• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kocam beni kuzenim ile aldattı

Ya sanane sanane? Benim ne yediğimden sanane, kadına yazdığım yorumdan sanane? Cama çıkıp bekle istersen komşunun kızı kaçta geliyor diye. Sanki kendi konusu ya. Ne meraklısınız herkese karışmaya. Neyine gocundun bu kadar, bi yerlerde seni mi aşağladılar bu konuda anlamadım ki? Meselen her neyse benimle değil. O yüzden bi sal. Çatlamaman için söylüyorum; şu an kahve içiyorum. Sabah simit yedim. Oldu mu?
Ayy ne hoş ne hoş.

ben mi çok fevriyim bu insanlar mı çok sakin bilemiyorum kızlar.

daha okurken cinnet geçirdim nasıl yani 1 yaşında çocuğum var ne demek? Allah size akıl fikir versin demekten başka söylenecek söz yok.

üstelik hala sevişiyosunuz, bir de madalya falan verin bari adama.

Evliliğimin 5 yılına gireceğim eşim tlfnunu hep gizli tutar şans eseri açık buldum alıp hemen kurdaladim galaride kuzenimin çıplak resimlerini gördüm gizli hesap açmış ordan sohbet ediyorlar resim paylaşıyorlar kim bilir ne zamandır var bu durum ne kadar salak yerine konmuşum ben onları evime çağırdım ağırladım birbirinin gözüne bakarken benden alay etmişler resmen 😡 evde kavga çıkardım birbirine kattım eşime bosanacagimi dizide herkeze rezil edeceğim dedim annem gile gittim böyle bir konuyuda kimseye açamadım ben utandım eşim evi herşeyi senin üstüne yapim yeterki anlatma dedi uzun bir süre sustum eşim çok yalvardı af diledi 1 yaşında bebeğim var sustum oğlum için geri döndüm 1 ay olacak belki unuturum acım hafifler dedim ama tam tersine gün geçtikçe içimde bir kor gibi canımı acıtıyor ben namaz kılıyorum namaza bile kendimi odakliyamiyorum aklım fikrim onlarda rekatlari bile karıştırmaya başladım onları düşünmekten gözlerim yasariyor eşim bana dokunduğunda ona karşı hiç bir şey hissetmiyorum bir sevgi bı istek napacam böyle😞 onlarada yaptıklarını yanına kar bıraktım.
Yabancıyla olsaydı affedilmesine karşı değilim ama kuzenle çok çok ağır.bir daha olmaz bence

Geçmiş konularına baktım eşinle sürekli problem yaşamış, boşanmanın eşiğinden sönmüşsün. Ayrıca kuzeninle olan durumu iki yıl önce fark etmiş ve devam etmişsin. Neyi bekliyorsun hâlâ 2. Çocuğu mu? Kendini bu kadar ezdirme. Seni hiç umursamayan, sevmeyen, kuzeninle ilişki yaşayacak kadar saygısız bi adamla devam etme artık

Evi üstüne alıp nafaka ve tazminat da alsaydın , başka kadın olsa da çok çirkin de kuzen nasıl miğdeniz alıyor çok zor . Kınamıyorum rabbim kimsenin başıma vermesin

Yuh yaa ula bari aldatmak isityodun yabancıyla aldatsaydın bari.akraba nedir ya. kuzeninizde pes midesiz enişteye niye bu derece yüz vermiş? Hiç mi utanmamıs sizle yuzuuze gelecek birgün soncta..... Tabi ki hiç aldatmamalı srfsze bak birde bosanmamıssınuz valla siz daha midesizsiniz .asıl cocugunuz için basacaktınız tekmeyi rezil edecektinşx

Back
X