kocam beni rezil etti. ..

ISSIZZ

Guru
Kayıtlı Üye
9 Haziran 2012
3.792
15.481
Arkadaşlar şuan kendimi çok kötü hissediyorum çok Üzgünüm çok kirginim içim çok acıyor...

demin eşim olacak o adamla alışverişe gittik .. gitmez olsaydım.. meyve sebze seçerken çok oyalanmisim bana milletin içinde bağırdı...

bi kadın vardı hemen yanımızda baktı güldü bende dayanamadım..
bagirma patlatirim şimdi sana bitane dedim... rezil etti beni ne bagiriyor diye gelen geçen bize bakıyordu...

bende tepkimi gösterdim çıktım eve gittim arkamdan dur dur falan dedi dinlemedim. ..
rezil etti beni ya uzun sürmüş diye .. orucluymus duramiyormus sanki ben oruclu degilimm .. allah allah.. bağırdı resmen bana milletin içinde... çok utandım allah kahretsin...
içimden atamiyorum hi c..ağlıyorum suan nasıl bi adi lik bu yaaa....
demin bana laf attı bırak konuşmayı yüzüne bile bakmıyorum. .. pişman etmezsem bana ISSIZZ demesin ler burnundan getirticem o kimmiş ki beni rezil ediyor... adi pislik terbiyesiz...

Azıcık sakin olun

Nasıl bağırdı hadi çabuk ne sallanıp duruyorsun mu dedi

Salak durma mı dedi

Çabuk olamaz mısın mı dedi

Ne kadarlık evlisiniz

Azıcık sakin olun

Nasıl bağırdı hadi çabuk ne sallanıp duruyorsun mu dedi

Salak durma mı dedi

Çabuk olamaz mısın mı dedi

Ne kadarlık evlisiniz

3 yıllık evliyiz

hadi kızım senimi bekliycem aptal falan dedi nasıl bagiriyor sus dedim dinlemedi bende onu rezil etmek için... kes sesini patlatirim şimdi sana bitane dedim millet bize bakıyordu... allahimmmm rezil olduk yaaa çok Üzgünüm çok...

Hic oturup aglamayin, disarda esine bagiran ya da kolundan cekistiren adamlarin nasil gorundugunu bir hatirlamasini isteyin. O utanc ona yeter zaten.
oruclu diye alisverise cikamiyorsa ise de mi gitmiyor? Ne bicim bahane bu?

her zaman mı böyle agresif yoksa oruçlu diye mi böyle oldu acaba ? açken sen sen değilsin reklamı gibi açlıktan aşırı agresif davranmış olabilir eşiniz hele ki sigara içiyorsa ! sakin olun bence

Tatlım sinirle söylendigin belli ama sonradan okuyunca üzülecegin şeyleri yazma bence..

ikinizinde sakin olduğunuz vakitte bu meseleyi gündeme getirin ve saygılı olmak için daha dikkatli olmaya çalışın. Evliligin temel taslarindan biridir saygı...

Hic oturup aglamayin, disarda esine bagiran ya da kolundan cekistiren adamlarin nasil gorundugunu bir hatirlamasini isteyin. O utanc ona yeter zaten.
oruclu diye alisverise cikamiyorsa ise de mi gitmiyor? Ne bicim bahane bu?

işe gidiyor bahane işte ben bu bahaneyi kabul etmiyorum
..
AdAm_OLaCaK_KIZ AdAm_OLaCaK_KIZ a Katılıyorum ikinizde tutmayın oruc moruc. Oruc tutmak yemeyi içmeyi kesmek değil, aynı zamanda herseye karsı Sabırlı davranmaktır. Kocanız odunluk yapmıs sizde körüklemişsiniz kusura bakmayın

evet haklısınız ama ordaki kadın bana bakınca dayanamadım.. bende onu rezil etmek istedim... insanlar benim o ezik kadınlardan olduğumu düşünecek... rezil etti beni susamazdimmm...

olay sadece açlık olsa idi cinsel yasaklar olmazdı, ya da insanlara bağırmak vs mekruh kabul edilmezdi

Bence iyi yapmissin. Bir daha ki sefere bagiracagi zaman aklina bu olay gelir :) oruc tutma diyen arkadaslarda herkes kendi isine baksin. Oruc tutuyor diye ne yani savunmasinmi kendini? Evet orucluyken nefsimi terbiye etmek lazim vs. fakat bu olayda nefsin baglantisi yok bence. Konu sahibi durup durdugu yerde patlamamis sonucda. Bence iyi yapmissin evet rezillik olmus ama emin ol bir daha bu olay yasanmaz aranizda :) kendini ezdirmedigin icin aferin sana!

her zaman mı böyle agresif yoksa oruçlu diye mi böyle oldu acaba ? açken sen sen değilsin reklamı gibi açlıktan aşırı agresif davranmış olabilir eşiniz hele ki sigara içiyorsa ! sakin olun bence

Hayır sigara icmiyor. .. ama aç olması beni rezil etmesi hakkını vermez ona çok sinirliyim... resmen kadın gülüyor du ya gözümün önünde hala rezil etti beni insanlara. ..

Dün oğluma bir şeyler almak için bilindik bir mağazaya girdim. Bir süre sonra dikkatimi çekti ki bütün erkekler mutsuzdu.
Reyonlara bakan eşlerinin arkasında dikilirken resmen mutsuzluktan ölüyorlardı. Hatta birisi askıya çarptığı için öyle bir küfür savurdu ki... Neyse ki eşi duymadı ve mutlu mutlu alışverişe devam etti.
-Bu nasıl hayatım?
-Çok güzel.
-Peki bu?
-O da çok güzel.
-Bu mu, bu mu?
-...
Mutsuz, negatif, asık suratlı adamlar toplama kampı gibi AVM'ler.
O mutsuzluğu "Niye herkesin çocuğu gibi eğlenmiyorsun sen?" diye çocuğunu hırpalayarak ortalığa beyan eden baba gördü bu gözler.

işe gidiyor bahane işte ben bu bahaneyi kabul etmiyorum
..

evet haklısınız ama ordaki kadın bana bakınca dayanamadım.. bende onu rezil etmek istedim... insanlar benim o ezik kadınlardan olduğumu düşünecek... rezil etti beni susamazdimmm...
Kim ne düşünürse düşünseydi. Ay bırakın millet sunu der bunu der demeyi. Şimdide zavallı adam Karısı nasıl Cadı adamı herkesin ortasında dövmekle tehdit etti demişlerdir emin ol, kocanın odunlugunu görmeden. Herkes kendine yakışanı yapar. Çocuğa bile söylenmez kaldıki kocaman adama herkesin ortasında öyle demek Hanımefendiliginize yakışmamış. Şimdide hala intikam almak istiyorsunuz, ikinizde rezil olmuşsunuz iste bosver artık düşünüp durma

X