Kocam boşanmak istiyor ben istemiyorum ne olacak

Canim Allah yardimcin olsun oncelikle sanirim eşin daha pek olgunlaşmamış yani evliliğin ne demek oldugunun bilmiyor sanirim ki herşeyde hemen boşanmak istiyor çocuk oyuncagimi bu senin onceki konularinida hatirliyorum birazini seni surekli uzen kusen ve hakli haksiz olsun her konuda boşanmak isteyen bir eş...7 ayda boyle ise ileride nasil olur bilmiyorum çok dua et bebek yapmamakta iyi yapiyorsun yani evlilik bu illaki tartişma olur boşanalim demekte neyin nesi hemde boyle basit şeylerde işin zor canim senin gençligini ömrunu tuketir bu adam ve tekrar sigaraya baslamana uzuldum ciğerlerini sagligini bile tuketecek gorunuse gore bolca dua et Allaha sığın...ve Allaha emanet ol yuregini ferahlatsin rabbim...

Hic kimse senden ve sağliğindan onemli değil her seferinde özurlere alismis kendisi konusmayi gruruna yediremiyor güya cok tınnnnn :) salla gitsinn sakin ilk adimi atma ne zman isterse o zman konussun beyefendi..

Hanımlar 2 gündür yerde miyim gökte mi bilmiyorum çok üzgünüm. Ne iki lokma birsey yiyebildim ne de uyuyabiliyorum.

Konumu şu şekilde anlatmaya çalışayım. Eşime geçen sene doğum gününde bir slayt yapıp flashla vermiştim. Söz zamaniydi. Şu an 7 aylık evliyiz ben o flashı bi daha hic görmedim. Geçen akşam eşim o flashin içinde eski sevgilimle olan fotoğraflarimi görmüş. Ve inandığı şu. Ben eski sevgilimi unutamamisim bu fotoğrafları yeni yuklemisim sürekli bakıyormusum. Ama öyle bir şeye imkan yok evde ne bilgisayar var ne de artık o fotoğraflar duruyor. 1 sene önce hepsini silmistim ben. Diyorum ki evde bilgisayar mi var nasıl yuklememi bekliyorsun ayrıca yine bilgisayar yok nasıl bakabilirim anlatamıyorum. En sonunda bosanalim bana yalan söylüyorsun hakkımı helal etmiyorum dedi. Iş yerinin bilgisayarını getirdi flasha baktık fotoğrafları göremedik daha da çıldırdı. Ne yaparsan yap neye inanirsan inan yoruldum artık ben sadece seni sevdim diyip odaya kapattım kendimi. 2 gündür ne konuşuyoruz ne de görüşüyoruz ben odadan çıkmıyorum. Eve kaçta geliyor kaçta ise gidiyor bilmiyorum. Ama ben internetten araştırdım eğer flashta virüs varsa silinen dosyalar geri geliyormuş. Bunu ben bile öğrendim ama koca kafalı eşim bunu ogrenemeyecek kadar gözü dönmüş durumda.

Hanımlar çok kötüyüm yanlış yazmış olabilirim. Bi de iş yerindeyim her dakka cevap veremeyebilirim
valla bana biraz bahane etmiş gibi geldi kacıncı yüzylda yasıyoruz teknolojik aletlerde boyle geridönüsümler oldugunu bilmesi lazım.Benim 2 sene önce kullandıgım laptoptaki fotoğraflar daha 3 aydır aldıgım laptopa gecmis.Nasılmı? flasha attıgım dosyalardan atlamıs silinen fotoğraflar bide cok tuafımagitmisti..

Son durumunuz nedir ? Evde küs olmak çok sinir bozucu gerçekten. Bir kaç gün geçti olayın üzerinden. Ufak ufak evde zaruri şeyler için konuşmaya çalış yemek,çamaşır vs.. sonrada eğer sakinlestiyse al karşına konuş çünkü işin ucu güvene dokunuyo. Eğer gercekten yürekten sana guveniyosa bu konuyu adam gibi konuşup bitirirsiniz tatlıya baglarsiniz. Ana yok güveninde problem varsa ilerde olabilecekleri düşün ona göre yol çiz. Kayinvalidenle Paylaş o bi konussun. Yuva kolay kurulmuyo. Gerçekten sabır evliliğin temel taşı. 7 ay çok çok erken bi süre vazgeçmek için

Hakkınızda hayırlısı

Geç oldu ama son olayları yazayım anca vakit bulabildim. Eşim faceden eski sevgilimi takip ettiğimi dusunmesin ordan fotoğraflarına bakıyorum gibi olmasın diye face i dondurdum tabi eşim şifreyi bildiği için girince açılmış artık son çare şifreyi değiştirip öyle dondurdum. Tabi eşim giremeyince bana msj atmış artık tamamen bitti bir an önce toparlanip gidersen sevinirim diye. Bende bilip bilmeden yargılama yazdım yolladım sonra aradı. Icimdeki herseyi söyledim yarım saat boyunca ağlaya Ağlaya içimdeki herşeyi anlattım. Akşama konuşalım is yerine rezil olma ağlayıp dedi. Umrumda değil bu insanlar kaç gündür ne halde olduğumu biliyorlar dedim kapattım.

Akşam buluştuk dışarda arabanın içinde konuştuk herşeyi ağladım bağırdım. En sonunda dedim bu ne saçmalık en ufak şeyde boşanmaya getiriyorsun lafı yoruldum artık. Ayrilacaksak ayrılalım dedim. Ben evi tamamen senin zevkine göre dosedim sen gidersen ne yapayım bu evi dedi. O zaman git tedavi ol dedim. Bu sefer hatami daha iyi anladım dedi.

Sonuç olarak eşim psikolojik destek almaya başladı beni daha iyi anladı. Tam olarak yüz vermiyorum ama peşimde pervane. Çocuk istiyorum diye tutturdu. Çok sıcak olamıyorum şimdilik.

Ayyyyyyyy inan ani yaşadım sanki çok çok sevindim.. öyle kolay değil işte :) sende destek ol yanında ol. Yaşananlar orda kalsın hiç hatirlatma gururunu İncitme. O srni kaybetmekten korkmuş bian oyle fevrilesmis. Bebek için de erken bence. Otursun evliliğiniz.1.5 sene olsun bi. Evliliğin ilk yılı böyle sallantili olur. Sabırli ve hoşgörülü olmaliyiz

Back
X