kocam benı guzel blmuyor

evin icinde illa abiyeyle, tuvaletle dolasmak demek degildir ki bakimli olmak.. en once temiz olmak; mesela biyikli biyikli gezmemek adamin karsisinda.. :KK48: bi kot bluz veya bi penye ev elbisesi de gayet şık durabilir.. saclarini guzel bi at kuyrugu da yapabilirsin, tatli ve basit bi orgu de, veya oylece birakirsin; gordugun gibi fön de sart degil.. bi goz kalemi yada eyeliner, bi ruj ve bi guzel kokuyla da guzel olabilirsin pekala..
naz/cilve yapmani ima etmis bence.. o da sana kalmis artik bsy diyemiycen o hususta..

Valla bende 8 aylik bebegimle yeri geliyor dus almak bile zor oluyor sacimi tarayamiyorum cogu zaman toplayip birakiyorum makyaj falan zaten yok evdede rahat pijamalarla dolasiyorum esim sagolsun hic bisey demez hem ev hem yemek hem çocuk kendime vakit kalmiyor evlenmeden once platin sarisi saclarim vardi kiyafetime gore ojem hergun farklı kokum firsatim olsa yine yaparım biraz anlayisli olmak lazim evlenince helede cocuktan sonra sanki esiniz evde sevgili ilw buluştugujuz gibi mi geziyor

Evlenmeden önce çok bakımlıysanız bence sadece bir gönderme yapmıştır. Hem evlendikten sonra neden bakımlı olmaya devam etmiyorsunuz ki? Asıl şimdi daha çok bakımlı olmalısınız eşinizden ziyade kendiniz için.

kadinlar neden evlenince kendni birakir..herseyden once insan kendi icin bakimli olmali..lohusalik donemim disinda esim beni hc evde pijamayla dolasirken yda sac bas daginik gormemistr..oyle bile olsam o gelmeden kndme ceki duzen veririm..karnm burnumdyken bile bakardm kndme...ben kndi adima esimde evlendikten snra kndini salsaydi soylerdm yani yuzune noldu sana boyle diye..kmi adamlar var evleniyo hoooop gobek...bnce esin sana inceden msj vermis seni eskisi gbi gormk istiyo..

Eşiniz için değil kendiniz için Bakın kendinize.
Bi oje sürmek tırnakları törpülemek nekadar zaman alır?
Saçlara gelince zevkinize göre Kalıcı gön yada perma yaptırabilirsiniz uzun süre idare eder.

Evde orasına burasına çamaşır suyu dökülmüş yırtılmış şeyler giymeyin yer bezi yapın onları.

Ben de cok bakimliydim onu yasakla bunu yasakla beni tamamen değiştirdi özgüvenimi yerlere çekmek icin. Simdi ne oje be makyaj ne parfüm, bunu kendi istedi. Kendim çıkarken süsleniyorum onun icin süslenmek istemiyordum artık.

Evlilik ne acayip. Kadın bakımlı olmak, kendine dikkat etmek zorunda. Saç baş makyaj kıyafet...

Ne için? Koca için. Koca ne yapıyor? Hiç bir şey.

Aynen onu dıyorum ben de, adamlar boxerla don atlet karsında oturup gegırıyo sen de onun ıcın makyaj yapıp suslenıyorsun:):)

Coluk cocuguyla bile bakimli olan kadınlar var bu yüzden bana çok imkansız gelmiyor.
Kuzen mesela herdaim dişarı gidecekmış modunda sabahın köründe evde dahi olsa o saç yapılır ,makyaj yapilir, her aksam ojeler cıkarılır yenileri surulur hergun..
Bu biraz içinden gelecek birsey ,usenmemekle alakalı
Şahsen ben üşeniyorum ,eşimde kaldıkı dısari cikarken bile yuzume onun tabiriyle boya surmemi pek istemez.. sadece onlarla guzelsen zaten o sahte birsey..
Ama bakimli olmak ,temiz olmak baska birsey illa bakim demek makyaj demek degildir .. onları yapmak lazım diye dusunuyorum..

Evlilikte sorumluluklar ıkı kat artıyor cnm,zaten kadınlar da normalde yemegı annelerı yapar,temızlık yapmaz arkadaslarınla gezersın bekarken..Bır anda boyle ısler yuklenınce zor olabılıyor.Usenmek degıl benımkısı şöyle olmustu salmadım ben kendımı ama adam boxerla evde oturup geğiriyordu cok rahattı ;bunlar bana battı.Bunun ıcın mı suslencem dedım kendıme:):) Yoksa aslında evlılıkte en buyuk salma kılo olayı oluyor,evrım gecırıyor bazıları.Gunumuzde cok yok ama annelerımız teyzelerımız fena degısmısler:)

Evlilikte sorumluluklar ıkı kat artıyor cnm,zaten kadınlar da normalde yemegı annelerı yapar,temızlık yapmaz arkadaslarınla gezersın bekarken..Bır anda boyle ısler yuklenınce zor olabılıyor.Usenmek degıl benımkısı şöyle olmustu salmadım ben kendımı ama adam boxerla evde oturup geğiriyordu cok rahattı ;bunlar bana battı.Bunun ıcın mı suslencem dedım kendıme:):) Yoksa aslında evlılıkte en buyuk salma kılo olayı oluyor,evrım gecırıyor bazıları.Gunumuzde cok yok ama annelerımız teyzelerımız fena degısmısler:)

Bende evliyim esimde benden rahattır ama o boxerla geziyor gegiriyor diye kendimi hepten bırakamam acikcasi tek derdim esimin begenmesi degil aynaya baktigimda kendimden hosnut olmassam mutsuz olurum surekli makyajli saci yaoili dolanmiyorum ama oyle salmadimda :)) benim annem hala 50 kilo
Bende 45 kiloyum :D bunun kocayla hic alakası yok aslinda evlilikle hic alakası yok bence tabi

Back
X