Ben bu yazdiklarinide soyledim esime inan cok agirda konustum hatta suan oyleki sinir kupuyum patlayacak yer ariyorum ama benim yuzum asikta olsa neyin var diye sormaz cunku sordugunda bu konunun acilacagini biliyor hicbirsey yokmus gibi davraniyor ancak agladigimi falan gorunce gelir yanima tabi aglayacak vaziyete gelen ben hicte konusacak durumda olmuyorum direk kavga basliyor.biraz soylendikten sonra beni teselliye basliyor sozler vaatler ama sonra yine tedaviyle ilgili hicbir girisimi olmuyor.bu gidisle bu yuvanin yikilacaginida soyledim ama muhtemelen yapmayacagimi dusunuyor.ama ben gercekten karar alirsam geri donemem karakterim boyle onca firsati sabrimi bekleyisimi degerlendiremedikten sonra artik donmenin manasi olmaz.oyle numaradan defalarca ayrilicam demenin korkutmaya caljsip gercekten karar vermedigim bir seyi soylemenin manasida yok cocuk gibi.yoksa cekip gitsem ailemde yanimda olur bende zorda olsa bir duzen kurarim ama o asamadan sonra pismanliginn hic onemi olmaz benim icin evlatlarima yazik olacak onca yillik emegimiZe ugrasimiza yazik olacak.kabullendiysem oyle kuzu gibi degilim eskisi gibi susamiyorum oda farkinda olacakki o sessiz kalip susuyor o sekilde idare ediyor tartisma buyumesin diye.ama bukadar iste ben kendimide parcalasam caba yok esimde
az ilişki oluyor onda da çocuk olmuş ya,
kısmet işte, dışardan bakılınca iyi bi eş olarak da görünüyor e çocuk da oluyor....
sorunsuz gibi herşey ama yanında bi erkek varken kadın gibi hissedememek çok berbat bişey çok iyii biliyorum,
ben kavga çıkardığımda eşim her gün olsa her gün istersin gibi bağıra çağıra kavga etti, sex mi düşünmeliyim her zaman sana baktığımda vs gibi, o kadar uç öernekler vererek beni, rencide etti ki,
am artık sorunujn kendinde olduğunu kabullendi,
bu sebepten boşanırım gibi açık açık rest çekemdim hiç tabi öyçe oyuncak değil bu, hatta terapiste gittik terapist bana eşinini yapısı bu ise değişmeyecekse ne yaparsın boşanır mıısn demişti.
o kadar büyük bi çaresizlilk ki,
ama içine atma lütfen zaten gebesin hassassın,
surat da asma,ağlama da,
laf çak espri ile, bi şekilde onun sorunlu olduğunu kabullendir, bi yıl yaklaşmamak çok olağandışı,
sen saçma sapan yaklaşma modunu seçsen? lafını çakarak espri ile, o tada onu alıştırsan.. of ne bileyim birebir tanımayınca da fikir vermek zor oluyor
ama şunu bil ki seni çok iyi anlıyorum
beni birazcık rahatlatan şet şu aralar takviye ilaç alması ve sorunlu olduğunu kabullenmesi, iki aydır yani böyle düşün 3.5 yıllık evliyiz, çok krizlere girdim ben de