Kocam beni önemsemiyor mu

Bu korkuyla da yasanmaz ki ama, böyle bir korkusu varsa asıl kendısı korkutmalı gıtmekle ki akıllansın kocası.
Canım sen bu insanları bilmezsin ah neler gördüm ben kadınlarımız maalesef evlendikten sonra boşanma konusunda erkekler kadar cesur olamıyor ve erkekler sindiriyor nasıl mı suçlu hissettirerek kadının vicdanını kullanarak

Canım sen bu insanları bilmezsin ah neler gördüm ben kadınlarımız maalesef evlendikten sonra boşanma konusunda erkekler kadar cesur olamıyor ve erkekler sindiriyor nasıl mı suçlu hissettirerek kadının vicdanını kullanarak
Yukarıda yazdıklarını okudun mu aselcım.
Kocasının ne kadar mukemmel oldugunu okumanı isterim, tam kaybetmekten korkulacak erkek. Lutfen oku.

Kaynanam dil kursuna gitmemi istemedi kendisi gitmemiş oğlu tek ve iki kızıyla küs psikolojik tedavi görüyor ama en son bu gidişle ben de görecem evliliğimin ikinci ayı hani çocuk kısırmısın dedi çok ağır sözler söyledi büyüğüm dedim sustum beni bi işe cerdiler temizlik işi bi hastanenin tuvaletleri ni temizledim aylık 1000 euro alıyordum ama eşim harçlık 40 euro veriyordu ve kaynanam bu parayı ne yapıyorsun diye hesap sordu aileme gidince götürürüm diye iki hediye almıştım ben evde yokken evimi karıştırıp aldığım hediyeyi salondaki masanın üzerine çıkarmış ben işten gelince bu ne venim haberim yok bundan diye hakaretler edip evine gitti neymiş ben evimi düşünmüyormuşum aklım hala baba evindeymiş yazsam varya neler yaşadım neler yüzüğümden başka takı bırakmadı aldı hepsini elimden eşimde ben ağladıkça sadece sarılıp üzülme dedi

Bu durumda eşiniz izin alamıyor değil. Kaynananız istemediği için izin almıyor

Ve evet 1.planda siz yoksunuz malesef

Kaynanam dil kursuna gitmemi istemedi kendisi gitmemiş oğlu tek ve iki kızıyla küs psikolojik tedavi görüyor ama en son bu gidişle ben de görecem evliliğimin ikinci ayı hani çocuk kısırmısın dedi çok ağır sözler söyledi büyüğüm dedim sustum beni bi işe cerdiler temizlik işi bi hastanenin tuvaletleri ni temizledim aylık 1000 euro alıyordum ama eşim harçlık 40 euro veriyordu ve kaynanam bu parayı ne yapıyorsun diye hesap sordu aileme gidince götürürüm diye iki hediye almıştım ben evde yokken evimi karıştırıp aldığım hediyeyi salondaki masanın üzerine çıkarmış ben işten gelince bu ne venim haberim yok bundan diye hakaretler edip evine gitti neymiş ben evimi düşünmüyormuşum aklım hala baba evindeymiş yazsam varya neler yaşadım neler yüzüğümden başka takı bırakmadı aldı hepsini elimden eşimde ben ağladıkça sadece sarılıp üzülme dedi
Canım kaç kurtar kendını

Aynen tamolarak korkum bu
Muhteşem bir evliliğiniz ve eşiniz var ya boşanmaktan korktuğunuz için ailenizin yanına gidemiyorsunuz öyle mi?
Gitmeyin evin içinde geçirin öyle hayatınızı, psikojik sorunlu kayınvalide ve biricik! eşinizle.

Evde dura dura bence diger insanlarin nasil yasadigini unutmussunuz

Ailenizin yanina gelince hem rahatlarsiniz hem sakin kafayla dusunursunuz

Bu ciddi bi psikolojik siddet

Aynen tamolarak korkum bu
Evet canım bunu yapacaklar istersen deneyebilirsin
Ama bu kadar seni sindirerek yaşatmalarına izin vermemelisin sen korktuğun İçin bunu yaşatıyor sana buna emin olabilirsin korkularının arkasına sığındıkça seni buradan vuracaklar unutma

Yukarıda yazdıklarını okudun mu aselcım.
Kocasının ne kadar mukemmel oldugunu okumanı isterim, tam kaybetmekten korkulacak erkek. Lutfen oku.
Canım çok doğru söylüyorsun ama ben kaynana ve oğuldan bahsediyorum kızı sindirip korkutmuşlar ikisi birlikte ne hayatlar var gepegenç kızlarımız İnan o kadar üzülüyorum ki anlatamam

Canım çok doğru söylüyorsun ama ben kaynana ve oğuldan bahsediyorum kızı sindirip korkutmuşlar ikisi birlikte ne hayatlar var gepegenç kızlarımız İnan o kadar üzülüyorum ki anlatamam
Şimdi tek basına ailesine gitme imkanı var iste, piyangodan buyuk ikramiye.
Degerlendırsın?

Keşke her kadınımız senin gibi olsa düşünse dünyada kadına şiddet son bulur maalesef kadınlarımız bu kadar cesaretli değil
Bunun aslında dusunceyle falan ılgısı yok, aileden kaynaklı.
Aileler evden bir bogaz eksilsın, kızım yurt dısına gelın gıttı densın kafasından cıkarlarsa kızlarda ziyan zebıl olmaz.

Back
X