kocam beni savunmadi.

Arkadaslar merhaba.
Son 1 haftadir esimle anlasmazliklarimiz var
3 aylik bir bebegim var onun yaninda tartisiyoruz.bagirdigimiz zamanlar da oluyor
Gorumcem bana geldi gecem gun.ben banyoyu yikiyorum.bebegime bir bagiriyor ben banyodan duyuyorum kocam da odada onunla beraber sesi cikmiyor adamin
Bir bagirmiyor iki bagirmiyor el kadar bebege guya aglatip sevecekmis
En son dayanamadim.ahmet noluyor bagirmayin cocuga korkar dedim.bugun de gorumcemle konumus.gorumcsm cok alinmis soyledikerime hatta o gun kotu olmus basi agrimis.saygiizlik yaptin diyor esim.ozur dile diyor.ya cildiracagim.sizden tk ricam olayi yorumlamaniz
Hataliysam soyleyin lutfen.telefonum arizali cok yazamiyorum.
Ne demek özür, siz ne diyorsunuz?! Benim çocuğuma görümcem bağıracak öyle mi! Ben öğretmenim, bir çocuğa hatasından dolayı sesimi yükselttiğimde 5 dakika sonra sınıfın önünde özür diliyorum. Ağlatarak sevmek nedir ya?? Ben sizin yerinizde olsam, çocuğumu ondan uzaklaştırır, unutana kadar da o kadına yaklaştırmam. Bir daha tekrarlarsa görmesini bile yasaklarım. Eşinize de iyi bir ders verin, asıl görümceniz sizden özğr dilesin ki affedilir bir şey değil!

Ruh hastası manyağa bak 3 aylık bebeği aglatip sevince ne olacakmış?
Valla benim bebeğime birisi bunu yapmış olsa onu öyle bir aglatirdim ki birdaha ömür boyu sevilse kendini toparlayamazdı.
Ayrıca eşinizde normal değil sanki onun bebeği değil niye" napıyorsun sen kendine gel" diyemedi kardeşine?
Birde sizin özür dilemenizi bekliyor,asıl özür dilemesi gereken görümce hâlbuki..ne ilginç kafalar yarabbim:işsiz:

yaww he heee ağlatarak sevmiyormuş da öyle severmişte ..
Bildiğin kıskanç art niyetli bu görümce..
Eşiniz olan karakter yoksununa yazmayım yok en iyisi..
Her an banlanabilirim sevgili mune Ablam polis şapkası takmıs beni arıyor da olabilir. şuan zira bugün farklı konu da tartıştığım bütün güzel arkadaşlarım banlanmıs :KK17::KK17::KK17:

Görümce sıkıntılı onu anladık. 3 aylık bebeği korkutup ağlatmaya çalışıyor. Eşinizde hiç mi akıl yok. Bebeğinizi ağlatırken anne olarak içiniz dayanır mı? Siz bütün gün o bebeğin mutluluğu için uğraşıyorsunuz.

Görümceni ara seni de başını da... De. Bi daha bu eve gel de bak ne oluyor seni inlete inlete ben nasi s...seviyorum de. O pis suratini gören aglar zaten bagirmana gerek var miydi de. Agzina geleni say kapat. Kocani ararsa özür dile dedin aradim özrümü kabul etmeyip bana bağırdı ben de kapattim de. Güya ben ona bu eve bi daha gelme demişim allah askina sen ordaydin ben öyle mi dedim? De. Kocan bence bunu yicek kadar salak ama yemezse bile az ötede küssün birak.

Kocanız ufacık bebeğini savunamıyor daha, sizi nasıl savunsun?
Kendi çocuğunu korumayı beceremeyen adam çocuk yapmasaymış keşke. Utanmadan koruyana laf ediyor bir de.
Kesinlikle özür dilemeyin.
Önce eşiniz ebeveyn olmanın ne demek olduğunu öğrensin, sonra o gelip özür dilesin sizden.

Biz hatalisin desek gidip özür mü dileyeceksin?

Annelik prensibim : ben çocuğuma sahip çıkmazsam önüne gelen bağırıp çağırma hakkı görür. Bırak görümceyi rahmetli anne babam kalkıp gelse çocuğuma böyle davransa hemen tepki gösteririm.

Onun başı ağrımıs da çocuğun başına noldu ?? Yazık kuzum benim görümce de ısırır sıkıştırır çocukları sevmek için sonuç kızım halasina yaklasmiyor
Özür dileme sonuçta sen haklısın kendinden ödün verme eşini düzene cek

Hemcinsim ama bu pislik fesatlik hep kadinlarda cikiyo... cok seviyorlar ortalik karistirmayi.. genel konusmuyorum ama cogusu boyle.. bagirma demis sana dogru birsey soylemis.. sen birde kardesini doldurup saliyon uzerine ki yarin birgun hic sesi cikmasin konu sahibini..

Simdi de ozur dile sagisizlik ettin ablama diyor.
Eşinize sert olun bu konuda kesinlikle geri adım atmayın. Ben bunu anlamıyorum gerçekten ya. Eşiniz nasıl bu kadar düşüncesiz olabiliyor? Eşinize anne yüreği diye bir şey olduğunu, o ağladığında içinizin parçalandığını söyleyin. O dünyaya gelecek diye çektiğiniz zahmeti, uyuyamadığınız geceleri hatırlatın.
Kesinlikle geri adım atmayın. Siz millet ağlatsın, bebeği oyuncak gibi sevsin diye karnınızda taşıyıp sancı çekmediniz. Çok istiyorsa görümceniz gece bebek ağladığında gelsin sevsin. Sizin uykusuz gecelerinizde o baksın bebek ağladığında . Hem ağlatmak zorunda kalmaz, bir işe yaramış olur

kocaniz sizi savunmasin zaten, siz bir yetiskinsiniz, siz kendinizi savunacaksiniz.

kocanizin savunmasi gereken kisi 3 aylik cocuguydu, yazik o adama, bir de babayim diye ortalarda geziyor.

Back
X