• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kocam beni sevmiyor sanırım.

İki anlattigin olay arasında zerre bağlantı yok. Sen ise gireceksin heralde seninle konuşacak adam. Ee çalışmışsın biraz aynı adam sana sarkintilik etti mi ki üzerinden süre geçmesine rağmen hala yanlış anlıyorsun?

Ben Fransız kaldım galiba konuya da. Sizi deli gibi kıskanıp adamın ağzını burnunu kurmasını mi istediniz. Yada o gösterilen kaslarla eşinizin ağzı, burnu yer mi değiştirsin
En azından gülmeyi bırakabilirdi. Ya da hayırdır demesi yeterliydi. Kavga etmesine gerek yok.

İki anlattigin olay arasında zerre bağlantı yok. Sen ise gireceksin heralde seninle konuşacak adam. Ee çalışmışsın biraz aynı adam sana sarkintilik etti mi ki üzerinden süre geçmesine rağmen hala yanlış anlıyorsun?
Durduk yerde hangi devlet memuru belge isteyen birine kaslarını gösterir?

Bana diyor ki maaş kartın bende dursun, ben sana 200 tl harçlık vereyim. Dalga geçmek değil mi bu? Ne alaka yani?

Bana surat asmaya hakkı yok zaten. En azından adamı uyarabilirdi ne yapıyorsun hayırdır vs diye. Gülerek adama cesaret verdi.
Adama laf etmemesi bence anormal değil ama sizin paranıza el koyup sana harçlık veririm demesi evet sizi sevmiyor mu diye düşündürdü beni

Valla o kısım bana normal geldi
Onu sevmemeye bağlayamazdım

Ona takılmak yerine maaşım üzerindeki teklifine takılırdım ben
Bunu sevmemeye bağlayabilir miydim bilmiyorum
Ama kesinlikle çok saygısızca bi teklif
İşte o iki olayı birbirine bağladı zihnim.
Bana saygısı sevgisi olsa her iki durumda da doğru şekilde davranırdı.

Hayirdir demek bile cok kaba bi davranis. Kocaniz kiskanc baskici kaba saba olsa daha mi iyi. Siz mesafe koyun diger adamlarla. Huzurlu olun. Durduk yere kavgaya gurultuye gerek yok. Para konusunda da tepkinizi koymussunuz. Bundan kararli olun ama esinizi midesiz vs gibi yaftalamayin.

Bana diyor ki maaş kartın bende dursun, ben sana 200 tl harçlık vereyim. Dalga geçmek değil mi bu? Ne alaka yani?

Bana surat asmaya hakkı yok zaten. En azından adamı uyarabilirdi ne yapıyorsun hayırdır vs diye. Gülerek adama cesaret verdi.
Kas olayına gülmüş geçmiş adam. Ben de olsam güler geçerdim.
Ama 200 tl olayı sinir bozucu. Çalışırken neden eşinizden harçlık alasınız. En sevmediğim erkek tipi. Maaş kartınızı kesinlikle vermeyin.

Maaş kartım onda duracakmış. Bana 200 tl harçlık verecekmiş.
Sakın ha...hatta kalem kalem harcama listesi yap, onun maaşı ve senin maaşın ve ortak harcamalardan kalanı kuruş kuruş hesapla, kalana da ortak yatırım şartı getir. Yoksa çok pişman olursun

Durduk yerde hangi devlet memuru belge isteyen birine kaslarını gösterir?
Ben de birebir aynı olayı yaşadım taa omzuna kadar açtı adam sıvadı konuşurken hatta. kendimi tutamadım güldüm kaslara bakıp adam açıklama yaptı spor yapıyorum da istemsizce açtım fark etmedim dedi. Ben hic yanlış anlamadım çünkü kendimin de istemsizce hareketleri olur. Bence böyle birseydir yaşadığınız

Selam hanımlar.
Çalışmaya başladım. İşe girmek için evrakları hazırlama safhasını eşimle beraber hallettik. Bir kurumda belge sırası beklerken orada bizim işle ilgilenen çalışan, bizimle sohbet etmeye başladı. Sonra tüm konuşmayı benimle yaptı ve hiç alakasız bir şekilde spor yaptığından bahsedip, tişörtünün kollarını sıyırıp kaslarını göstermeye başladı. Şaşkınlıkla eşime döndüm. Eşim gülerek adamı dinlemeye devam etti. Ben rahatsız oldum. Öğleden sonra belgeyi almaya geliriz dedim kalktım.
Eşim bu durumu hiç umursamadı.

Neyse geçen gün maaşları alınca gelir gider hesabı yaparken bana kurduğu cümle şu: Para kazanmaya başlayınca özgüven patlaması yaşadın galiba. Tartışma çıktı haliyle.

Para söz konusu olunca tartışma çıkaran adam, yukarıdaki olayda dut yemiş bülbüldü.
Boyle bir adami alip kavga etse , ses cikarsa bosanin derdim . En mantiklisini yapmis ve gulmus gecmis. Kendisini rezil eden utansin.

Para dedigin sey bir kagit parcasi . Kavga etmeye gerek yok ama senin kendi maasindan cocuk gibi harclik vermesine de gerek yok.

Kas olayına gülmüş geçmiş adam. Ben de olsam güler geçerdim.
Ama 200 tl olayı sinir bozucu. Çalışırken neden eşinizden harçlık alasınız. En sevmediğim erkek tipi. Maaş kartınızı kesinlikle vermeyin.
Vermedim, vermem de ama evde gergin bir hava hakim.

İşte o iki olayı birbirine bağladı zihnim.
Bana saygısı sevgisi olsa her iki durumda da doğru şekilde davranırdı.
İlk bahsettiğiniz olayın bir doğru davranış biçimi yok işte
Onu anlatmaya çalışıyorum
Siz adamı bozsun istemişsiniz, ben asla istemezdim bunu
Hatta çıkışta eşime şaka yapardım deli mi neydi bu adam diye
İkimizin beklentisi için de doğru veya yanlış diyemeyiz bence

Para konusundaki fikrimi söylemiştim zaten

Ben de birebir aynı olayı yaşadım taa omzuna kadar açtı adam sıvadı konuşurken hatta. kendimi tutamadım güldüm kaslara bakıp adam açıklama yaptı spor yapıyorum da istemsizce açtım fark etmedim dedi. Ben hic yanlış anlamadım çünkü kendimin de istemsizce hareketleri olur. Bence böyle birseydir yaşadığınız
Öyle bir şey olsa umursamam. Adam açık açık bak kaslarıma diye cümle kurdu. İstemsiz ya da alışkanlık değildi.

Yıllardır oturttuğunuz düzen (adamın para getirip kadının evle ilgilendiği) değişince tehdit altında hissedip kendince önlem almaya çalışıyordur uyanık enişte :)) geçer bu dönem de, siz geri adım atmayın.

Diğer kaslı maslı olayı fazla büyütmüşsünüz bence, adam densizlik etmiş sadece sizi niye taciz etsin davranışlarıyla.

Sakın ha...hatta kalem kalem harcama listesi yap, onun maaşı ve senin maaşın ve ortak harcamalardan kalanı kuruş kuruş hesapla, kalana da ortak yatırım şartı getir. Yoksa çok pişman olursun
O konuda kararlıyım. Evde kaç gündür gergin gergin dolanıyor. Sen yakında beni boşarsın diye cümle kuracak kadar sinirlendi.

Back
X