Kocam beni kuzenim ile aldattı

Bu tür konulardaki çocuklar hep babalarına düşkün, babalar hep çok ilgili.
Hiç anlamiyorum nasıl oluyor
Neye göre düşkünlükleri ölçülüyor
Peşine falanmı ağliyorlar napiyorlar
Eğer öyle birşeyse benim kızlar o yaşlardayken eve gelen herkesin, hata çöp toplama saaatinde site görevlisinin bile peşine ağliyorlardı.
Acizim, korkağım, midesizim boşanamadım demeyip çocuğum babasına düşkün diyorlar ya deliriyorum burda
Altına imza atmalık yorum.
Hayır bir de 1 yaşındaki çocuğun düşkünlüğünden ne olur yani, laf.
Adam hazır her şeyi vermeyi kabul etmiş, ne var ne yoksa alıp tertemiz hayatına devam edebilirdi ama yok, çocuğu bahane etmek daha kolay tabi.
O adam da çocuğuna düşkün olsa zaten böyle bir pisliğe de bulaşmazdı ayrıca.

Bu tür konulardaki çocuklar hep babalarına düşkün, babalar hep çok ilgili.
Hiç anlamiyorum nasıl oluyor
Neye göre düşkünlükleri ölçülüyor
Peşine falanmı ağliyorlar napiyorlar
Eğer öyle birşeyse benim kızlar o yaşlardayken eve gelen herkesin, hata çöp toplama saaatinde site görevlisinin bile peşine ağliyorlardı.
Acizim, korkağım, midesizim boşanamadım demeyip çocuğum babasına düşkün diyorlar ya deliriyorum burda

Anka hanım öyle ilgili öyle düşkün ki çocuğu yere falan çarpmaya kalkmış. Aklımız dimağımız almaz öyle bi alaka. 😀

Ne agiz dil baglanmasi ya kocasizliktan korkuyorsunuz yok etraf ne der bu durum affedilirmi igrenc bisey nasil mideniz kaldirdida baristiniz ikiside. Pislik les cocugum var demeyin ya bahaneniz bu olmasin

Evladım için sustum demeyin. Kolaya kaçmışsınız. Tüm malı mülkü üzerinize yapınca susmuşsunuz.

Ben olsam , yani büyüdüğümde annemin kuzenine göz koyan o babamın yüzüne tükürür, bu midesizliğe göz yuman anneme de çok kızardım. Bu güçlü annelik olmuyor. Yani evladınız annem benim için dayanmış wow demeyecek.

Nasıl sindirdiniz bilmiyorum ki.

Donuna kadar alıp evladınızla mutlu bir hayat yaşayabilirdiniz.

Elinizde kanıtlar da varmış.

Affetmişsiniz bi kere, şu an sızlanmaya hakkınız yok.

Evet belki acımasızca yazdım ama, kuzenimle beni aldatan adamın yüzüne bile bakamazdım iğrenmekten. Siz de hiç kusura bakmayın evladım için diyip de kolaya kaçıp kendinizi kandırmayın. Bu saatten sonra yapacak bir şey yok.

Ha o kuzen de karşılık verdiyse, onun da yüzüne tükürürdüm.
Otrera Otrera Arkadaşım kanser hastası bir kadına maddi destek bulmaya çalışıyordu. Kocası kızkardeşi ile kaçmış, 3 çocuk ve hasta kadın ortada kalmış... Düşünebiliyor musun insanoğlu ne kadar acımasız? Kardeş kardeşe bunu yaparsa kuzen kuzene alasını yapar diye düşünüyorum... Ahlaksız insandan korkarım ben. Yüzüne tükürsen tükürüğüne yazık, bunlar ancak Yarabbi Şükür der.

Korkuyorum artik bu formda biri gelip kocamin annemle iliskisi varmis affettim dicek diye. Affetmeyin kardesim affetmeyin, olmicak cunku ne huzur ne hayat ne nefes hicbirisi eskisi gibi olmayacak. Esiniz korkmamis kuzeninizle yatmis siz neden korkuyosunuz. O zaten kuzeninizle yattigi gun sizi bosamis… bitti

Güçsüz kadınlarsınız.
Hepinizin bahanesi de aynı çocuk var.

Madem yediremiyorsunuz kendinize ayrılın.

Adam kuzeninizle aldatmayı bi kenara bırakın iş boyut atlamış sanal aldatma da var işin içinde.

Siz bu adamla evli kaldığınız sürece daha çok aklınız fikriniz başka yerlerde kalır toparlanamazsınız.

Karaklı olun evi de alın, boşayın şu sapık herifi.
Elinizde görüntü varsa çok da işinize yarar mahkemede….

Bence ona deyin ki; ben bunu hazmedemıyorum...Seni rezil edicem demişsin zaten...Karşılıklı protokol ımzalayın ve herşeyı senın uzerıne gecırsın ve feragat etsin mallardan ve defolsun gıtsın yarın bıgun cocugununda bunu ogrenmesını ıstemıyorsa anlassın baksın dalgasına...

