- 16 Ekim 2015
- 1.721
- 2.312
- 133
- 42
Tatlim sanki kendini ve yasadiklarini anlatirken beni ve yasantimi benim duygularimi anlattin.keske bir caresini bulsam hemen yazarim ben gayet zayif fizihi duzgun biriyim ama bende senin gibi ayni durumu yasiyorum ustelik uzun sure flort ve pesimden kosma mevzusuda ayni burda bazi arkadaslar sus pus ic camasiri yazmislar tabi onlarda bir oneri ama inanin bir erkek istekliyse cazibeli olmasanizda firsat kollar yaklasmak icin size ben ne pacoz kadinlar biliyorum esleri pesinde dolanan.ki ben hic oyle ozensiz biri olmadim hayatim boyunca arkadasimin dedigi gibi bu istenmeme duygusu ozguven falan birakmiyor insanda.sanki hatrim icin birlikte oluyormus dusuncesi benim bir oglum var ins bir tanede karnimda hem esimi seviyor hemde beni bu denli mesafeli bir evliligi yasamak zorunda biraktigi icin cok ofkeleniyorum cogu zaman ona.terapiste falan gittik hicbisey cozum olmadi artik mutsuz evliligimden dolayi hayattan bir tat almaz oldum ben bir care bulamadim.konusmak cocum olmuyor bu anormal durum bu tip erkeklere gayet normal geliyor onlara gore bu yakinlasmalar onemsiz olmasada olur seyler.ama ben boyle onemsiz bakamiyorum bu mevzuya cok cirpindim carede bulamiyorum bu arkadas gibi yasantiyida kabullenemiyorum allah ben gibilerin yardimcisi olsun...
Canım peki eşine sordun mu hiç mastürbasyon yapmaya devam edip etmediğini? Eğer eşinin ilkiysen yani senden başka bir kadınla hiç birlikte olmadıysa böyle erkekler evlendiklerinde de mastürbasyon yapmaya devam ediyorlarmış, bir alışkanlık oluyormuş onlar için. Bir arkadaşım da aynı sizin yaşadığınız sorunları yaşamıştı, boşanmaya kadar geldiklerinde itiraf etmiş kocası hala onu yapmaya devam ettiğini, bunun onun için bir alışkanlık olduğunu ve bu nedenle isteksiz olduğunu söylemiş. Sonra bir şekilde bırakmış adam bunu ve sorunları çözülmüştü. Erkekler genelde bunu itiraf etmekten kaçınıyorlar...