kocam bitcoin de 10 bin kaybetti

lilacwitch

Üye
Kayıtlı Üye
2 Temmuz 2016
64
13
18
34
kocam bitcoinde 10 bin tl kaybetti. hala kendini hakli göruyor. ayrılmak istiorum ama ailemi üzmek istemiyorum şuan da rahatsizim tedavi goruyorum ev isleri fazla geliyor soyluyorum yapicam diyip yapmyr. bagiriyorum kavga cikti oluyor artik cildircam

Son düzenleme:
Bu bitcoin işi de ç***bank gibi herkes kolay yoldan para kazanma peşinde. Eğer sorun paraysa 10 bin gelir 10 gider pek üzmeyin kendinizi. Önemli olan bunu bir bağımlılık gibi devam ettirmemesi. Ev işlerinde de yardımcı tutun eğer durumunuz müsait değilse yapmayın. Yapmayın yani. Rahatsız oluyorsa kalksın yardım etsin. Öfke ile bir sonuca varamazsınız.

kocam bitcoinde 10 bin tl kaybetti. hala kendini hakli göruyor. ayrılmak istiorum ama ailemi üzmek istemiyorum şuan da rahatsizim tedavi goruyorum ev isleri fazla geliyor soyluyorum yapicam diyip yapmyr. bagiriyorum kavga cikti oluyor artik cildircam
Sadece kazanırken iyi bir eş yani.

10 bin kaybetmek değil de kazansaydı büyük ihtimalle ev işlerini yapmaması gözünüze batmayacaktı. Boşanmanın Bsi aklınıza gelmeyecekti. Bu bana son derece ikiyüzlü geliyor.

En baştan bitcoine karşı olsanız öğrendiğiniz an boşanmak isterdiniz, kaybettiğinde değil.

Paranın aranıza girmesine izin vermeyin derim, 10bin kapatılmayacak bir miktar değil.

Bu tür işlere girerken riskleri ölçüp biçmek lazım, bazı kayıplarda sabırlı olmak lazım vs. Umarım toparlanır.

Eminim eşiniz de üzülmüştür ama kendini savunuyordur mutlaka, çünkü siz karda ortak, zararda düşman gibi davranıyorsunuz gibi geldi bana.

Ev işlerine gelirsek, hastaysam, eşim de yapmıyorsa hiç umrumda olmaz. Yediğim tabak-çatal ve yattığım yastık çarşaf temizse evin gerisine dönüp bakmam bile. İsterse yapar istemezse yapmaz ama bana asla ev hakkında şikayetlenemez. Bir yardımcı alın sorun kökten çözülsün mis gibi.

Sesini değil sözünü yükselt derler, sevdiğim bir laftır. Bağırmak kendini doğru ifade edemeyen insanların seçeneği gibi gelir bana hep.

Ölümlü dünyada kendinizi bu kadar ufak şeyler için üzmeyin, hayat kısa. Hakkınızda hayırlısı inşallah.

Iyi de bitcoin kumar degil ki haram olsun.. o zaman dolar da almayin, birden bire dusunce zarara gecersiniz.. belki de bir kac sene sonra sadece sanal paralar olacak hayatimizda, dusunce zarara girersiniz, artinca kara.. altin, dolar, euro gibi bir sey bitcoin.. bunun icin bosanilir mi bilemedim..

Bu ev işleri cidden huzur bozacak kadar önemli mi? Ben canım istemiyorsa yapmam. Rahatsizsam hiç de düşünmem. Ne zaman canım isterse yaparım. Kocamı da bunun için darlamam o da neden burasi toplanmadi demez. Zaten evi topladigimda hemen dağıtan küçük bir terminatorum var. Tatlı canınızı sıkmaya değmez. Kaybettiği para yerine gelir. Sürekli böyle şeylerle uğraşır mi hep mi kaybediyor onu bilmek lazım. Sırf bir kere oldu diye boşanmayı düşünmeyin. Yazık bir yuva kolay kurulmuyor. Kavga ve bağırış da hiçbir sorunu çozmuyor. Normal bir konuşma yapsaniz bile sözünün kıymeti kalmıyor. Kavga en son yapılacak şeydir bana .

Herşeye de haram demeyin ya.

Ticaret gibi eşinizin battığı gibi batma riski var .
Bu risk oldugu için haram olmuyor ..

Eşiniz kazansaydı emınım dcektiniz kocacımmm baana şunu şunu all ..
Batınca adamdan kötüsü yok .

