- 13 Ağustos 2014
- 6.208
- 13.714
- 36
- Konu Sahibi esraliiiii
Dur kocasını elinden alayım da görsün oBen de bunu anlamıyorum eşine şişen burada patlıyor Daha geçen gün eşim çok pis diye ağlıyordu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Dur kocasını elinden alayım da görsün oBen de bunu anlamıyorum eşine şişen burada patlıyor Daha geçen gün eşim çok pis diye ağlıyordu
Ahhshshhs gell bekliyor seniDur kocasını elinden alayım da görsün o
Evet ya canım ne isterse onun derdine düşüyorum şimdi de senın derdine düştüm napıcaz
Evet ya napalım içimde kalmıyor en azındanEşinizin neden umrunda değilsiniz belli oldu. Daha çok belirilerinin derdine düşersiniz kafa yapısıyla.
Senin pasaklı, iğrenç kocan sanmıyorum benim 10 metre yanıma yaklaşabilsin çok beklerAhhshshhs gell bekliyor seni
Evet ya napalım içimde kalmıyor en azından
Ayy ezikliğe bak amacın evli erkeklere yamanmak heralde uzak değilsin bu kavramlara ahahsjdjdjSenin pasaklı, iğrenç kocan sanmıyorum benim 10 metre yanıma yaklaşabilsin çok bekler
Onun dengi sensin. Şortlarından verecekmiş gsgsgs kim ne yapacaksa senin kokmuş şortlarını
Derdim bu olsun canım yaaAçığın konu öyle demiyor ama baya baya kendi içinde eriyorsun.
Derdim bu olsun canım yaa
evet bilimsel şeyler konuşuyoruz çünkü çok zorlamamalıyımSırf cevap vermek için saçmalamaya başladın. Bence zorlama kendini.
Ben bir yıldır evliyim sevgili olduğumuz süre boyunca eşim deli gibi kıskanç bir insandı kot pantolon giysem bile sıkıntı çıkartacak cinstenti her şeyi sorgular karışırdı bir dakika bile rahat bırakmazdı bundan rahatsızdım fakat evlendikten sonra son zamanlarda beni hiçbir şekilde kıskanmadıgını farkettim bu kadar deli gibi kıskanç bir insan nasıl böyle umursamaz bir insana dönüştü buna şaşkınım açıkçası sevgisi mi bitti acaba? Bu gece dışarı çıktık mini bir elbise giymiştim alkollü bir mekandaydık ve sarhoştum beni tek başıma lavaboya yolladı ve hiçbir şekilde kontrol etmiyor bu durum zoruma gitti açıkçası benden kaynaklı değil tabikide ama sarhoşum mesela kolumdan tutup lavabonun kapısında bile beklemedi sevgiliylen kot pantolonuma bile karışan adam Şuan neden böyle davranıyor anlamlandıramıyorum bence kıskançlıkla alakasız her erkeğin yapması gereken bir şey bence sarhosum düz bile yürüyemiyorum yanımda olmasını istiyorum kendi agzımla söylüyorum ama lavaboya götürmeye tenezzül bile etmiyor üstelik ortada birsürü erkek varken. Bu sadece bir örnek buna benzer kıskanmadıgına çok defa şahit oldum baştan beri böyle olsa kabulüm fakat sevgiliylen alkollü bi mekana gittiğimiz zaman lavabo kapısında nöbet tutardı adeta psikolat derecinde kıskanç bir insandı. Evlendikten sonra sevgisi mi bitti ilgisi mi bitti sizce bilmiyorum kafamı çok kurcalamaya başladı ?
evet bilimsel şeyler konuşuyoruz çünkü çok zorlamamalıyım
Bi tane pis eş konusunda, sanki bi benim koca kokuyor diye trip yemiştik aklıma o geldi.Ben de bunu anlamıyorum eşine şişen burada patlıyor Daha geçen gün eşim çok pis diye ağlıyordu
Ablaya inşallah biriniz gerçeği söylemişsinizdirBi tane pis eş konusunda, sanki bi benim koca kokuyor diye trip yemiştik aklıma o geldi.
Evet gel sanada bi rakı sofrası kurayım iyi gelirSabah azda olsa aklıselim cevaplar veriyordun. ne oldu, içtin mi?
Evet gel sanada bi rakı sofrası kurayım iyi gelir
"Namaz kıldığı için kendini ahlaklı sananlarla rakı içtiği için aydın sananlar arasında delirmek üzereyiz" diye bir anekdot okumuştum çok doğru. Siz aydın filan değilsiniz, karı koca bi değişiksiniz.Evet gel sanada bi rakı sofrası kurayım iyi gelir
Güzel sözmüş çerçeveletelim"Namaz kıldığı için kendini ahlaklı sananlarla rakı içtiği için aydın sananlar arasında delirmek üzereyiz" diye bir anekdot okumuştum çok doğru. Siz aydın filan değilsiniz, karı koca bi değişiksiniz.
Aa gel canım sende hatrım kalır bakAa!!! Yok!! Hiç canım istemiyor. Zaten içmişin sen git kocanla beraber devam et