Yorumunuz ıcın çok teşekkür ederım daha önce de bu aşamaya geldik fakat uzman destegıyle dahı cozemedık, sorunumuz annesının sürekli aramızda bızımle olmasıydı,, bırlıkte yasar gıbı yasamamızdı. Kendısı de bu süreçte uğraştı, kişisel problemımız yoktu ama ailesi uzağa gıtme konusunda resti çekince eşim ailesinden ve onların maddı imkanlarından vazgeçemedi. Çok iyi bir mesleği ve geliri olmasına rağmen. Ona göre ben onun hatrına annesini idare etmeliymişim ama tolere edilebilir gibi değildi. Sorun da çözüm de eşimden kaynaklıydı ve o çözmeye yanaşmadı.
Bu da yetmezmiş gıbı beni karalamak için elinden geleni yaptı.
Kendisinin açıklamaları da sizinkine benziyor, onu terk etmemden dolayı benden nefret ediyormuş, çok zor günler geçirmiş, dağılmış ama geri dönersem hepsini telafi edermiş. Fakat böyle bor durum zaten mümkün degılken, araya baska bir kadın sokup, arkadaşlarıyla bırlikte bana hakaret yağdırmasından sonra asla mümkün degıl. Ben de öfkeliydim, üstelik haksızlığa uğrayan taraftım buna rağmen çocuğumun babası dedim de, bır gün arkasından öyle kufurler savurmadım.
Sımdi çok üzgünüm, kırgınım, zor olan durumumu hep daha da zorlaştırdı ve bunu yapmaya devam ediyor.