Kocam benimle yatmiyor

Benimki de yatıyor ama belden aşağısını görmüyor bile oramın neye benzediğini bilmez üç yıllık evliyiz hiç mi öpmek istemez insan eşinin her yerini el yordamıyla yapıyoruz düşün yani çok sıkıldım aşığım da ne yapacağımı bilemiyorum konusunu açınca hemen kapattırıyor beni anlamıyor

Acaba ara verince sogudu mu aldatmaya yormayin hemen derim cunku aldatip yine de esiyle birlikte olan cok.insallah duzelirsiniz zamanla

Bu konuyla ilgili 1,5 yil sonra yorum yapiyorum meğer aldatiyormuş kadina ev açmiş baya karı koca gibi olmuşlar ben hamileyken bulmuş kadin avucunun içine almiş kocami şimdi dava açtim boşaniyorum , benim gibi olanlar takibe alin benim gibi saf saf başka şeylerle avutmayin kendinizi

Gecmis olsun. Bu erkekler gercekten igrenc yaratiklar. Sen ona bir evlat vermek icin onca sikinti cek adam hemen gitsin baskasini bulsun. Allah bildigi gibi yapsin insallah. Peki nasil ogrendiniz tum bunlari foxx?

Vay canina.
Hayirlisi olsum hakkinizda.

Aldatan erkeklerin özellikleri. Birlikte hiçbir şey yapmak istemiyorlar. Dışarıda beraber gezmek istemiyorlar. Aynı yatakta bile yatmak istemiyorlar. Çünkü diğer kadına ihanet onlar için. Sizi beğenmiyorlar dış gorunusunuzu begenmiyorlar yaptığınızi beğenmiyorlar. En ufak şeylerde kalp kiriyorlar bagiriyorlar kavga çıkarıyorlar.

Kiyamam ben sana ..sen 2 canla gez o fingirdesin ...onunla gezen kadina da yaziklar olsun ..hakkinda hayirlisi olani boyleymis de gec Allah evladina sana guzellikler versin

Aynen oyle canim ben bunlarin hepsini yaşadim

Konuyu şimdi baştan okudum yazıcaktım aldatıyor diye ama siz yazmısınız Rabbim hakkınızda hayırlı olanı versin cocuk vermek icin canınla ugraş oda gittsin bir başkasını bulsun adi insan kudurdu bu erkekler nedir bu böyle ya insanlık denen birşey kalmadı mı hic

Doğum öncesi / sonrası depresyonuna sadece kadınlar yakalanmıyor

Erkeklerde de var böyle bir durum , altında başka bir neden Yok ! olduğuna eminseniz bir araştırın derim Doğum sonrası depresyonu ile alakalı yazıları

Abov burada sürekli böyle konu açan kadınlar var bi okusunlar gerçek sebep neymiş

geçmiş olsun...

İlk sayfadan beri okuyordum bir an da ev açmış başka kadına yazınca siz şok oldum ve çok kızdım o adama ve o kadına Allah ikisinide ıslah etsin.Sanki o ara bulduğu kadınla çok mutlu olacak.Mutsuzluk üstüne kimse mutlu olamaz.Hiç üzülme onu boşamak ona ceza sana mükafat.Kendine en gÜzel şeyi yapıyorsun bu kararla.kanıtlama şansın varsa ikisine de tazminat davası aç vicdansızlar

Beraber olmuyorsun , istemiyorsun , sogumussun , ee ayrılsana pislik insan neden aldatıyorsun .Ayrı ev açmaya kadar ilerlemisse durum derdin ne ilkini elinde tutmaya çalışıyorsun.

Allah indan bulsunlar ikiside .

Bu platformda sunu anladim ki: bir şekilde uzak durup mesafe koyuyorsa anlamsız şeyler yüzünden kalp kırıyorsa kesinlikle aldatiriyordur. Çok üzüldüm geçmiş olsun.

Bence bosvermeyin. Inisyatif kullanin ve esinize kurlar yapin. Güzel seyler giyin, kendisi ile özel olarak ilgilenin. Yatakta hosuna gidebilecek seyler yapin. Eger bunlarin tümünü yaptiktan sonra hala tepki göstermiyorsa ozaman piskolojik anlamda bir bozukluk söz konusu olabilir. Iliski terapisine baslayin. Sakin pesetmeyin. Bol sans!

Kocası kadını aldatıyormuş ..

31 haftalık hamileyim haliyle hareketlerim kısıtlandı çoğu zaman eşimle yatmiyorum. Ama oda doğumdan sonrasının bile gününü sayıyor daha şimdiden. İlk çocuğumda da aynıydı şimdide aynı hiç değişmedi.

Arkadaşlar yeni dogum yaptim kırkim yeni cikti hamileligimden beri kocam hamileligimi bahane etti yatmadi benle kirkim çikti hala yatmiyor başina gelen varmi ?
Hamileyken cok normal erkeklerde bebege bisey olma korkusu oluyo.tabi 40 ciktiktan sonra olmamasi gerek.herhangi bi sevgi belirtsdemi yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…