İlk baştan böyle bir işe girdiğinde sert tepkini koyucaktın .

Eşimin kuzeni bitcoin kârı ile karavan almış ,yazın gezecekler.Kar ediyorsan zarar da edersin.Ben bitcoin,iddia (eşim gerçekten 50/100 kazanıyordu)borsa takip edebilecegini,kendince küçük denemeler yapabileceğini ama asla birikimimizin bu alanlarda kullanılamayacağını eşimle konuştum.İnternette aktif olarak takip ediyor ama evimize bunların getirisi girmiyor.Dolar/euro da aldirmam ben.Ben ustünde Atatürk resmi olan altın seviyorum:KK53:

Bitcoin ,saadet zinciri ,zayif halka avcılığı. Hahaha diye guluyorum müptelâlarına.
Ileride sanal para hayatımıza girecek bu yadsinamaz, ama bitcoin amaci da belli suslemenin alemi yok yani.
Biri herseye de haram demeyin gibi birşey demiş. Elimize gececek, boğazımıza girecek nesnenin helal haramlığını elbette irdeleyeceğiz. Para gelsin de nasil gelirse gelsinin sonu daima hüsrandır. Bitcoinin helalligi konusunda da supheliyim açıkçası. Ha konu sahibi eşi kayip yerine kazansaydı ne diyecekti? O nu bilemem.
Emeksiz kazanilan paranin riski her zaman büyüktür. Allah helalinden versin bereketi olsun. Bence onemli olan bu.

Bitcoin ,saadet zinciri ,zayif halka avcılığı. Hahaha diye guluyorum müptelâlarına.
Ileride sanal para hayatımıza girecek bu yadsinamaz, ama bitcoin amaci da belli suslemenin alemi yok yani.
Biri herseye de haram demeyin gibi birşey demiş. Elimize gececek, boğazımıza girecek nesnenin helal haramlığını elbette irdeleyeceğiz. Para gelsin de nasil gelirse gelsinin sonu daima hüsrandır. Bitcoinin helalligi konusunda da supheliyim açıkçası. Ha konu sahibi eşi kayip yerine kazansaydı ne diyecekti? O nu bilemem.
Emeksiz kazanilan paranin riski her zaman büyüktür. Allah helalinden versin bereketi olsun. Bence onemli olan bu.
O is ole olmuyo.. bitcoindan bende supheliyim lakin.. bi yatirimdir bu ole gormek lazim.. mesela desekki besiktas yenerse feneri iddiaya girelim su kdr para vercem sana vs. O alenen kumar iste., bu borsa ticaret isinde ole olmuyormus.. bende bilmem neyin yalancisiyim :) bana kalirsa bulasmanak en temizi. Daha sayi saymayi bilmeyenler bitcoin oynuyolar hea heaa

Fikrine katıldım da, öyle olmayan ne onu anlayamadim?:))

Bitcoin haram diyen altin da almasin arkadaslar.. gidip altin madeninde bizzat calismiyorsaniz o da yukseliyor.. hatta size bir sir vereyim, cebinizdeki tl ile hicbir seye yatirim yapmasaniz dahi yil sonunda konu sahibi kadar kaybiniz olur cunku tl her gun eriyor..

Bitcoin haram diyen altin da almasin arkadaslar.. gidip altin madeninde bizzat calismiyorsaniz o da yukseliyor.. hatta size bir sir vereyim, cebinizdeki tl ile hicbir seye yatirim yapmasaniz dahi yil sonunda konu sahibi kadar kaybiniz olur cunku tl her gun eriyor..
Ben toprak aldım :))
TL olarak kalması bana ciddi zarar getirecekti.
Emtialara da guvenemiyorum açıkçası.
Uzun vade yatırımcısı olarak kenara attığım dolar,altın,euro ihtiyaç anında elden kolayca çıkarılabiliyor.
Düşündük ve toprağa yatırım daha iyi dedik paraları gomduk.

Ben toprak aldım :))
TL olarak kalması bana ciddi zarar getirecekti.
Emtialara da guvenemiyorum açıkçası.
Uzun vade yatırımcısı olarak kenara attığım dolar,altın,euro ihtiyaç anında elden kolayca çıkarılabiliyor.
Düşündük ve toprağa yatırım daha iyi dedik paraları gomduk.

En iyisinden birini yapmissin aslinda. Durdugu zaman kaybin korkunc olacak gidisattan belli. Ben bit mit almadim, hele biraz onumu goreyim diye diye kaldim oyle :27:

Back
X