Onu diyorum zaten cnm ilişkiye girmiyorCinsel anlamda bi yakinliktadami bulunmuyor bu rahatsızliklari dısında
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Onu diyorum zaten cnm ilişkiye girmiyorCinsel anlamda bi yakinliktadami bulunmuyor bu rahatsızliklari dısında
Onu yapmaya korkuyorum canim iyice alişirsa bu duruma ?Bence bi süre kendi haline bırak cocugunla evinle ilgilen belki özler sıkılır falan.![]()
Benimde aklima hep ihanet geliyorYani bisey diycemde insanin icinede adam boyle yapinca süphe düsuyo acaba mi diye baska birimi var diye ne biliym..
yoksa bıle uzak kala kala oluyor snaırım,Yani bisey diycemde insanin icinede adam boyle yapinca süphe düsuyo acaba mi diye baska birimi var diye ne biliym..
Aynen o yüzden zamana birakmak istemiyorumyoksa bıle uzak kala kala oluyor snaırım,
Mesela bu gece suslenin bakimli olun karşi koyamayacagi şeyler giyim ilgi çekici biseyler yapin buna gercekten karsi duruyosa yine ciddi ciddi konusun emin olmaniz lazim niye bu adam boyle diye aksi halde pskolojik olarak iyce sikintiya sokucak bu durum siziBenimde aklima hep ihanet geliyor
Ben başlarda hep o şekilde düşünürdüm demişsin cnm senindemi başına geldi düzeldimi peki ?Aklınıza ihanet en son raddede gelsin. Belki saplığıyla ilgilidir,ya da bebeğin zarar görmesinden korkuyodur ben başlarda hep o şekilde düşünürdüm. Ama tavsiyem asla kendi başına bırakma yani özler gelir diye düşünme çünkü malesef araya zamanla mesafe giriyor. Büyüklerinizden yada uzman kişilerden yardım alın.
Daha açık konuşmadım yanima gelip yatmiyordu eşyalarimi topladim ben gidiyorum sende var bişeyler dedim sen yanliş anliyorsun düşündüğün gibi bişey yok dedi yanima yatiyor artik ama ilişkiye girmiyorKonuştunuz mu ?
Neden ?
Canim orasiyla burasiyla oynadim tahrik ettim sevişelimmi dedim buna ragmen reddetti benim dişim agriyo diye uyudu bu dedigin işe yariycagini sanmiyorumMesela bu gece suslenin bakimli olun karşi koyamayacagi şeyler giyim ilgi çekici biseyler yapin buna gercekten karsi duruyosa yine ciddi ciddi konusun emin olmaniz lazim niye bu adam boyle diye aksi halde pskolojik olarak iyce sikintiya sokucak bu durum sizi
Daha açık konuşmadım yanima gelip yatmiyordu eşyalarimi topladim ben gidiyorum sende var bişeyler dedim sen yanliş anliyorsun düşündüğün gibi bişey yok dedi yanima yatiyor artik ama ilişkiye girmiyor
Düzenli yatiyodukEskiden nasıldı?
Psikolojik destek alabilir eşiniz. .Düzenli yatiyoduk
Ben başlarda hep o şekilde düşünürdüm demişsin cnm senindemi başına geldi düzeldimi peki ?