AlmanyaKitapla,videolarla dahada ilerleyebilirsiniz.Tabi insanlarla konusmayinca da pek de ilerlemiyor.Kursa yazılmayı tekrar gözden gecirin.Cnku kursta mecbur o dili konusuyorsunuz az da olsa.Hangi sehirdesiniz bu arada

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
AlmanyaKitapla,videolarla dahada ilerleyebilirsiniz.Tabi insanlarla konusmayinca da pek de ilerlemiyor.Kursa yazılmayı tekrar gözden gecirin.Cnku kursta mecbur o dili konusuyorsunuz az da olsa.Hangi sehirdesiniz bu arada
DüsseldorfSize hangi şehirdesiniz diye sormuşlar. Almanya’da neresi yani?
Ablacım git bidaha da dönme vallaKaynanam dil kursuna gitmemi istemedi kendisi gitmemiş oğlu tek ve iki kızıyla küs psikolojik tedavi görüyor ama en son bu gidişle ben de görecem evliliğimin ikinci ayı hani çocuk kısırmısın dedi çok ağır sözler söyledi büyüğüm dedim sustum beni bi işe cerdiler temizlik işi bi hastanenin tuvaletleri ni temizledim aylık 1000 euro alıyordum ama eşim harçlık 40 euro veriyordu ve kaynanam bu parayı ne yapıyorsun diye hesap sordu aileme gidince götürürüm diye iki hediye almıştım ben evde yokken evimi karıştırıp aldığım hediyeyi salondaki masanın üzerine çıkarmış ben işten gelince bu ne venim haberim yok bundan diye hakaretler edip evine gitti neymiş ben evimi düşünmüyormuşum aklım hala baba evindeymiş yazsam varya neler yaşadım neler yüzüğümden başka takı bırakmadı aldı hepsini elimden eşimde ben ağladıkça sadece sarılıp üzülme dedi
He bide cocuk yap tüyü dik aferinSonra bende birşeyık ayınca eşimin soermin de problem çıktı kaynanam benden özür diledi ama daha neler yaşattı neler zehri zindan etti hayatımı diğer ay aşılama yoluyla bebek koyacaz inşallah olur bilmiyorum ki dönsem dönemiyorum
Doğru söylüyorsunuz kızlar biraz da annem öyle kocadan ayrı mı gelinir millet ne der dedi bsna o yüzden de kötü oldum en iyisi tek gideyim köye.Dönüncede kursa yazılayım .Ama kızlar şıan kaynanam konuşmuyor en son gelecek elimi öpüp özür dileyecek demiş .Kızlar benim suçumda en sonki olayımızda yeter artık diye kaynanama yüksek sesle konuştum ben sana ne yaptım hiç mi vicdan yok sende yavurun içinde kala kala vicdanın erimiş ne yaptım ben sana ellerini çek üstümden felan demiştim şimdi beni terbiyesiz cazgır diye köye yaymış o da canımı çok sıktı.Evimin bir eşyası benim zevkime göre olmadı görseniz öğrenci evi gibi bir yatak odası takımı alındı onu da telden foto gönderdi eşim bu bi takımı beğendim ama kaynanamın beğendi oldu neymiş o daha güzelmiş kızlar ben Türkiye den uçakla ne getirebilirim ki üstünü başını al yeter dediler sonrada kaynanam diyor ki ne katkın oldu şu eve diyor birde öyle bi konuşuyorki bazen diyorumki gerçekten çok mu saygısızım beb kendimi çok suçluyorum ama görücü usulüyle sakın gelmeyin buralara buralar çok kötü
Kızlar şimdi kaynanamla şuan küsüm de bundan sonraki tavrım ne olsun şimdi ilk diğer ay köye gidecem ordan geleyim aşılama bebek için randevu var orya gidecez ordan sonra kursa yazılayım sonrasında ne yapayım bayram da barışayım mı kaynanamla barıştıktan sonra nasıl davranayım bir yol haritası gösterin de öyle o yoldan gideyim
sen hala bu adam beni boşarsa diye korkuyosan sen de normal değilsin kusura bakma.Aynen tamolarak korkum bu
bence çocuk yap, bu adam muhakkak baba olmalı.çocuk şart çocuk dndjfdıjfjdf ya bi git allasenAnlattığımda ailem de kocama kuzıyorlar ama sonrada diyorlar ki içkisi yok şiddeti yok zaten yaşadığım herşey kaynanam yüzünden oldu onun harici eşimle en ufak tartışmamız bile olmadı eşim işten eve gider iki işte çalışıyor onun o koşuşturmasını görünce bırakıp gitmek haksızlık mı olur diyorum şimdi de gececi zaten
2 yildir hic izninin olmamasi mumkun degil, Avrupa ulkelerinden birinde misiniz? Aslinda soyle bir sey yapiyorlar uyarayim. Oturma izni, vize durumu nasil bilmiyorum ama sizi tek gonderip, gelme bosanmak istiyorum vs. diyenler cikiyor.Arkadaşlar merhaba ben iki yıldır yurt dışına gelin geldim ailemden bu kadar uzak kalmamıştım eşim sürekli işini bahane edip beni ailemin yanına götürmedi ailem Türkiye de ve en son bu ay dediki seni tek göndereyim benim iznim yok dedi ama sizce bu doğru mu çok yüzeysel anlattım çok kötü günler geçirdim burda yalnızım dil problemimden dolayı hiç arkadaşım yok zaten bütün gün evdeyim sadece iki güne bir ekmek almak için dışarı çıkıyorum kaynanam üst katımda ve çok kötü şeyler yaşattı bana kendimi çok değersiz hissediyorum eşim desen ana kuzusu daha doğrusu ben baskın konuşsam beni tutuyor yani çok gelgitli hiç arkamda sağlam durmadı neler yaşadım neler bilseniz şimdi sizce Türkiye ye tek gideyim mi ilk gidişim olacak![]()
aynen aşılama yoluyla "bebek" koyun , haftaya da doğurursunuz inşallahSonra bende birşeyık ayınca eşimin soermin de problem çıktı kaynanam benden özür diledi ama daha neler yaşattı neler zehri zindan etti hayatımı diğer ay aşılama yoluyla bebek koyacaz inşallah olur bilmiyorum ki dönsem dönemiyorum