• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kocam beni sevmiyor sanırım.

:KK43:
Bu hisler tanıdık.
Iyi bilirim.
Affetmek zor..

Kırgınlıklarınizin farkında mi acaba?
Acikca konuşmak faydalı olabilir.
200 tl harçlık teklifine bakılırsa adam ya uyuyor ya da salak :/
3 cocuk var üzüldüm umarım eski duygularınıza kavuşursunuz.
Konuşuyorum ama kendinde asla hata görmüyor. Her kavganın sonu maaşa bağlanır oldu.

Kaslarını gösteren adamı tek yumrukla bayıltması mı gerekiyordu sevildiğinizi hissetmek için?
Dövsün ya da kavga etsin yazmadım konuya. O anlam çıkmaz.

Kavga etmesini istemedim en azından gülmek yerine rahatsız olduğunu belirten bir tavır daha uygun olurdu o an yaşananlar için.
Sapık olmasa hayatında ilk kez gördüğü bir kadına "kaslarıma bak" demesinin saçmalığını nereye koyalım?
Hayatım her yer sapik dolu...benim kocam biraz fevridir o konularda mesela, şunu ben yaşasam oh be olay çıkmadı diye sevinirdim senin yerinde olsam, ha benimki fevri diye beni daha çok seviyor değil, tepkilerinin benimle ilgisi yok sadece adamın genel olarak mesafesizlige tahammülü yok, seninki de sakinmiş diye sevmiyor demek değil. Büyütme bunu. 3 çocuktan sonra bunları çoktan aşmış olmaliydiniz

Bakış açınız çok farklı.. Adama ne yapsın isterdiniz? Kas gösterdi diye olayı kan davasına mı çevirseydi?

Hayatım her yer sapik dolu...benim kocam biraz fevridir o konularda mesela, şunu ben yaşasam oh be olay çıkmadı diye sevinirdim senin yerinde olsam, ha benimki fevri diye beni daha çok seviyor değil, tepkilerinin benimle ilgisi yok sadece adamın genel olarak mesafesizlige tahammülü yok, seninki de sakinmiş diye sevmiyor demek değil. Büyütme bunu. 3 çocuktan sonra bunları çoktan aşmış olmaliydiniz
O itiraflarına kadar umursamıyordum ama olayın iç yüzü başkaymış. Artık bir şeyler bekliyorum düzeltmesi için ama boşuna bu bekleyişim, onu anladım.

Boşansanız hem yuvasından olacak hem parasından salak herif dusunemiyor mu bunu?
Valla bunların kuş beyinliligine uyuz oluyorum.
Düşünemiyor herhalde. Ya da umrunda değil, bilemiyorum.

Siz yıllar boyu evliliğinizde hiç çalışmadınız ve ilk defa mı çalışacaksınız?? Yani bu kadar mesele edilmesi çok enteresan geldi, neden bu kadar kendine güvensiz bi adam.

Haa eşiniz orada o kaslı odamın ağzını yüzünü kırmış olsaydı, sizi seviyor mu olacaktı.
Bu tür şeylerle ölçmeyin duyguları lütfen

E şimdi memur oldu began, özel sektörde çalışsa dilediği zaman efelenecekti, çık işten ben bakarım eve diye, en ufak tepesi atsa. Kolay mı memuriyeti bırak, evde otur demek?😀 Cesaret ister.
Yaw ben erkek olsam, avradida okuttuk cocuklari
Buyuttuk
Keyfimize bakalim
Artik cift maas girecek eve diye gobek atardim😐😂 yani bu sekilde yaparak ellerine yuzlerine bulastiriyolar.. kaldi ki cocuklar buyuyince azda olsa rahat ediyorsun aslinda..

Bence bunu dert etmiyor, insan biraz kiskanmaz mi ya😐😂 agzini burnunu kirmasinda yavsak gibide gulmesin ni zahmet
E ama gulunmiycek gibi değilmiş ki...şu hareketi 5 yaşındaki çocuk yapsa güleriz koca adam yapınca ben de dayanamaz kahkaha atardım herhalde, sonra pardon sinirlerim bozuldu der toplardim muhtemelen :confused:verilecek en sert tepki bu olur yani

Selam hanımlar.
Çalışmaya başladım. İşe girmek için evrakları hazırlama safhasını eşimle beraber hallettik. Bir kurumda belge sırası beklerken orada bizim işle ilgilenen çalışan, bizimle sohbet etmeye başladı. Sonra tüm konuşmayı benimle yaptı ve hiç alakasız bir şekilde spor yaptığından bahsedip, tişörtünün kollarını sıyırıp kaslarını göstermeye başladı. Şaşkınlıkla eşime döndüm. Eşim gülerek adamı dinlemeye devam etti. Ben rahatsız oldum. Öğleden sonra belgeyi almaya geliriz dedim kalktım.
Eşim bu durumu hiç umursamadı.

