Kocam benimle yatmiyor

Genç ve sağlıklı bi erkeğin cinsel anlamda pasif olmasına mümkün değil inanmam.
Sanal yada gerçek ihanet kokusu var. Ben olsam kesin restimi çekerdim

Benimde aklima hep ihanet geliyor
Mesela bu gece suslenin bakimli olun karşi koyamayacagi şeyler giyim ilgi çekici biseyler yapin buna gercekten karsi duruyosa yine ciddi ciddi konusun emin olmaniz lazim niye bu adam boyle diye aksi halde pskolojik olarak iyce sikintiya sokucak bu durum sizi

Aklınıza ihanet en son raddede gelsin. Belki saplığıyla ilgilidir,ya da bebeğin zarar görmesinden korkuyodur ben başlarda hep o şekilde düşünürdüm. Ama tavsiyem asla kendi başına bırakma yani özler gelir diye düşünme çünkü malesef araya zamanla mesafe giriyor. Büyüklerinizden yada uzman kişilerden yardım alın.

Aklınıza ihanet en son raddede gelsin. Belki saplığıyla ilgilidir,ya da bebeğin zarar görmesinden korkuyodur ben başlarda hep o şekilde düşünürdüm. Ama tavsiyem asla kendi başına bırakma yani özler gelir diye düşünme çünkü malesef araya zamanla mesafe giriyor. Büyüklerinizden yada uzman kişilerden yardım alın.
Ben başlarda hep o şekilde düşünürdüm demişsin cnm senindemi başına geldi düzeldimi peki ?

Konuştunuz mu ?
Neden ?
Daha açık konuşmadım yanima gelip yatmiyordu eşyalarimi topladim ben gidiyorum sende var bişeyler dedim sen yanliş anliyorsun düşündüğün gibi bişey yok dedi yanima yatiyor artik ama ilişkiye girmiyor

Mesela bu gece suslenin bakimli olun karşi koyamayacagi şeyler giyim ilgi çekici biseyler yapin buna gercekten karsi duruyosa yine ciddi ciddi konusun emin olmaniz lazim niye bu adam boyle diye aksi halde pskolojik olarak iyce sikintiya sokucak bu durum sizi
Canim orasiyla burasiyla oynadim tahrik ettim sevişelimmi dedim buna ragmen reddetti benim dişim agriyo diye uyudu bu dedigin işe yariycagini sanmiyorum

Daha açık konuşmadım yanima gelip yatmiyordu eşyalarimi topladim ben gidiyorum sende var bişeyler dedim sen yanliş anliyorsun düşündüğün gibi bişey yok dedi yanima yatiyor artik ama ilişkiye girmiyor

Eskiden nasıldı?

:süslü:Ben bayan olarak aynısını yapıyorum çocuklarla yatıyorduk hep beraber çok tekme atıyırdu veletler sonra ben sıcaklar basınca salona kaçtım şimdide salona alıştım yerımi yadırgıyorum yatamıyom yatak odasında esımle işimiz düşünce çocuklar uyuyunca buluşuyoruz oturma Odasında sonra tekrar ben salona o yatak odasına :süslü:

Ben başlarda hep o şekilde düşünürdüm demişsin cnm senindemi başına geldi düzeldimi peki ?

Hayır malesef boşandım ben. Sürekli düşünmem gerekti sürekli kafamda kurdum. Artık böyle saçma sapan şeyler geliyodu aklıma. Çünkü ona sorduğumda cevap alamıyordum. Verdikleride dediğim gibi tatmin edici cevaplar değildi. Boşuna kendimi hırpaladığımı düşündüm. Bi sabah kalktığımda mutlu olmayı hak ettiğimi düşündüm. 1 oğlum var ve gayet mutlu babasıyla arkadaşça ayrıldık şu an herkes mutlu

Beni yanlış anlamayın ama iki secenek var karşınızda ya çocuğa zarar vermekten korkuyor yada artık size karşı pekde ilgi duymuyor

Bir arkadasimin basina geldi. Erkekler dogumdan sonra cocugun ciktigi yerden iliskiye girme dusuncesinden rahatsiz olup birlikte olmuyormus. Isterseniz psikolojik destek alin

Back
X