- 6 Ekim 2017
- 21
- 8
- 1
- 39
- Konu Sahibi Bakteri12345
Merhabalar.
Son düzenleme:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hep karistiriyorum. Bayan olmama rağmen ben bile ihtiyac duyuyorum o hiç istemiyor. Haftada 2 kez bari olsun dedik tamam dedi zar zor kabul etti ama hep hatirlatmam lazim. Haftada 2 çokmuş bende sorun varmış öyle söylüyor
Evet gerçekten öyle. Ben evin erkeği gibi oldum artık. Bıktım gerçekten bunalıma girdim. Mesela o gelmeden yemek yemem. Eşimle yemek yerken sohbet edelim isterim. Işten gelince yorgun olsamda yemekleri yaparim súslenirim kapiyi güleryüzlü açarm o suratima bile bakmadan çekil çekil yapip eve girer. Masada ben konsurum o video acar izler. Durum bu. Bir de severek evlendik yoksa ne olacakms Allah bilir. Tavır yapmak yataklari ayirmak istemiyorum sonuçta eşim. Ama sanırım ben biraz fazla yúz
Cidden çok gurur kırıcı durum böyle Olmaz olmamalı siz kendinizi geri çekin
Kesinlikle haklısın. İlgili bayanlara çok berbat eşler düşüyor. Çok berbat bir durum. Artık varya soğumaya başladım ondanAslinda doğru olan kocanin ilgilenmesi
Karisina kadin gibi hissettirmesi.kimsede hayır yok iyi insanlar görünüş etiket ben 4 senede öğrenemedim. Kocamdan birsey beklememeyi öğrenemedim.insallah bi şekilde öğrenirim.kesinlikle değer veren biri değer görebileceği biri ile evlenmiyor.
Onu bile sordum. Birşey varsa birlikte doktora gideriz dedim ama ben böyle beni sevmedigini begenmedigini dusnuyorum dedim yok diyor seni seviyorum fajan diyor.yirgunum is stresi diyor. Iyide masa basi memur o kadar yorgun olamaz ki benim isim daha yorucuCinsel sıkıntısı olabilirmi size söylemediği
Allah yardimcin olsun zor bir durum seninkiOnu bile sordum. Birşey varsa birlikte doktora gideriz dedim ama ben böyle beni sevmedigini begenmedigini dusnuyorum dedim yok diyor seni seviyorum fajan diyor.yirgunum is stresi diyor. Iyide masa basi memur o kadar yorgun olamaz ki benim isim daha yorucu
Şimdi seçenekleri ortaya dökelim
1.Severek evlendiniz ama cinsel bir birliktelik yaşamadınız öncesinde zaten adamda bunu senden hiç istememiş .evlenince kendini geri çekiyorsa bu adam gay olabilir kendini kanıtlamak için evlenmiş olabilir.
2.senden bir şey için soğumuş olabilir ve kaçıyor
3.manuel takılmaya alışmış olabilir ama bu küçük bir ihtimal.
4. Kendisinde bir sorun olabilir ve bu onu rahatsız ettiği için kaçıyor olabilir
5.başkası olabilir
Ya da hiç biri değil kocan angut olabilir![]()
Birinci ihtimal daha mantıkli gibi. Soğuduysa söylesin o zaman şunu begenmiyorum şöyle yap falan diye ne bileyim ya da bana şunu demiştin sana o yüzden kzdm falanŞimdi seçenekleri ortaya dökelim
1.Severek evlendiniz ama cinsel bir birliktelik yaşamadınız öncesinde zaten adamda bunu senden hiç istememiş .evlenince kendini geri çekiyorsa bu adam gay olabilir kendini kanıtlamak için evlenmiş olabilir.
2.senden bir şey için soğumuş olabilir ve kaçıyor
3.manuel takılmaya alışmış olabilir ama bu küçük bir ihtimal.
4. Kendisinde bir sorun olabilir ve bu onu rahatsız ettiği için kaçıyor olabilir
5.başkası olabilir
Ya da hiç biri değil kocan angut olabilir![]()