Kocam beni kıskanıyor mu güvenmiyor mu

Kadinin fendi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Mart 2016
26
32
38
Beni çok mu kiskaniyor yoksa güvenmiyor mu anlayamiyorum dışarı yanliz çıkmama izin vermiyor arkadaslarimla buluşup gezmemi istemiyor yanliz alışveriş dahi yapamıyorum çok bunaldım bazen kiskaniyor diyorum bazen hiç guvenmiyr sizor ne ayrıca varmı böyle eşleri olan

Çok bunaltıcı katlanmak zorunda değilsin tepkini belli et
Konuş tartış
Ortalığı yık demiyorum düzgünce tartışılabilir bu durum bence

Bence küçüklüğünde gördüğünden kaynaklı olarak yapıyor olabilir.
Yani; babası da, annesine bu şekilde davranmıştır, ve rol model olarak babasını örnek aldığı için, istemsiz de olsa bunu size uyguluyordur, eğer böyle ise bu nesilden nesile süren bir şey maalesef,
ama babasından gördüğü bir şey değilse de, ben aşırı kıskançlık olduğunu düşünüyorum,
belki de hastalık derecesinde ve bir uzmandan yardım alınması gerekebilen bir durum.
Güzelce konuşarak halledebilirsiniz belki de, sağlıklı bir evliliğin temeli konuşup anlaşabilmektir zaten,
kimse hapis hayatı yaşamak istemez, umarım halledebilirsiniz

Artık bu çekilmez hale geldi bilmiyorum aslında bizim daha büyük bi sorunumuz eşim alkol içiyordu bu başlarda ayda birdi sonra haftaya indi şimdi artık devamlı içiyor napiyim bılmıyorum çok bunladim

konuya sana güvenmemesi ya da kıskanması olarak mı bakıyorsun? ben özgürlük kısıtlayan, baskı altında tutan, kölelik uygulayan bir alkolik olarak görüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…