kocam beni savunmadi.

Boyle adamlar evlenmesin ya benim basimdada var birtane anasi babasi bana karsi her halti yiyebileceklerini zannediyorlar tepki gosterincede saygisiz olan taraf biz oluyoruz. Adam olunda siz tavrini koyun o zaman 'saygisiz' olmayacak sekilde. Ayrica el kadar yavruyu aglatip sevmek nedir ya ruh hastasi yerinizde olsam o dengesizi uzak tutardim cocugumdan. Benim kayinbabamda bebegim daha bir yasini doldurmamisti yuzune yapistirdi tepkisine bakmak icin yavrum neye ugradigini sasirdi agladi bir suru birde ustune guldu manyak esimin citi cikmadi ben elinden alip yuzune vurma deyincede kotu gelin oldum. Boyle insanlar yasamasa keske.

Y yildizliyagmurlugeceler başka konu açmışsınız da bu konunuza cevap verseniz önce?
valla meraktan profilinize baktım öyle gördüm

inşallah özür dilemediniz görümceden
öyle sevemez çocuğu yok öyle bir dünya

Siz söyleyince meraktan baktım ama bundan sonra açılmış konu yok :110:
Karıştırdınız mı acaba?

Arkadaslar merhaba.
Son 1 haftadir esimle anlasmazliklarimiz var
3 aylik bir bebegim var onun yaninda tartisiyoruz.bagirdigimiz zamanlar da oluyor
Gorumcem bana geldi gecem gun.ben banyoyu yikiyorum.bebegime bir bagiriyor ben banyodan duyuyorum kocam da odada onunla beraber sesi cikmiyor adamin
Bir bagirmiyor iki bagirmiyor el kadar bebege guya aglatip sevecekmis
En son dayanamadim.ahmet noluyor bagirmayin cocuga korkar dedim.bugun de gorumcemle konumus.gorumcsm cok alinmis soyledikerime hatta o gun kotu olmus basi agrimis.saygiizlik yaptin diyor esim.ozur dile diyor.ya cildiracagim.sizden tk ricam olayi yorumlamaniz
Hataliysam soyleyin lutfen.telefonum arizali cok yazamiyorum.
Ben bu yüzden 8 yıldır sevdiğim adamdan soğudum haklı olduğum halde benim yanimda olmadigi icin beni ezdirdigi icin cogu kisi için önemsiz bir sey olabilir çoğu kişi bunun için evlilik mi biter diyebilir ama bitiyor işte o andan için çekildi bir daha ne yapsam ne yapsa sevemedim gaza getirmek istemiyorum seni daha fazla ama benim çok önem verdiğim bir şey

Herkesten önce eşin kaplan kesilmeliydi bebegine karşı. 3 aylık bebege bagırmasına müsaade etmek nedir. Saçını başını yolar atarım kapıya. Anne babalarının savunmadıgı , herkesin herseyi yapmasına izin verdiği bebekler adına çok üzülüyorum maalesef.

Bunlar nasıl böyle bebek hassasiyetinde oluyorlar ya ? Üzüntüden kötü olmuşta başı ağrımışta. Adeta bir melek hassasiyeti.
O bebeksi naif görümce bagırırken recep ivedige nasıl dönüştü ki allah allah?...

Siz niye almıyorsunuz bebeğinizi oradan ,görümceniz bağırınca?
2 çocuğum var,annem bile cesaret edemez bağırmaya,kaldı ki görümcem yapacak.
Özür falan da dilemeyin,el kadar bebeğe bağıran kimse,orda oturup sesini cıkarmayan kimse onlar gelip sizden özür dilesin.

Ne kadar ayıp. Gorumcemle ayri bir konus bakalim eşini araya sokmadan. Ne alinmasiymis ben de görümceyim yegenim ilk dogdugundayengeme sorardim herseyi şunun zarari olur mu boyle kucagima alabilir miyim filan. Evlat bu alinmasini yesinler

biri çocuğumu ağlatmak için bağıracaki dünyayı yıkardım sanırım dünyayı
başlarım o görümceye şimdi buradan, bir de alınmış öyle mi beyinsiz

deli mi ne:deli:özür falan dilemem.o çocuğundan özür dilesin saçma sapan davranışlara maruz bırakıyor.

Arkadaslar merhaba.
Son 1 haftadir esimle anlasmazliklarimiz var
3 aylik bir bebegim var onun yaninda tartisiyoruz.bagirdigimiz zamanlar da oluyor
Gorumcem bana geldi gecem gun.ben banyoyu yikiyorum.bebegime bir bagiriyor ben banyodan duyuyorum kocam da odada onunla beraber sesi cikmiyor adamin
Bir bagirmiyor iki bagirmiyor el kadar bebege guya aglatip sevecekmis
En son dayanamadim.ahmet noluyor bagirmayin cocuga korkar dedim.bugun de gorumcemle konumus.gorumcsm cok alinmis soyledikerime hatta o gun kotu olmus basi agrimis.saygiizlik yaptin diyor esim.ozur dile diyor.ya cildiracagim.sizden tk ricam olayi yorumlamaniz
Hataliysam soyleyin lutfen.telefonum arizali cok yazamiyorum.
Valla benim esimin yaninda cocugu kulaklarına bile alamıyorlar korkudan esim cok pimpiri nerde kaldi bana özür diletecek kendi paralar insani

Back
X