Kocam beni resmen evden kovdu

lilithxxx

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Kasım 2012
91
18
48
Arkadaşlar şuan ne düşüneceğimi, ne yazacağımı gerçekten hiç bilmiyorum.
Az önce eşimle çok kötü kavga ettik. Kavganın konusu eften püftendi aslında ama nasıl olduysa büyüdü.
Ve bana salak dedi bende artık bana hareket edemezsin dedim sen edersen bende ederim sende beyinsizsin o zaman dedim çünkü bu onu ilk uyarışım değildi.
Sonra birden bir sürü şey söylemeye başladı bende beni dinle artık diye yakasından tuttum dinle artık beni dinle diye.
O da sen bana şiddet mi uyguluyosun senin ağzını s..kerim vs. bişeyler dedi üstüme geldi.
Bende gidiyorum ben dedim. S..r git. Git ananın evine dedi. Aldım ceketimi çantamı dışarı çıktım.
Annemlerin evi yaşadığım yerde ama gidemedim. Gidersem olaylar çok farklı yerlere gider.
Çalıştığım yerin anahtarı bende de var şimdilik çalıştığım büroya geldim.
Ama ne yapıcağımı hiç bilmiyorum.

ayrilmayacagim diyorsan ailene duyurma, bari o taraf uzulmesin ortalik iyice karismasin.. buroda mi kalirsin arkadasinda mi bilemiyorum ama o yalvarmadan asla donme o eve.. cunku bi kez alisan bidaha durmaz, her kavgada kapiyi gosterir..
ha bi de cidden gidemeyecekse kimse gidiyorum restini cekmesin lutfen, sonra elde patliyo daha kotu oluyo..
Allah yardimcin olsun..

Önce sakin olun bir iyice düşünün taşının sonra karar verin,

yazdıklarınızdan anlaşılıyor ki siz bu evliliğe devam etme niyetindesiniz o yüzden aileleri haberdar etmeden evvel,

sorunu kendi aranızda çözmeye çalışın baktınız çözülmüyor o zaman mecbur herkes öğrenecek zaten.

Birde ilk defa mı böyle bir olay yaşadınız yoksa eşiniz hep böyle şiddete meyilli biri mi ??

Evet haklısınız ben de dönmeyi düşünmüyorum zaten aramadan.
Bu arada gerçekten çekip gittim yani eğer aramazsa bir daha asla o eve dönmem..
Ama şuan olayın şokundayım o yüzden önce kendimi dinlemem için sakin bir yer lazımdı.
Aklıma ilk burası geldi.

Önce sakin olun bir iyice düşünün taşının sonra karar verin,

yazdıklarınızdan anlaşılıyor ki siz bu evliliğe devam etme niyetindesiniz o yüzden aileleri haberdar etmeden evvel,

sorunu kendi aranızda çözmeye çalışın baktınız çözülmüyor o zaman mecbur herkes öğrenecek zaten.

Birde ilk defa mı böyle bir olay yaşadınız yoksa eşiniz hep böyle şiddete meyilli biri mi ??

İlk defa böyle bir şey yaşadım. Normalde asla böyle bir insan değildi.

Şans vermem için önce onun adımı gerek şuan kesinlikle ilk adımı ben atmam.

Kocam bana sktr git dese, ben bu evin kadınıyım ve eğer biri gidecekse sen gideceksin.. Ya ben sktrr giderim pzvnkliği kabul edersin yada erkek olur sen gidersin derim.. Ama asla o saatte çıkıp gitmem.. Şimdi iş yerinde bekle yada ailrne git ama bu saatte gitmene izin veren bir erkeğin evine kendiliğinden gitme.. Yoksa durup durup atar seni evden

Evet haklısınız ben de dönmeyi düşünmüyorum zaten aramadan.
Bu arada gerçekten çekip gittim yani eğer aramazsa bir daha asla o eve dönmem..
Ama şuan olayın şokundayım o yüzden önce kendimi dinlemem için sakin bir yer lazımdı.
Aklıma ilk burası geldi.
aileni ozlemis gibi bi bahaneyle oraya da gidebilirsin.. belki esin ailen yaninda duruyor gibi dusunerek cekinebilir.. ama yine diyorum, bosanmayacaksan asla ailene duyurma, siz duzelseniz de onlar unutmaz.. simdi esin de restlesecektir, umursamazlari oynayacaktir, o da kesin sinirlidir.. bi sure bekleyeceksin, belki 1hafta belki 10gun..