Evliliğimin 5 yılına gireceğim eşim tlfnunu hep gizli tutar şans eseri açık buldum alıp hemen kurdaladim galaride kuzenimin çıplak resimlerini gördüm gizli hesap açmış ordan sohbet ediyorlar resim paylaşıyorlar kim bilir ne zamandır var bu durum ne kadar salak yerine konmuşum ben onları evime çağırdım ağırladım birbirinin gözüne bakarken benden alay etmişler resmen 😡 evde kavga çıkardım birbirine kattım eşime bosanacagimi dizide herkeze rezil edeceğim dedim annem gile gittim böyle bir konuyuda kimseye açamadım ben utandım eşim evi herşeyi senin üstüne yapim yeterki anlatma dedi uzun bir süre sustum eşim çok yalvardı af diledi 1 yaşında bebeğim var sustum oğlum için geri döndüm 1 ay olacak belki unuturum acım hafifler dedim ama tam tersine gün geçtikçe içimde bir kor gibi canımı acıtıyor ben namaz kılıyorum namaza bile kendimi odakliyamiyorum aklım fikrim onlarda rekatlari bile karıştırmaya başladım onları düşünmekten gözlerim yasariyor eşim bana dokunduğunda ona karşı hiç bir şey hissetmiyorum bir sevgi bı istek napacam böyle😞 onlarada yaptıklarını yanına kar bıraktım.
Çocuğunuzdan dolayı hassasiyetini çok iyi anlayabiliyorum,Pislikler utanmamislar her ikisi de lohusa kadını aldatmayı..Ama ne olursa olsun ben o kuzeni güzel bir rezil eder o koca bozuntusununda donuna kadar alırdım evi keçi herşeyi üstüne yaptır sonra baş tekmeyi sektire sektire gitsin bacım eli boş diğerinin yanına sende çocuğunla huzurlu bir yuva kur şerefsiz bunlar yapan emin ol daha yapacak keşke affetmeseydin ama seni yadirgayamiyorum da.Allah yardımcın olsun zor bir durumdur.

Allah yardımcın olsun canım daha çok gençsin bu yaşta bu yaşadıklarına üzüldüm güçlü ol üzülme

Evliliğimin 5 yılına gireceğim eşim tlfnunu hep gizli tutar şans eseri açık buldum alıp hemen kurdaladim galaride kuzenimin çıplak resimlerini gördüm gizli hesap açmış ordan sohbet ediyorlar resim paylaşıyorlar kim bilir ne zamandır var bu durum ne kadar salak yerine konmuşum ben onları evime çağırdım ağırladım birbirinin gözüne bakarken benden alay etmişler resmen 😡 evde kavga çıkardım birbirine kattım eşime bosanacagimi dizide herkeze rezil edeceğim dedim annem gile gittim böyle bir konuyuda kimseye açamadım ben utandım eşim evi herşeyi senin üstüne yapim yeterki anlatma dedi uzun bir süre sustum eşim çok yalvardı af diledi 1 yaşında bebeğim var sustum oğlum için geri döndüm 1 ay olacak belki unuturum acım hafifler dedim ama tam tersine gün geçtikçe içimde bir kor gibi canımı acıtıyor ben namaz kılıyorum namaza bile kendimi odakliyamiyorum aklım fikrim onlarda rekatlari bile karıştırmaya başladım onları düşünmekten gözlerim yasariyor eşim bana dokunduğunda ona karşı hiç bir şey hissetmiyorum bir sevgi bı istek napacam böyle😞 onlarada yaptıklarını yanına kar bıraktım.
Ya şu çocuğum için geri döndüm masallarından sıkıldım cidden. Çocuk için daha kötü bir durum olduğunu ne zaman anlayacaksınız bu yaşanılanların? Gerek evde kavgaların, şiddetlerin, aldatmaların, saygısızlığın o çocuğa yansımayacağını mı düşünüyorsunuz? Benim annem boşanmasaydı aksine ben onu suçlardım açıkçası kendine ve çocuğuna saygın varsa asıl boşanmalısın. Ben açık konuşucam sizin çevreye karşı olan utangaçlığınızdan laf edilmesinden dolayı boşanmadığınızı düşünüyorum açıkçası üstüne kuzen ve çığlak fotolarda olunca bu sizi daha da üzecek düşüncesiyle vazgeçmiş gibisiniz aksi halde çocuk bahane olamaz bu çirkin durumda.

Çocuğunuzdan dolayı hassasiyetini çok iyi anlayabiliyorum,Pislikler utanmamislar her ikisi de lohusa kadını aldatmayı..Ama ne olursa olsun ben o kuzeni güzel bir rezil eder o koca bozuntusununda donuna kadar alırdım evi keçi herşeyi üstüne yaptır sonra baş tekmeyi sektire sektire gitsin bacım eli boş diğerinin yanına sende çocuğunla huzurlu bir yuva kur şerefsiz bunlar yapan emin ol daha yapacak keşke affetmeseydin ama seni yadirgayamiyorum da.Allah yardımcın olsun zor bir durumdur.
Evlilik sırasında elde edilen mallar kimin üzerine olduğu önemli olmaksızın ortak maldır. Yani adamı eli boş bırakma şansı yok maalesef.

Back
X