- Konu Sahibi yildizliyagmurlugeceler
O ağlatip bebek seven gorumceyi ben de ağlatmak isterdim.millet kafayı yemiş.burada özür dilemesi gereken kişi görümceniz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Y yildizliyagmurlugeceler başka konu açmışsınız da bu konunuza cevap verseniz önce?
valla meraktan profilinize baktım öyle gördüm
inşallah özür dilemediniz görümceden
öyle sevemez çocuğu yok öyle bir dünya
Ben bu yüzden 8 yıldır sevdiğim adamdan soğudum haklı olduğum halde benim yanimda olmadigi icin beni ezdirdigi icin cogu kisi için önemsiz bir sey olabilir çoğu kişi bunun için evlilik mi biter diyebilir ama bitiyor işte o andan için çekildi bir daha ne yapsam ne yapsa sevemedim gaza getirmek istemiyorum seni daha fazla ama benim çok önem verdiğim bir şeyArkadaslar merhaba.
Son 1 haftadir esimle anlasmazliklarimiz var
3 aylik bir bebegim var onun yaninda tartisiyoruz.bagirdigimiz zamanlar da oluyor
Gorumcem bana geldi gecem gun.ben banyoyu yikiyorum.bebegime bir bagiriyor ben banyodan duyuyorum kocam da odada onunla beraber sesi cikmiyor adamin
Bir bagirmiyor iki bagirmiyor el kadar bebege guya aglatip sevecekmis
En son dayanamadim.ahmet noluyor bagirmayin cocuga korkar dedim.bugun de gorumcemle konumus.gorumcsm cok alinmis soyledikerime hatta o gun kotu olmus basi agrimis.saygiizlik yaptin diyor esim.ozur dile diyor.ya cildiracagim.sizden tk ricam olayi yorumlamaniz
Hataliysam soyleyin lutfen.telefonum arizali cok yazamiyorum.
ayyhh pardon bir konuya yazmış karıştırmışım :)Siz söyleyince meraktan baktım ama bundan sonra açılmış konu yok
Karıştırdınız mı acaba?
ayyhh pardon bir konuya yazmış karıştırmışım :)
Onu öyle bir yolarım ki Kafasında ne saç kalır, ne de ağrı...![]()
Valla benim esimin yaninda cocugu kulaklarına bile alamıyorlar korkudan esim cok pimpiri nerde kaldi bana özür diletecek kendi paralar insaniArkadaslar merhaba.
Son 1 haftadir esimle anlasmazliklarimiz var
3 aylik bir bebegim var onun yaninda tartisiyoruz.bagirdigimiz zamanlar da oluyor
Gorumcem bana geldi gecem gun.ben banyoyu yikiyorum.bebegime bir bagiriyor ben banyodan duyuyorum kocam da odada onunla beraber sesi cikmiyor adamin
Bir bagirmiyor iki bagirmiyor el kadar bebege guya aglatip sevecekmis
En son dayanamadim.ahmet noluyor bagirmayin cocuga korkar dedim.bugun de gorumcemle konumus.gorumcsm cok alinmis soyledikerime hatta o gun kotu olmus basi agrimis.saygiizlik yaptin diyor esim.ozur dile diyor.ya cildiracagim.sizden tk ricam olayi yorumlamaniz
Hataliysam soyleyin lutfen.telefonum arizali cok yazamiyorum.