• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kocam beni sevmiyor sanırım.

Began

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
2 Mart 2012
24.007
55.980
798
Selam hanımlar.
Çalışmaya başladım. İşe girmek için evrakları hazırlama safhasını eşimle beraber hallettik. Bir kurumda belge sırası beklerken orada bizim işle ilgilenen çalışan, bizimle sohbet etmeye başladı. Sonra tüm konuşmayı benimle yaptı ve hiç alakasız bir şekilde spor yaptığından bahsedip, tişörtünün kollarını sıyırıp kaslarını göstermeye başladı. Şaşkınlıkla eşime döndüm. Eşim gülerek adamı dinlemeye devam etti. Ben rahatsız oldum. Öğleden sonra belgeyi almaya geliriz dedim kalktım.
Eşim bu durumu hiç umursamadı.

Neyse geçen gün maaşları alınca gelir gider hesabı yaparken bana kurduğu cümle şu: Para kazanmaya başlayınca özgüven patlaması yaşadın galiba. Tartışma çıktı haliyle.

Para söz konusu olunca tartışma çıkaran adam, yukarıdaki olayda dut yemiş bülbüldü.

Para kazanmaya başlayınca özgüven patlaması yaşadın galiba. Tartışma çıktı haliyle.
Bu cümleyi durduk yere hiçbi şey yokken mi kurdu adam?

Bi de kaslarını gösteren adama ne yapması gerekiyordu ki?
Size surat assa daha sinir bozucu
Gülmüş geçmiş işte

Selam hanımlar.
Çalışmaya başladım. İşe girmek için evrakları hazırlama safhasını eşimle beraber hallettik. Bir kurumda belge sırası beklerken orada bizim işle ilgilenen çalışan, bizimle sohbet etmeye başladı. Sonra tüm konuşmayı benimle yaptı ve hiç alakasız bir şekilde spor yaptığından bahsedip, tişörtünün kollarını sıyırıp kaslarını göstermeye başladı. Şaşkınlıkla eşime döndüm. Eşim gülerek adamı dinlemeye devam etti. Ben rahatsız oldum. Öğleden sonra belgeyi almaya geliriz dedim kalktım.

Neyse geçen gün maaşları alınca gelir gider hesabı yaparken bana kurduğu cümle şu: Para kazanmaya başlayınca özgüven patlaması yaşadın galiba. Tartışma çıktı haliyle.

Para söz konusu olunca tartışma çıkaran adam, yukarıdaki olayda dut yemiş bülbüldü.
Ve sadece bunlardan sevilmediginiz sonucuna vardınız? Bu duyguyu hissettiren başka şeyler olabilir mi acaba

Bence o da bir duygu karmaşası yaşıyor. Seni hem kıskanıyor hem de kıskandığını görmeni istemediğinden değişik hareketler sergiliyor:) yeni durumlar yaşandığında hep bocalarız ama senin de iş hayatına alışınca düzene oturacaktır bence.

Ben de bu yıl çok yoruldum , bittim artık, yetişemiyorum, 1 yıl ücretsiz izne çıkıcam diyip dilekçeyi yazinca 18 yıldır elini tek bir işe sürmemiş kocam türkü söyleyerek ütü yapıp banyo ovmaya başladı , 6 aydır da gık demedi:-)Benim maaşım tek başına çocuğun okul taksitleri ,kursu ,dersi...vs ye yetse bosayip yolluycam gereksizi ama benim de onun maaşına ihtiyacım olduğu için şimdilik uzun süre ev işi yaptırıp cezalandırma ile yetinecegim. Sadece para veya hizmet seviyorlar bacım , genel olarak bizi sevmiyor erkekler

Son düzenleme:
Bu cümleyi durduk yere hiçbi şey yokken mi kurdu adam?

Bi de kaslarını gösteren adama ne yapması gerekiyordu ki?
Size surat assa daha sinir bozucu
Gülmüş geçmiş işte
Bana diyor ki maaş kartın bende dursun, ben sana 200 tl harçlık vereyim. Dalga geçmek değil mi bu? Ne alaka yani?

Bana surat asmaya hakkı yok zaten. En azından adamı uyarabilirdi ne yapıyorsun hayırdır vs diye. Gülerek adama cesaret verdi.

Bana diyor ki maaş kartın bende dursun, ben sana 200 tl harçlık vereyim. Dalga geçmek değil mi bu? Ne alaka yani?

Bana surat asmaya hakkı yok zaten. En azından adamı uyarabilirdi ne yapıyorsun hayırdır vs diye. Gülerek adama cesaret verdi.
Teklifi gerçekten saçma olmuş
200 lirayla ne yapacakmışsınız diyeceğim ama kesin biri alıntılar 200 liraya neler neler yapılır diye
O kısmı geçiyorum
200 liraya çalışacaksam hiç çalışmam
Evde otururum
Buna kızmakta haklısınız

Adama olan tavrı kişisel tercihe göre değişiyor sanırım
Ben de uyarsın, ciddiye alsın istemezdim mesela
Utanırdım hatta adamı uyarsa kaslarını kapa diye

Gerçekten buradan sevilmediginizi mi hissettiniz 🤔 eşiniz neden size öyle dedi 🤔 durduk yere tartışma çıkmış olamaz. Farklı detayları anlatmalısınız ki Evet eşiniz sizi sevmiyor diyebilelim 😏🤦‍♀️
Maaş kartım onda duracakmış. Bana 200 tl harçlık verecekmiş.

Teklifi gerçekten saçma olmuş
200 lirayla ne yapacakmışsınız diyeceğim ama kesin biri alıntılar 200 liraya neler neler yapılır diye
O kısmı geçiyorum
200 liraya çalışacaksam hiç çalışmam
Evde otururum
Buna kızmakta haklısınız

Adama olan tavrı kişisel tercihe göre değişiyor sanırım
Ben de uyarsın, ciddiye alsın istemezdim mesela
Utanırdım hatta adamı uyarsa kaslarını kapa diye
En azından durumdan hoşnutmuş gibi davranmayı bırakabilirdi.

Maaş kartım onda duracakmış. Bana 200 tl harçlık verecekmiş.

Senin maaş kartın bende dursun ben sana 200 tl harçlık vereyim deyin. Ev ekonomisi bundan sonra bende hem birikime de başlarız deyin. Bakalım ne diyecek 😈

En azından durumdan hoşnutmuş gibi davranmayı bırakabilirdi.
Valla o kısım bana normal geldi
Onu sevmemeye bağlayamazdım

Ona takılmak yerine maaşım üzerindeki teklifine takılırdım ben
Bunu sevmemeye bağlayabilir miydim bilmiyorum
Ama kesinlikle çok saygısızca bi teklif

Selam hanımlar.

Annesi de mi paragöz dü.

Selam hanımlar.

Ben Fransız kaldım galiba konuya da. Sizi deli gibi kıskanıp adamın ağzını burnunu kirmasını mi istediniz. Yada o gösterilen kaslarla eşinizin ağzı, burnu yer mi değiştirsin mi istediniz. Barzo seviyoruz galiba

Bu konuda haklisiniz. Eşiniz de çok uyanıkmış doğrusu, çalış emek ver ayda 200 lira harçlık 🤦‍♀️ sen kartını bana ver ben sana 400 vereyim harçlık deyin bakalım 🤔
Bu cevabı verdim. Paragöz oldum anında.
Sinirlendiğim bu işte. Dün adamın biri davranışıyla taciz ederken sesi çıkmıyor. Konu paraya gelince erkeklik yapıyor bana karşı.

Back
X