Kocam beni unuttu

1?5 aydır evliyim kocam asker Suriye'de gorev yapiyor. Günlerdir sesini duymuyorum. Arayabilecek olduğu halde aramıyor bugün kavga ettik arada mesaj atıyordu WhatsApp goruldulerini kapatmış niye kapattın diye sordum inkar etti sonra biraz usteledim bu sefer konu tartışmaya döndü yazılı biçimde bana kufurvari konuştu düzgün bı üslupla uyardım devam edince engelledim bu sefer SMS olarak kufretti. Tüm gün mesaj atmadım akşam engeli kaldırdım bu sefer yazmış engeli niye kaldırdın diye gördüm ama cevap yazmadım şimdi uyuyamıyorum yarından korkar oldum deli gibi seviyorum ama ilgisizligine tahammül edemiyorum ne yapmaliyim
EŞinin hakkı yoktu tabi ki küfür etmeye yanlış yapmış bacım ama ben de bir asker eşi olarak ilgiyi evde beklerim görevlerinde naptığı belli olmuyo ki onların Allah korusun hepsini sağ salim olsunlar da başka bişey istemem bırak eve gelince başına ekşi nasıl bir psikolojidir ölümle burun buruna olmak bilemeyiz hele de suriyede diyorsun, son görülmesinin kapalı olma sebebi nöbet zamanlarında wp girdiğini komutanlarının görebilecek olması olabilir

Bacım adam suriyede görevde bırak iyi olsunda yazmasın... hiç düşünmüyon mu kafayı sana taksa dikkati dagınık olsa başına bişey gelse... yavv hiç mi korkmuyonuz yaa.... valla biraz olgunluk diyorum başka bişey demiyorum.... sanki adam antalyada tatilde... peeeess dogrusu....

Yaw adam her an olebilir senin yaptigina bak.Tovbe Allah korusun.Insanin vicdani kaldirmaz tribi miribi.Senin onu daha cok dusunmen lazim adam iyi mi nasil? Hic aklin aliyo mu seni unuttugunu? Seni cok ozledim desen adam belki aglar hasretlik cekiyor orda.

Çocuk gibi engellemek nedir ya, yetişkin aklı başında bir kadın gibi davransan o küfürleri de kendine ettirmezsin zaten.adam suriyede canının derdinde ,sen watsapta durum engelleme peşindesin

Katiliyorum kesinlikle ama konu sahibinin ne anlayissizligini ne simarikligini ne boşanmasını birakmislar sag olsunlar. Ön yargiyla taşlayıp yaftalayacak insanlar hic yorum yapmasin. Biz karsilikli anlayistan bahsediyoruz zaten tek tarafli degil.
Bdv bölümünde hepimiz görüyoruz erkeklerin ne kadar sorumsuz ve vicdansız olabildiklerini. Adama hak verip kızı yerenler taşa tutanlar ütopya yaşıyor olmalı. 20 yaşında bir kız pembe hayallerle evlenmiş evinde kocasından bir ses soluk bekliyor özlüyor,adamda telefon var imkan var ve kavga ediyor.Tercih meselesi işte.Kavga yerine arayamadım bitanem yazsa bu kız buralara konu açmazdı.Erkekleri koruma altına almicam kimse kusura bakmasın burada.Evliliklerde problemlerin geneli erkeklerde gün gibi ortada malesef. Seven taraf kadın fedakarlık kadından bekleniyor hep. neden? taşmıyız biz! dönüp kendine bakmasınmı bu erkek kişileri?! yanlış!

Ben onu deli gibi özlüyorum onun için çok fedakarlık yaptım ailemi mesleğimi bırakıp geldim onu mutlu etmek için
Size bi farkındalık kazandırayım.
1. Fedakarlık, saçını süpürge etmek, herşeyden vazgeçmek güzel bişey değil.
2. Onu mutlu etmek için yaptığınızı söylediğiniz aslında kendinizi mutlu ettiğiniz bi durum. Kendiniz için yaptığınız fedakarlıklar.
Arayabileceği anda aramıyor demişsiniz nerden çıkardınız arayabileceği ortam olduğunu? Benim eşimde özel harekatçı ve şuan batıdayız burda bile bi anı bi anını tutmuyor bir anda operasyon olabiliyor Suriye’yi düşünemiyorum bile.

Adam suriyede diye yayıla yayıla küfurunu yesin mi bu kadin ? Bence az bile yapmis.
Yok ben o anlamda demedim yukselmenize gerek yok.Tabi ki küfür edemez çok yanlış ama şunu diyorum adam cok uzakta kavga edip engellemek falan gecici cozum degil olmuyor.Yoksa amaaann küfür etse ne olur demedim sadece sorunlar iki tarafli bu sekilde çözülmez demek istedim

Back
X