Salak, beyinsiz filan nedir allasen?
Sizin yakasından tutmanız bu 'salak/beyinsiz' seviyesini bi tık ileri götürmüş belli ki. El şakası kaldırırmış ancak.
Neyse.
Gerekirse otelde kalın, ama o sizi aramadan dönmeyin, cılkı çıkar.

İkinizde birbirinize hakaret etmişsinizz. Biraz sakinleşin
Keşke evden gitmeseydeniz.

Arkadaşlar şuan ne düşüneceğimi, ne yazacağımı gerçekten hiç bilmiyorum.
Az önce eşimle çok kötü kavga ettik. Kavganın konusu eften püftendi aslında ama nasıl olduysa büyüdü.
Ve bana salak dedi bende artık bana hareket edemezsin dedim sen edersen bende ederim sende beyinsizsin o zaman dedim çünkü bu onu ilk uyarışım değildi.
Sonra birden bir sürü şey söylemeye başladı bende beni dinle artık diye yakasından tuttum dinle artık beni dinle diye.
O da sen bana şiddet mi uyguluyosun senin ağzını s..kerim vs. bişeyler dedi üstüme geldi.
Bende gidiyorum ben dedim. S..r git. Git ananın evine dedi. Aldım ceketimi çantamı dışarı çıktım.
Annemlerin evi yaşadığım yerde ama gidemedim. Gidersem olaylar çok farklı yerlere gider.
Çalıştığım yerin anahtarı bende de var şimdilik çalıştığım büroya geldim.
Ama ne yapıcağımı hiç bilmiyorum.
Bence siz de biraz ileri gitmişsiniz evinize dönmelisiniz dönmediğiniz takdirde de olaylar yine farklı yerlere gider. Bu arada kaç yıllık evlisiniz?

ama once ciddi anlamda pisman etmeli.. hemen donerse adam artik cosar.. her kavgada 'git'..

Tabi canım pabucun pahalı olduğunu anlamalı önce.

sürüm sürüm sürünmeli bunda hemfikiriz konu sahibesi bir şans vermeye niyetli zaten

yazdıkları bu yönde.

o bakımdan bunu nasıl kullanacak bakalım diye söyledim.

Kocam bana sktr git dese, ben bu evin kadınıyım ve eğer biri gidecekse sen gideceksin.. Ya ben sktrr giderim pzvnkliği kabul edersin yada erkek olur sen gidersin derim.. Ama asla o saatte çıkıp gitmem.. Şimdi iş yerinde bekle yada ailrne git ama bu saatte gitmene izin veren bir erkeğin evine kendiliğinden gitme.. Yoksa durup durup atar seni evden

Evet doğru söylüyosun ama ben o an gerçekten korktum yani orayı terk etmem gerekiyodu iki tarafında sakinleşmesi gerekiyordu. Ordan bir an önce uzaklaşmam gerektiğini düşündüm. Sadece kaçmak istedim ordan

daha öncede hakaret falan ediyormuydu? artık bana hakaret edemezsin deyince sanki ilk değil gibi geldi bana?

Hareket ediyordu evet yani salak tarzı hakaretler ediyodu bende bana hakaret edemezsin derdim özür dilerdi.
Böyle üstüme yürüme olayı ilk kez oldu.

Tabi canım pabucun pahalı olduğunu anlamalı önce.

sürüm sürüm sürünmeli bunda hemfikiriz konu sahibesi bir şans vermeye niyetli zaten

yazdıkları bu yönde.

o bakımdan bunu nasıl kullanacak bakalım diye söyledim.
sana muhalefet degilim canim, sonuna kadar katiliyorum.. konu sahibine tavsiye vereyim derken senin yorumunla birlestirdm :KK53:

Back
X