Arkadaşlar mrb 8 yıllık evliyim 2 oglum var ve eşim bizi düşünmeden bu bitcoin batagından kurtaramadı kendini.yaklasık 1 yıl once 100 bin tl kadar oynamış ve arabayı satıp kapatmıştı bütün borcları ama şimdi bütün hesaplarını görmeme ragmen arkadasımdan aldım diyip tekrar oynuyor ve kaybettiği cok belli ruhen. engel olamıyorum kaybettiğini kazanma hırsı yüzünden daha da batıyor. Cok ilgili bir baba ve eşti ama 1 2 yıldır inanılmaz değişti. Calıstıgı yerde buna cok etken oldu oynamayan yok birbirlerini dolaylı yoldan gaza getirdiler kazanıyorz diyip 30 yasında eşim artık ben nereye kadar güvenip Ya sayabilirim ki. İlk hatasında 2 ailede bosver sana cocuklara bajmak zorunda yuvanı yıkma ac bırakırsa o zaman haklısın kafasındalar yinr kendi ailem arkamda eşimin babası umrunda degil sana kalmış ister boşan ister bosanma dedi hep her konuda destek olmadılar cünkü biliyorlar ki 2 cocukla ben ailemin üstüne gidecem aslında onlara ödül olacak 2 cocugun sorumlulugunu da alıp herseyi üstlenmek bosanma olursa tabiiki cocuklarımı kendım alıp bakacam ama aileside babası görümcem hep bosanmış insanlar ilk eşinden ve ilk eşinden olan cocukları umurında degil. Korkum bosanmak degil babalarının varlıgını hissettirmicek oluşu cocuklarıma. Gün gelip eksikliğini hissederler mi cünkü erkek cocugu ikiside cevremdekiler korkutuyor iyi ornek vermiyorlar cocuklar icinde travma ickiye uyusturucuya intihara meyilli oldu diye anlatıyor millet bunlar korkutuyor bütün kaygım cocuklarım aslında yoksa er gec hayatımda o olmasada bir düzen kurup alısacagımıza ınanıyorum.kendi düzelecem diyor ama ömrümüz hep borclarını ödenekle gecti varlık icinde yokluk cekiyoruz napmalıyım arkadaşlar bu durumda