kocam benı guzel blmuyor

gelinteli

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Mart 2013
45
2
36
İstanbul
2.5 yıllık evlıyız.kocamla bu aksam konusyordk.benı cok cırkın bır teyzeme benzettı.sok oldm.bana gore hıc benzemiyordum.ve bugüne kadar kimseden de böyle bır benzerlik dymadım.ben kendımı cok güzel bulurum oysakı.lakın cok doğal bır kadınım oyunum yok küsmem hemen barışırım.kbırım yok.esımın hayatına mıdahele etmem tek annesının haftada 1gn gelmesını ıstıyorm ona soyluyorm.benı arkadaşı gıbı goryor galıba.gecen nazlı kadınlardan hoşlanırım dedı.bozuldm ama bırsey de demedım.evlenmeden oo-nce cok bakımlıydım.sımdı hıc ıcımden gelmiyor.nasıl b kadar değştım anlamıyorum.esımde yakısıklıı temız bır adam.galıba benı gzel blmyor:(((

Evlendikten sonra daha cok bakimli olmak lagzim .. ama esinizde sacmalamis yani kendisi kusursuzmuymus acaba!

Yanlış anlamış olma ihtimalin var.Ben de bir sefer bir arkadaşımı pek sevilmeyen başka bir arkadaşıma benzetmiştim.Ama mimikler,konuşma hızı,seçtiği kelimeler,saçını eliyle arkaya atışı gibi..Sen misin bunu diyen,bir küstü bana bir daha karşılaşmadık bile.Çok içimde kaldı yanlış anlaşılmam.

Belkide sizinle sakalasmak istemiatr banada esim yapar arada ama kendnize bakin daha yeni evli sayilirsiniz heycani kacirmayin
:cool:

2.5 yıllık evlıyız.kocamla bu aksam konusyordk.benı cok cırkın bır teyzeme benzettı.sok oldm.bana gore hıc benzemiyordum.ve bugüne kadar kimseden de böyle bır benzerlik dymadım.ben kendımı cok güzel bulurum oysakı.lakın cok doğal bır kadınım oyunum yok küsmem hemen barışırım.kbırım yok.esımın hayatına mıdahele etmem tek annesının haftada 1gn gelmesını ıstıyorm ona soyluyorm.benı arkadaşı gıbı goryor galıba.gecen nazlı kadınlardan hoşlanırım dedı.bozuldm ama bırsey de demedım.evlenmeden oo-nce cok bakımlıydım.sımdı hıc ıcımden gelmiyor.nasıl b kadar değştım anlamıyorum.esımde yakısıklıı temız bır adam.galıba benı gzel blmyor:KK43:((

Ben o Nazlı kadınlar ile aranıza girmeyeyim de rahat rahat cilveleşin deseydin.

Evli farklı adamın hoşlandığı kadınlar mi olurmuş? Cehennemin zibindan hoslanasica herif bir de karısına söylüyor, saz arkadaşlarına anlatır gibi ne bu rahatlık ya hu?
Ununu elemissin eleğini asmissin daha ne kasiniyorsun be?
Kredi ile ev sahibi olmayı ya da ikinci çocuğu ne zaman yaparız tartışmasını dusunecegi yerde aklı karı kızda .

Bunları ciddi bir şekilde mi söyledi
Hadi şaka yapmış olabilr
Ama kendınıze bakın bakımlı olun.

Evlendikten sonra kendini salan kadınlara oldum olası hayret ediyorum.. Halbuki kendinize daha çok bakmanız gerekmez mi.. 27 senelik evliyim.. 3 çocuğum var.. Hatta ilk çocuklarım ikiz gibiler.. Aralarında sadece bir yaş var.. Evlendiğim ilk günden beri her sabah duşumu alıp makyajımı yaparım.. Eşim uzakta ise tango ile görüşürüz.. Ve ben o zaman bile onun için saçımı makyajımı yaparım.. Hanımlar önce kendiniz sonrada eşiniz için lütfen bakımlı olun..

Sadece teyzenize benzetmis bunda ne var. Sen cirkinsin dememiş teyzen güzel dememiş.
Ben babama benzerim kopyasiyim yani erkek kardeşim de annemin kopyası. Ama beni annemin yanında görenler yok ya bulca babasina değil sana benziyor derler ki alakası yok.
Yada anne tarafımdan başka birinede benzetenler olur ama anne tarafina hiç benzemiyorum fizik olarak.

Fakat Nazlı kadinlardan hoşlanırim demesi çok yanlış.

Back
X