• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kocam.. bi akıl verin lütfen

elifduru2101

en buyuk nimet evlat olsa gerek
Kayıtlı Üye
17 Aralık 2016
425
354
53
32
Merhaba güzel bayanlar uzun zamandır yoktum buralarda taa ki geçen eşimle tartışana kadr hemen uzatmadan konuya giriyorum geçen hafta eşim elinde bi tesbihle eve geldi halbuki hiç öyle tesbih çekme falan huyuda yoktur arkadaşı var tanıyorum o hediyr etti dedi tamam dedim bak çok güzel ucu gümüş kaliteli tesbihmiş falan anlattı neyse tesbih elinden düşmez oldu çocuklar alsa aman tesbihim nerde bgun unutmuşum küçük kızım bacağına takmış tesbihi bak ne hale getirdi falan o kadr abarttıki hayırdır dedim ya x in verdiği tesbih ne kadar da kıymetli oldu dedim kaldırdı kızdı tesbihş suratıma attı o kadar zoruma gittiki iki gündür konuşmuyorum böyle bi tepki vermesini beklemiyodum yani insanın bi şeye bu kadar değer vermesi için ya çok sevdiği insandan hediye gelmesi gerekiyo yada çok uzun zamandır o şeyi istiyodurda yeni almıştır bilmiyorum bu her ikiside değil bu tepkiyi anlamadm bu arada o güdnden beri eline dahi almadı hiç şimdi ben mi suçluyum lütfen söyleyin

Merhaba güzel bayanlar uzun zamandır yoktum buralarda taa ki geçen eşimle tartışana kadr hemen uzatmadan konuya giriyorum geçen hafta eşim elinde bi tesbihle eve geldi halbuki hiç öyle tesbih çekme falan huyuda yoktur arkadaşı var tanıyorum o hediyr etti dedi tamam dedim bak çok güzel ucu gümüş kaliteli tesbihmiş falan anlattı neyse tesbih elinden düşmez oldu çocuklar alsa aman tesbihim nerde bgun unutmuşum küçük kızım bacağına takmış tesbihi bak ne hale getirdi falan o kadr abarttıki hayırdır dedim ya x in verdiği tesbih ne kadar da kıymetli oldu dedim kaldırdı kızdı tesbihş suratıma attı o kadar zoruma gittiki iki gündür konuşmuyorum böyle bi tepki vermesini beklemiyodum yani insanın bi şeye bu kadar değer vermesi için ya çok sevdiği insandan hediye gelmesi gerekiyo yada çok uzun zamandır o şeyi istiyodurda yeni almıştır bilmiyorum bu her ikiside değil bu tepkiyi anlamadm bu arada o güdnden beri eline dahi almadı hiç şimdi ben mi suçluyum lütfen söyleyin
Belki eline alınca hoş gelmiştir sevmiştir bilemiyorum benim eşimde tesbih hastası koleksiyonu var . Tabi yüzüne fırlatma kötülüğünü hiçbirşey açıklayamaz o anki sinir harbiyle olmuş olabilir . Umarım pişmandır ve özür diler yakın zamanda ....

Belki eline alınca hoş gelmiştir sevmiştir bilemiyorum benim eşimde tesbih hastası koleksiyonu var . Tabi yüzüne fırlatma kötülüğünü hiçbirşey açıklayamaz o anki sinir harbiyle olmuş olabilir . Umarım pişmandır ve özür diler yakın zamanda ....
Hiç bi pişmanlık belirtisi yok öyle geliyo bişy istiyeceği zaman konuşuyo bn konuşmuyorum tepki vermiyorum zaten ama o gelipte gönlümü dahi almıyo yani sorun tesbih çekmesi değil benim için bişeyş bi kere anlatırsn bu durup durup yok tesbih çok kaliteli pahalı bişy o kadar sinirlerimi bozduki

Benim eşim de teşbih kullanmaz normalde ama sevdiği bir arkadaşı aynı şekilde ona hem maddi hem manevi degeri yüksek bir tesbih vermiş ve ona gözü gibi bakıyor. Hoşuna da gidiyor uğraşmak. Manevi degeri yüksektir adamı neden darliyorsunuz yahu. Tesbihle kendinizi mi kıyaslıyorsunuz?
Eşinin tesbihi fırlatmasını tasnif etmiyorum orada abartmış ama sizde abartmışsınız.

