Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
En azından gülmeyi bırakabilirdi. Ya da hayırdır demesi yeterliydi. Kavga etmesine gerek yok.Ben Fransız kaldım galiba konuya da. Sizi deli gibi kıskanıp adamın ağzını burnunu kurmasını mi istediniz. Yada o gösterilen kaslarla eşinizin ağzı, burnu yer mi değiştirsin
Durduk yerde hangi devlet memuru belge isteyen birine kaslarını gösterir?İki anlattigin olay arasında zerre bağlantı yok. Sen ise gireceksin heralde seninle konuşacak adam. Ee çalışmışsın biraz aynı adam sana sarkintilik etti mi ki üzerinden süre geçmesine rağmen hala yanlış anlıyorsun?
Adama laf etmemesi bence anormal değil ama sizin paranıza el koyup sana harçlık veririm demesi evet sizi sevmiyor mu diye düşündürdü beniBana diyor ki maaş kartın bende dursun, ben sana 200 tl harçlık vereyim. Dalga geçmek değil mi bu? Ne alaka yani?
Bana surat asmaya hakkı yok zaten. En azından adamı uyarabilirdi ne yapıyorsun hayırdır vs diye. Gülerek adama cesaret verdi.
Beni aptal yerine koyup üste çıkmaya çalışması sinirimi bozan.200 tl nedir ya? Burnunu dışarı çıkarsan 100 tl gidiyor zaten. Ay boyu neye yetecekmiş?
İşte o iki olayı birbirine bağladı zihnim.Valla o kısım bana normal geldi
Onu sevmemeye bağlayamazdım
Ona takılmak yerine maaşım üzerindeki teklifine takılırdım ben
Bunu sevmemeye bağlayabilir miydim bilmiyorum
Ama kesinlikle çok saygısızca bi teklif
Kas olayına gülmüş geçmiş adam. Ben de olsam güler geçerdim.Bana diyor ki maaş kartın bende dursun, ben sana 200 tl harçlık vereyim. Dalga geçmek değil mi bu? Ne alaka yani?
Bana surat asmaya hakkı yok zaten. En azından adamı uyarabilirdi ne yapıyorsun hayırdır vs diye. Gülerek adama cesaret verdi.
Bence bunu değil de paranıza el koymasına takılın siz. O vahim olan durum bu hikâyedeEn azından gülmeyi bırakabilirdi. Ya da hayırdır demesi yeterliydi. Kavga etmesine gerek yok.
Sakın ha...hatta kalem kalem harcama listesi yap, onun maaşı ve senin maaşın ve ortak harcamalardan kalanı kuruş kuruş hesapla, kalana da ortak yatırım şartı getir. Yoksa çok pişman olursunMaaş kartım onda duracakmış. Bana 200 tl harçlık verecekmiş.
Ben de birebir aynı olayı yaşadım taa omzuna kadar açtı adam sıvadı konuşurken hatta. kendimi tutamadım güldüm kaslara bakıp adam açıklama yaptı spor yapıyorum da istemsizce açtım fark etmedim dedi. Ben hic yanlış anlamadım çünkü kendimin de istemsizce hareketleri olur. Bence böyle birseydir yaşadığınızDurduk yerde hangi devlet memuru belge isteyen birine kaslarını gösterir?
Boyle bir adami alip kavga etse , ses cikarsa bosanin derdim . En mantiklisini yapmis ve gulmus gecmis. Kendisini rezil eden utansin.Selam hanımlar.
Çalışmaya başladım. İşe girmek için evrakları hazırlama safhasını eşimle beraber hallettik. Bir kurumda belge sırası beklerken orada bizim işle ilgilenen çalışan, bizimle sohbet etmeye başladı. Sonra tüm konuşmayı benimle yaptı ve hiç alakasız bir şekilde spor yaptığından bahsedip, tişörtünün kollarını sıyırıp kaslarını göstermeye başladı. Şaşkınlıkla eşime döndüm. Eşim gülerek adamı dinlemeye devam etti. Ben rahatsız oldum. Öğleden sonra belgeyi almaya geliriz dedim kalktım.
Eşim bu durumu hiç umursamadı.
Neyse geçen gün maaşları alınca gelir gider hesabı yaparken bana kurduğu cümle şu: Para kazanmaya başlayınca özgüven patlaması yaşadın galiba. Tartışma çıktı haliyle.
Para söz konusu olunca tartışma çıkaran adam, yukarıdaki olayda dut yemiş bülbüldü.
Vermedim, vermem de ama evde gergin bir hava hakim.Kas olayına gülmüş geçmiş adam. Ben de olsam güler geçerdim.
Ama 200 tl olayı sinir bozucu. Çalışırken neden eşinizden harçlık alasınız. En sevmediğim erkek tipi. Maaş kartınızı kesinlikle vermeyin.
İlk bahsettiğiniz olayın bir doğru davranış biçimi yok işteİşte o iki olayı birbirine bağladı zihnim.
Bana saygısı sevgisi olsa her iki durumda da doğru şekilde davranırdı.
Öyle bir şey olsa umursamam. Adam açık açık bak kaslarıma diye cümle kurdu. İstemsiz ya da alışkanlık değildi.Ben de birebir aynı olayı yaşadım taa omzuna kadar açtı adam sıvadı konuşurken hatta. kendimi tutamadım güldüm kaslara bakıp adam açıklama yaptı spor yapıyorum da istemsizce açtım fark etmedim dedi. Ben hic yanlış anlamadım çünkü kendimin de istemsizce hareketleri olur. Bence böyle birseydir yaşadığınız
O konuda kararlıyım. Evde kaç gündür gergin gergin dolanıyor. Sen yakında beni boşarsın diye cümle kuracak kadar sinirlendi.Sakın ha...hatta kalem kalem harcama listesi yap, onun maaşı ve senin maaşın ve ortak harcamalardan kalanı kuruş kuruş hesapla, kalana da ortak yatırım şartı getir. Yoksa çok pişman olursun