Anladığım kadarıyla esin seni pek "eşi" gibi görmüyor. Yanlış anlama sevgi manasında değil ama anlattıklarını okuyunca kafamda yardımcısı gibi bi imaj oluştu. Yardımcı veya sekreteri de diyebiliriz. Evlilikten cok şirket yönetimi havasinda takılıyor eşin..
Hatasını kabul etmiyorsa yapacak birşey var mi bilmiyorum ama karşılıklı saygı olayı eksik gibi, bunu telkin edebilirsin...
ben de ona bazen patron diyorum bu yüzden, ya da ben senin çocuğun değilim diyorum
ben yeni evliyim şimdi çok korktum

eşimde öyle..herkes ne kadar şanslı olduğumu söyler..kibar efendi yardımsever,düşünceli cömert..herşey onda banada öyle aynen ama biz daha 1 aylık evliyiz..aaaayyy ben çok korktum şimdi..bende hep söylemişimdir bi hatam olsa kimse ondan bilmez..eyvah eyvaaaahh :/ :/
korkacak birşey yok, iyi insan kötü koca olmak zorunda da değil :)
benim için konunun önemi yok...
burada önemli olan sizin tavrınız, konunuz beni alakadar etmez...
kocam bana şöyle davranıyor diyeceğiniz yerde bir bakın kendinize siz eşinize nasıl davranıyorsunuz...
eşinizin kapıyı çarpıp çıkması, söylediği sözler hepsi sizin davranışlarınıza tepki çünkü...
bana göre sizin kadar memleket meselesi haline getireceğim hiçbir konu yok hayatta...
ayrıca madem ondan daha akıllıyım, madem daha çok biliyorum...
benim için çok önemli konuya kocamı dahil etmem...
kendim dolduramıyor muyum formu, yapamıyor muyum ödememi...
bunca yıl form doldururken o mu vardı hayatımda derim...
fikrini soruyorsam da düşüncesine de yanlışına da saygı duyarım...
ayrıca ben size hayatınız önemsiz demedim, hayatınız bu kadar önemsiz mi diye sordum...
kimseyi de yargıladığım yok ayrıca sadece yorum yaptım...
o formu kendi başıma doldursaydım eşimin nasıl büyük bir olay çıkaracağını biliyodum. ayrıca o form ne benim kendim doldurabileceğim bir form ne de eşimin, o yüzden beraber dolduruyorduk.
sizin için dünyada sanırım eşinizin rahat bir hayat yaşamasından daha önemli bir konu yok o yüzden beni anlamanızı beklemiyorum.
zeki kadın istemiyormuymuş.

.bir çeşit üstün cins, üstün ırk olma hevesinde..bence onun iyi bir psikoloğa gitmesi şart.aşağılık duygusunun yokedilmesi şart.
üstün cins derdi zaten hep diyor kadın erkek eşit değildir diye.
zor bir erkek eşin.karısının kendinden daha zeki daha yetenekli olabileceğini kabullenmek istemiyor her şeyin en iyisini ben bilirim hep beni dinle diyor senin ona yap et gibi kelimelerini bile yönetilmek gibi görüyor bu kısmı benim görümcemin kocasına benziyor adama herp ricayla konuşacakmışsın

