Kocam beni önemsemiyor mu

Arkadaşlar merhaba ben iki yıldır yurt dışına gelin geldim ailemden bu kadar uzak kalmamıştım eşim sürekli işini bahane edip beni ailemin yanına götürmedi ailem Türkiye de ve en son bu ay dediki seni tek göndereyim benim iznim yok dedi ama sizce bu doğru mu çok yüzeysel anlattım çok kötü günler geçirdim burda yalnızım dil problemimden dolayı hiç arkadaşım yok zaten bütün gün evdeyim sadece iki güne bir ekmek almak için dışarı çıkıyorum kaynanam üst katımda ve çok kötü şeyler yaşattı bana kendimi çok değersiz hissediyorum eşim desen ana kuzusu daha doğrusu ben baskın konuşsam beni tutuyor yani çok gelgitli hiç arkamda sağlam durmadı neler yaşadım neler bilseniz şimdi sizce Türkiye ye tek gideyim mi ilk gidişim olacak 😞
Yurt disina gelin gitmek çok büyük bir risk bence hele bide tanımadığın insanlarsa çok zor . Bence esiniz le gelin ve onu ikna etmeye çalışın . Çünkü sonuçta ailesinizde yaninizda esinizi görmek ister

40 euro nedir ya ? 1000 euro türkiye de zenginlik demek keske para biriktirseydiniz. Hicbir sey bilmeden neyinize güveniyorsunuz da gidiyorsunuz ve siz neden hala bu adamla berabersiniz ? Su paralarini kocalatina verenlere ve kaynanaya kendini ezdirenlere irite oluyorum.

Kaynanam dil kursuna gitmemi istemedi kendisi gitmemiş oğlu tek ve iki kızıyla küs psikolojik tedavi görüyor ama en son bu gidişle ben de görecem evliliğimin ikinci ayı hani çocuk kısırmısın dedi çok ağır sözler söyledi büyüğüm dedim sustum beni bi işe cerdiler temizlik işi bi hastanenin tuvaletleri ni temizledim aylık 1000 euro alıyordum ama eşim harçlık 40 euro veriyordu ve kaynanam bu parayı ne yapıyorsun diye hesap sordu aileme gidince götürürüm diye iki hediye almıştım ben evde yokken evimi karıştırıp aldığım hediyeyi salondaki masanın üzerine çıkarmış ben işten gelince bu ne venim haberim yok bundan diye hakaretler edip evine gitti neymiş ben evimi düşünmüyormuşum aklım hala baba evindeymiş yazsam varya neler yaşadım neler yüzüğümden başka takı bırakmadı aldı hepsini elimden eşimde ben ağladıkça sadece sarılıp üzülme dedi

Ay hayallerimdeki koca. Ya kardeşim git işine dalga mı geçiyosun bizle hala evime tek gideyim mi diye soruyosun. Bavulunu toplayıp dönmemek üzere kaçacağına tövbe ya yazacak çok şey var da işte!

Arkadaşlar merhaba ben iki yıldır yurt dışına gelin geldim ailemden bu kadar uzak kalmamıştım eşim sürekli işini bahane edip beni ailemin yanına götürmedi ailem Türkiye de ve en son bu ay dediki seni tek göndereyim benim iznim yok dedi ama sizce bu doğru mu çok yüzeysel anlattım çok kötü günler geçirdim burda yalnızım dil problemimden dolayı hiç arkadaşım yok zaten bütün gün evdeyim sadece iki güne bir ekmek almak için dışarı çıkıyorum kaynanam üst katımda ve çok kötü şeyler yaşattı bana kendimi çok değersiz hissediyorum eşim desen ana kuzusu daha doğrusu ben baskın konuşsam beni tutuyor yani çok gelgitli hiç arkamda sağlam durmadı neler yaşadım neler bilseniz şimdi sizce Türkiye ye tek gideyim mi ilk gidişim olacak 😞
Genellikle yurt duşunda yaşayanlar da bu yalnız gidişler oluyor canım çok normal güzel olan kısmı eşinin seni göndermesi çünkü ne yazık ki gidemiyorum ne yapalım deyip susanlar da var. Benim de eşim kayınvalidem yurt dışındandı kayınvalidemden çoook çektim eşimizle mutlu olup umursamamaya bakalım 👍

gelmek istemiyorsa ya da izini yoksa tek gideceksin tabiki. O gelmedi diye aileni iki yıldır görmemek de ne? Dünyada ölüm var Allah korusun. Git ve ailenle zaman geçir. Boşver geldiyi gelmediyi. Senin için demiyorum ama artık bu kadar bağımlı olmayın erkeklere ya!

Back
X