Gay olmak hastalık değil ya da kendi elinde olan bir şey değil; ama neden evlenipte kadının hayatını mahvediyorsun ki?
Toplum baskısı...
Niye korunmuyor o zaman. Hep kadinlari sucluyoruz ne diye korunmadin diye. Paravan evlilik yapiyor. Kadinin hisselerini hice sayip. Sonra cocuk yapiyor ve aldatiyor.
Belki çocuk sahibi olmak istemiştir. Ülkemizde gay çiftler evlat edinemiyor malum.
Ha bir kadını bu şekilde kullanmayı tasvip etmiyorum o ayrı mesele. Ama bu ülkede gaylere neden öyle yaptın neden böyle yaptın deme lüksümüz yok bence.
Hakli olabilirsiniz. Ama bu ülkede sahip olmak isteyip bir cok seye sahip olamayan cok insan var. Ama baskasini magdur etmek adamin kendi tercihi. Sartlar sürüklemis olsa bile.
Evet. Sevmeden evlenip cocuk sahibi olsaydi derdim. Etrafimdaki erkektir yaparcilar bu aldatma konularinda cok hassas yapti beni. Sanki bir yakinimin basina gelmis gibi sinirleniyorum. Ve biliyor musunuz? Paravan evlilik yapmis birinin karisi icin" eger gururlu akli selim bir kadin olsaydi susup bosanmazdi kocasini beklerdi " lafini duydum. Gay ya da degil sonucta kadin hep magdur hep suclu.Peki bu adam gay olmasaydı ve eşini aldatsaydı yine neden çocuk yaptın diyecek miydiniz?
Konuyu okuyunca aklıma geldi, Ferzan Özpetek filmi vardı, Cahil Periler diye..
Adam biseksüel de olabilir.. Kadınla evlenmekte sakınca görmemiştir. Gay ler bildiğim kadarı ile öyle kadına dokunamazlar.
Evet. Sevmeden evlenip cocuk sahibi olsaydi derdim. Etrafimdaki erkektir yaparcilar bu aldatma konularinda cok hassas yapti beni. Sanki bir yakinimin basina gelmis gibi sinirleniyorum. Ve biliyor musunuz? Paravan evlilik yapmis birinin karisi icin" eger gururlu akli selim bir kadin olsaydi susup bosanmazdi kocasini beklerdi " lafini duydum. Gay ya da degil sonucta kadin hep magdur hep suclu.
Belki çocuk sahibi olmak istemiştir. Ülkemizde gay çiftler evlat edinemiyor malum.
Ha bir kadını bu şekilde kullanmayı tasvip etmiyorum o ayrı mesele. Ama bu ülkede gaylere neden öyle yaptın neden böyle yaptın deme lüksümüz yok bence.
yapma be Sephora,
tamam gayler üzerinde toplum baskısı var kabul ediyorum.
zaten Türkiye'deki herhangi bir azınlığa dahilsen otomatik baskı vardır.
ben eminim kızıl saçlılar bile bir noktada baskı görüyorlardır.
çünkü genel olarak çoğunluğa uymayanlara karşı hoşgörülü değiliz.
ama toplum baskısı var deyip evleniyorsa, toplum baskısı var deyip bir zahmet o evliliğe de sadık kalsın.
yani bir taraftan istediğini yapıp bir taraftan da yanlış yaptıklarına ama toplum baskısı var demek biraz iki yüzlülük.
aldatmaya karşı toplum baskısı yok mu?
Sepciğim mesele baba olmak değil burada. Kadına yapılan muamele çok etik dışı.Peki bu adam gay olmasaydı ve eşini aldatsaydı yine neden çocuk yaptın diyecek miydiniz?
Aldatmaya karşı toplum baskısı var mı sence? Varsa da kadının aldatmasına vardır. Malum erkeğin elinin kiri...
Çok yakın arkadaşım gay bir erkek. Özel hayatı hakkında bilgi vermeyeceğim malesef ama yakinen biliyorum yaşadıklarını, kendi içindeki savaşı. O yüzden belki daha ılımlı bakıyorum bu mevzuya.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?