zor böylesini idare etmek ama seviyorsan sadıksa sana değe veriyorsa idare edebilirsin canım belki zamanla biraz düzelir
ben de o yüzden sevdiğim için ve diğer güzel yönleri için kendimi bile değiştiriyorum. Ancak bir yerde patlak veriyor.
Sadece bu mevzuyu okuyup yorum yazacaktım iyi ki diğer konuları okumuşum.
Eşin daralmış ,laf cambazlıklarından ,yanlış anlaşılmaktan öyle miydi böyle miydi şöyle miydi..
Vallahi yaşadıklarınızı ben okudum okurken bile daralıyor insan.
İçi boş amacı olmayan tartışamalar ya eşiniz size ya siz eşinize tabiri caizse gıcık oluyorsunuz ama niye ?
Kabahatli olan sadece eşiniz olduğunu sanmıyorum onu burada egolu diye suçlarken ben şahsen sizin de egonuz olduğunu düşünüyorum.
Hep kendinizi kanıtlama sevdası içindesiniz sanırım eşiniz biraz sizi ezmeye çalıştıkça oluşmuş bu tavır.
Karşılıklı hatalar tavsiye beklemediğinizi diğer konularınızda da yazmışsınız.
Yapacak ne var bende gerçekten merak ettim yani mantıklı makul bir çözüm ne olacaktır bilmiyorum.
Çevremde sizin gibi çiftler var (dı) sonu pek de hoş olmadı.
Dilerim karşılıklı hatalarınızı düzeltme yoluna girersiniz.
en son açtığım konunun üzerinden 11 ay geçmiş, son bir senedir değiştiğimi, artık eskisi kadar sorunumuz olmadığını yorumlarda da belirttim, ancak okumamış biraz ahkam kesmişsiniz, sizin konunuzu da hatırladım, sanırım eşiniz bir kursa gidecekti, ve tek gününüz oydu, bunun için büyük bir tartışma çıkmıştı aranızda, hatırlıyorum çünkü konu ilgimi çekmişti, özellikle belirteyim profilinize gidip araştırma vs yapmadım.
benim eşim 7 gün çalışıyor- aylardır mesai yapmamasını istememe rağmen,
yarım gün izinli olduğu gün kursa başladı o yarım gününü de kursta geçiriyor,
eve geldiğinde de ya bilgisayardan iş yerine bağlanıyor, ya kurs için ders çalışıyor. bilmiyorum bu gibi bir durumda siz ne yapardınız, benden eşimin beklediği buna rağmen güleryüzlü olup, isterse çay servisi yapmam, isterse ona lazım olan bir bilgiyi internette araştırmam, isterse de susup sessizce oturmam. sonunda 1 gün izinli olacağını söyledi dün akşam, ama benim o günden de umudum yok. çünkü arkadaşlarının vs ona ihtiyacı olacaktır.
eşiniz size kadın erkek eşit değildir dese, cevabınız ne olur?
bu konu tartışmaya bile açık olmasa?
karşılıklı hatalarımızı düzeltiyoruz ama bir insanın mantığı değişmiyor, kadın erkek eşitliğini kabul etmediği sürece sorunlarımız da bitecek gibi değil.
eee gülü seven dikenine katlanacakk madem harika bi eşin var bi tek bu yönü kötü sende onu böyle sevecen her güzelin kusuru varr
benim yaptığımda bu. eşimi seviyorum, bazı yönleri bana ters olsa da, benim bazı yönlerim ona ters olsa da.
klasik erkek halleri....
bırak bi hata yaptığında uyarma gitsin bakalım sonuna kadar...
sen hep onu pohpohlayacaksan vay haline....
uyarmadım genelde, bir çok sorunla karşılaştık, başına da kakmadım. ama dün akşamki mevzu gerçekten önemli bir mevzuydu uyarmak zorundaydım.
Eşiniz ukala hatta fazla ukala ..
Ama aynı zamanda aşağılık kompleksleri var..
Erkek ustundur,
Kadın gucsuzdur dıye bakıyor ilişkinize.
Zaten açık açık soylemıste..
Ben eşinizin pek ıyı yanlarını goremedım acıkcası..
Allah korusun boyle bır ınsanla hayat cekılır mı..
Allah yardımcınız olsun. zor bır hayatınız var bana göre.
eşimin iyi yanlarından tek tek bahsetmedim, bir çok erkekte olmayan güzel özellikleri mevcut. duanız için teşekkür ederim.
Ayaklarını her gün gül suyuyla yıkayacaksın kısmını atlamışsınız..
Bir kadın bunları yaparsa canı çıkmaz.Ama karakterini, kendine olan saygısını, kendini sevebilme yetisini kaybeder.
Yani ne biliyim belki prizi tamir etme, ampul takma, yük taşıma gibi şeylerde söylediklerinizde haklı olabilirsiniz, ancak elinin hamuruyla benim işime karışma tarzı bir yaklaşımı hem zekama hem karakterime hakaret sayarım.
zaten eşim prizi takmamla bir sorunu yok, o yokken bütün işleri yapmamla da, hatta onun işlerini benim yapmamla da, ama o varken ben bilmem beyim bilir dememi istiyor

yazdıklarına katılıyorum çünkü ben kendimi gerçekten çok değiştirdim son iki yıldır, ama huylarımı değiştirdim, karakterimi değiştiremem, değiştirecek de değilim.