Benim eşim de teşbih kullanmaz normalde ama sevdiği bir arkadaşı aynı şekilde ona hem maddi hem manevi degeri yüksek bir tesbih vermiş ve ona gözü gibi bakıyor. Hoşuna da gidiyor uğraşmak. Manevi degeri yüksektir adamı neden darliyorsunuz yahu. Tesbihle kendinizi mi kıyaslıyorsunuz?
Eşinin tesbihi fırlatmasını tasnif etmiyorum orada abartmış ama sizde abartmışsınız.
Hediye eden kişi çok değer verdiği bi insan değilki onu anlatmak istiyorum çok sevdiği bi insan hediye etse anlıycam bnde önem gösterir bakarım ama sıradan öyle bi insan vermiş

Siz hediyeyi başka biri mi aldı acaba diye imada mı bulundunuz? Öyle bile olsa hareketi çok yanlış ama size anlamsız gelse de sevmiş demek ki tesbihi.

Eşinizin yaptığı ayrı bir öküzlük de bazı konularda ben bile bunalıyorum sizlerin kıcalarınıza yaptıklatınızdan, adamlara da hak vermeden edemiyorum.

Eşimle 9 yıldır tanışıyoruz hiç teşbih elinde görmemiştim bi gün bi arkadaşımız bi tesbih hediye etti ( gözümün önünde verdi yani) o gün bugün elinden düşürmez oldu acayip kıymetli oldu kızım eline alsa aklı gitti ki tesbihe bişe olacak diye alışkanlık yaptı bi anda adamda ama zamanla unuttu gitti şimdi yine eline almıyor
Yani aklınıza kötü bişe gelmesin kim hediye etti de kıymetli oldu gibi
Ama tepkisi tabii ki hiç hoş değil bununla ilgili kırgınlığınızı gösterin

Hediye eden kişi çok değer verdiği bi insan değilki onu anlatmak istiyorum çok sevdiği bi insan hediye etse anlıycam bnde önem gösterir bakarım ama sıradan öyle bi insan vermiş
Tesbihinin etrafında ip geçir boynuna as al hayatim hiç kaybetmezsin de :) kaosu fırsata çevirmek lazım arada :P

Esime erkek kardesim verdi.Sakliyo kutusunda.O kadar onemli degil gibi bilmem.

Ama benim erkek kardesim tam hastasi.Erkek arkadaslari verirdi.Dokundurtmaz bile.

Sevdigi arkadasi olmasa bile sevdigi bir sey olabilir.Hep istiyordur o tesbihi olabilir.

Firlatma isine girmiyorum iyice sinirlenme diye.Hic hos degil.

Eşinizin yaptığı ayrı bir öküzlük de bazı konularda ben bile bunalıyorum sizlerin kıcalarınıza yaptıklatınızdan, adamlara da hak vermeden edemiyorum.
Evet çok haklısınız eşinin tesbihe değer vermesi rahatsız etmiş konu sahibini, adam sevmiş beğenmiş demek ki yada hediye almak mutlu etmiş onu bunun altında birşey niye arar insan

Evet çok haklısınız eşinin tesbihe değer vermesi rahatsız etmiş konu sahibini, adam sevmiş beğenmiş demek ki yada hediye almak mutlu etmiş onu bunun altında birşey niye arar insan

Kendilerini de kocalarını da evliliklerini de yorup yıpratıyorlar. Hayat bu kadar zorlamak için çok kısa farkında değiller bence.

Ben olsam hediyenin farklı birilerinden geldiğini düşünürdüm..yani tesbih hewesi önceden olan bir durum olsa anlarsın ama yoksa böyle birşey insanın aklında soru işaretleri olusturur ister istemez.. 🤔🤔

O tesbihi gozunun onunde parcalara ayirirdim. Yer mi oyle suratima atmak heheey. Az kendinizi ifade edin ya,kuserek hatasini anlamasını beklemeyin

Aynn öyle imaa ettim yani o kadr çok abarttıki hayırdır dedim yani
Yanlış anlamayın ama bir tesbih sizi bu kadar rahatsız ediyorsa eşinizden şikayetçi olduğunuz başka şeyler vardır. Size göre ilgisizdir muhtemelen eşiniz, tesbih sizi rahatsız etmiş yoksa niye rahatsız olasınız. Adam sevmiş olamaz mı nedir yani anlamadım.

Back
X