hatirlamasi icin aksam yemekleri onemli gercekten. Benim de bir arkadasimin esi cok gec geliyor. Adamin calisma saatleri oyle yapacak bisey yok ama cocuklatin durumunu anlatamam size. Benim esim erken geliyor. Kucuk olan 3 yasinda nasil sasiriyor esim geldi diye. Cocuklar babayla baba ozlemi cekiyorlar.

B...k yiyesiceGüldürdün beni canım baya dolmuşsun

Mümkün oldukça yemek saatlerinde aile bireylerinin birlikte olmasından yanayım ben de. Fakat sürekli yemeğe gelmeyen bir baba varsa eğer annenin dışarıda çocuklarla akşam yemeği yemesi çocuklar için de değişiklik olabilir.
Benim eşim de bazen iş dolayısı ile geç gelebiliyor. Ama bilir ki ne olursa olsun onsuz yemek yenmez. Bu nedenle mümkün oldukça koşturur eve. 22.00 de de gelse 23.00 de de o sofra bekler onu, bunu bilir.
Konu sahibinin eşinin dikkatini telefon fırlatarak ya da bağırıp çağırarak değil de kendisine ve çocuklarına farklı imkanlar yaratarak ilgi çekebileceğini düşünüyorum ben. Bazılarına öfke ters tepebiliyor ya da bir kulağından girip diğerinden çıkabiliyor.

Ablacım eşini en iyi sen tanırsın ama bir erkeği yola getirmenin en iyi yolu onu kendi silahıyla vurmaktır . Eminim benden yaşça büyüksünüzdür akıl vermek olarak anlamayında lütfen haddimi de aşmak istemem ama 10 yıl olmuş hala değişmediyse siz kendi uslubunuzu değiştirin biraz bu aralar bakım yapın kendinize özenin konuşmanız bakışınız duruşunuz dış görüşünüz değişssin sonra desin ki ya benim bu hatuna noluyor biraz sizi fark etsin bide bunu deneyin derim ben . Bide erkekler kızmaktan kırmaktan dökmekten anlamıyor malesef

oyle haklisin herkesin huyuna suyuna gore davranmak lazim. Ama konu sahibinin kirilma noktasi olmus muhtemelen telefon firlatmak. Elestirmem asla. Cunku insanin damarina basilinca cildirinca neler yapabilecegini teyid etmisligim var benim de bir kez. Ama pansiyon yazisi filan evet farkindalik yaratmak adina hosuma gitti gercekten cunku birseyi anlatabilmenin farkli farkli yollari oldugunu dusunmusumdur her zaman

Tabi canım bir sabır taşma anı var, bana da olur... Burada sadece bakış açısı genişletmeye çalışıyoruz. Biz fikir veririz konu sahibi aralarından kendine uygun olanı seçer :)

Canım ben boşandım.
Bu kadar basit bir konuda bile birlikte hareket edemeyeceksek hayatta daha büyük hedefler için nasıl birlikte mücadele edeceğiz diye düşündüm.
Sana güveniyorsa seninde dışarılarda olman onun işine bile gelebilir nasılsa sende geziyorsun yani aynı durumdasınız dırdır edemezsin.
Muhtemelen eve gelmek istemiyor canım.Eminin çok geçerli nedenleri vardır

yorumlarınz için çok teşekkür edrim arkadaşlar. 2 gündür iyi üstüme düşüyor. erken geliyor. sürekli olacağını sanmıyorum ama bakalım. rabbim herkese mutlu huzurlu yuvalar nasip etsin inşallah

Yani bunlari mutlaka denemissinizdir ama ben birde güzellikle tekrar anlatsaniz söz verdirseniz nasil olur diyorum (butun arkadaslar sanirim hemen hemen kisasa kisas yontemiyle biraz daha siz de ona aynisini yapin turu oneriler sunmuş hepsini okumadim gerci ama) bence siz bunu alin karsiniza dunyanin en ciddi konusuymus gibi, suan kuresel isinmadan bile daha onemli bi seymiş gibi, bu haber verme mevzusunu konuşun, söz versin ya direk ilkokul çocuğu gibi "söz bir daha habersiz gecikmeyeceğim" desin hani diyin ki bu kavga iliskimizde bi dönüm noktasi olsun. Bundan sonra birbirimizin hosuna gitmeyen seyleri yapmayalim. Hatta birde bidaha aramazsa sizi bi ceza koyun, baştan belli olsun yani cezasi ve ağır olsun. Ve asla ama asla taviz vermeyin. Muhtemelen yine bi gun sarji bitecek o gun bu cezayı uygulayin. Simdi cezayi bulamadim ama bu ne bileyim basitinden sevmedigi ama sizin yarariniza bisey olsun. Belki bi ihtimal degisir bir seyler diyorum. 10 yillik evli bi insansiniz hani bu dediklerim cocukca gelebilir ama erkekler.her zaman cocuk unutmayin.

Ya birde ben anlamiyorum evli çocuklu (bakin cocuklu burda en onemli unsur) bir kadina eve gitme sende o geldiginde evde olma avmye git tarzi oneriler nedir? Yuva mi yıkıyoruz biz burada yapmayin etmeyin ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…