Neyse geçen gün maaşları alınca gelir gider hesabı yaparken bana kurduğu cümle şu: Para kazanmaya başlayınca özgüven patlaması yaşadın galiba. Tartışma çıktı haliyle.

Para söz konusu olunca tartışma çıkaran adam, yukarıdaki olayda dut yemiş bülbüldü.
Sizle alakası yok adam kendi seviyesinin farkında üzülmüş yazık😂 evet yaşadım özgüven patlaması bi sakıncası mı var deseydin

E ama gulunmiycek gibi değilmiş ki...şu hareketi 5 yaşındaki çocuk yapsa güleriz koca adam yapınca ben de dayanamaz kahkaha atardım herhalde, sonra pardon sinirlerim bozuldu der toplardim muhtemelen :confused:verilecek en sert tepki bu olur yani
Yaw o herifin yaptigi zaten cok komik😐😂 kres cocugu gibi cidden.. konu sahibinin kocasiyla onceside var ki boyle dusundurmus ona..

Eşiniz siz çalışmazken size para vermiyor muydu? Ayda 200 lira ortaokula giden çocuğu nerdeyse, evde otursanız dahi bundan daha fazlasını vermesi gerekir. Çalışmanın mantığı ne o zaman acaba? Çok saçma bir savaşa girmiş belli ki ağzının payının verilmesi gerekiyor.

Eşiniz siz çalışmazken size para vermiyor muydu? Ayda 200 lira ortaokula giden çocuğu nerdeyse, evde otursanız dahi bundan daha fazlasını vermesi gerekir. Çalışmanın mantığı ne o zaman acaba? Çok saçma bir savaşa girmiş belli ki ağzının payının verilmesi gerekiyor.
Kız zaten 3 çocukları var , karı koca ikisi işyerinde bı çay bile içmeden çalışıp, yürüyerek işe gidip gelseler bile anca yeter maaşları 3 çocuğa...200 değil 50 TL bile kalsa harçlık öpsün başına koysun ama zor yani, 3 çocuk 3 :confused:

14 kg verdim diye çıldırıyor şu an. Kim için veriyormuşum?

Mesela bakin bu ozguvensizligin getirdigi bir kiskanclik ve bundan hosnut degilsiniz.
E bu kasli adam mevzusunun alt metninde ne var aslinda, beni kiskansin degil mi arzunuz
Yoksa kasli adamin kas gostermesine tepki versin isteginiz adabi muaserete uygun dusmez diye degil di mi?

Sanirim sizin de sonradan işe girince bakis acinizda bir degisiklik olmus
Ne istediginizi de onceki konulara vakif olmadigimdan sanirim tam cozemedim.

Cunku kiskanmis heyheylenmissiniz kiskanmamis yine gozunuze batmis.

Uc cocugunuz varmis, biraz artik otursa mi evliliginiz
Ya da oturmak bilmiyorsa tamamen kalksin yuruyup gitsin
Cunku anladigim zaten senelerdir bir dikis tutturamamis oldugunuz.
Tabii eski konularin detayini bilmiyorum.

Allah kolaylik versin.

Mesela bakin bu ozguvensizligin getirdigi bir kiskanclik ve bundan hosnut degilsiniz.
E bu kasli adam mevzusunun alt metninde ne var aslinda, beni kiskansin degil mi arzunuz
Yoksa kasli adamin kas gostermesine tepki versin isteginiz adabi muaserete uygun dusmez diye degil di mi?

Sanirim sizin de sonradan işe girince bakis acinizda bir degisiklik olmus
Ne istediginizi de onceki konulara vakif olmadigimdan sanirim tam cozemedim.

Cunku kiskanmis heyheylenmissiniz kiskanmamis yine gozunuze batmis.

Uc cocugunuz varmis, biraz artik otursa mi evliliginiz
Ya da oturmak bilmiyorsa tamamen kalksin yuruyup gitsin
Cunku anladigim zaten senelerdir bir dikis tutturamamis oldugunuz.
Tabii eski konularin detayini bilmiyorum.

Allah kolaylik versin.
Tam olarak eşimin davranışlarındaki çelişkiye sinir oluyorum.
Ben 14 kg verdim diye sevinmesi gerekir çünkü kilo insan sağlığı için riskli bir şey. Yani burada yaptığı kıskançlık veya her neyse tamamen bana karşı verdiği tepki saçma. Madem o kadar kıskanç bir eş, "al bu da kaslarım" diyen adam karşısında da bu kıskanç tavrını sergilemesi beklenir normal olarak.

Siz de haklısınız aslında. Adamın her hareketi birbirinden tuhaf olmaya başladı. Senelerce ben körmüşüm, o gemisini yürütmüş. Olan bu.

Evet gelecek planım bu rol yapılmış evliliği sonlandırmak ama önce maddi olarak hazırlık yapmam gerek. İnşallah en kısa sürede başarırım.

Back
X