Eşimle 10 Gün Zamanla İyi Olacağıma İnanırken Dibe Vurdum

Sizin adınıza çok sevindim, darısı başıma diyorum. İnşallah ben de en kısa sürede her şeyi geride bırakabilirim. Umarım ben de en kısa sürede hissizleşirim.
Çok geçmiş olsun canım.
Eşin ne kötü biri çıktı.
Seni üzmek istemem ama sanki bu sevgili olayı evliliğinizde de
Sürüyordu gibi doğdu içime.
Arkadaşını söyle kim olduğunu söyleyeyim derler ya.

Sanki eşin de çift hayatlı yaşıyor gibi rahat.
Anasına uygun eş, kendi gönlünü eğlendireceği sevgili.
Bence geçmişi araştırın.
Aldatma da varsa tazminat istersiniz.

Çok geçmiş olsun canım.
Eşin ne kötü biri çıktı.
Seni üzmek istemem ama sanki bu sevgili olayı evliliğinizde de
Sürüyordu gibi doğdu içime.
Arkadaşını söyle kim olduğunu söyleyeyim derler ya.

Sanki eşin de çift hayatlı yaşıyor gibi rahat.
Anasına uygun eş, kendi gönlünü eğlendireceği sevgili.
Bence geçmişi araştırın.
Aldatma da varsa tazminat istersiniz.

Çok teşekkür ederim Grill. Geçmişte olmadığına eminim, telefonu ortalıktaydı, mail şifresini bilirdim, eve geliş gidiş saati belliydi. Zaten karıştırdım telefonunu, döküme baktım, eylülde başlamış görüşmeye, kızı da arkadaşı ve sevgilisi ayarlamış. Şeytan diyor ara o şerefsizin eşine de anlat. O kadınla da aramı bozdular bir ay önce, adam beni bahane etmiş evi terk etmiş, sevgilisine yerleşmiş. Çok olay var ya. Her şeye ayrı üzülüyorum.

Çok teşekkür ederim Grill. Geçmişte olmadığına eminim, telefonu ortalıktaydı, mail şifresini bilirdim, eve geliş gidiş saati belliydi. Zaten karıştırdım telefonunu, döküme baktım, eylülde başlamış görüşmeye, kızı da arkadaşı ve sevgilisi ayarlamış. Şeytan diyor ara o şerefsizin eşine de anlat. O kadınla da aramı bozdular bir ay önce, adam beni bahane etmiş evi terk etmiş, sevgilisine yerleşmiş. Çok olay var ya. Her şeye ayrı üzülüyorum.
Yazıklar olsun.
İnşallah güzel bir işin olur.
Bu kamburdan bir an önce kurtulursun.

Yorumunuz ıcın çok teşekkür ederım daha önce de bu aşamaya geldik fakat uzman destegıyle dahı cozemedık, sorunumuz annesının sürekli aramızda bızımle olmasıydı,, bırlıkte yasar gıbı yasamamızdı. Kendısı de bu süreçte uğraştı, kişisel problemımız yoktu ama ailesi uzağa gıtme konusunda resti çekince eşim ailesinden ve onların maddı imkanlarından vazgeçemedi. Çok iyi bir mesleği ve geliri olmasına rağmen. Ona göre ben onun hatrına annesini idare etmeliymişim ama tolere edilebilir gibi değildi. Sorun da çözüm de eşimden kaynaklıydı ve o çözmeye yanaşmadı.

Bu da yetmezmiş gıbı beni karalamak için elinden geleni yaptı.

Kendisinin açıklamaları da sizinkine benziyor, onu terk etmemden dolayı benden nefret ediyormuş, çok zor günler geçirmiş, dağılmış ama geri dönersem hepsini telafi edermiş. Fakat böyle bor durum zaten mümkün degılken, araya baska bir kadın sokup, arkadaşlarıyla bırlikte bana hakaret yağdırmasından sonra asla mümkün degıl. Ben de öfkeliydim, üstelik haksızlığa uğrayan taraftım buna rağmen çocuğumun babası dedim de, bır gün arkasından öyle kufurler savurmadım.

Sımdi çok üzgünüm, kırgınım, zor olan durumumu hep daha da zorlaştırdı ve bunu yapmaya devam ediyor.
Hakkında hayilısı olsun canım. Sanki burdan okuyunca boşanma sebebi olmamalı bu gibi geliyor ama herkes kendi çektiğini bilir elbette.
Ya oğlum var bende kv olucam ödüm kopuyor Allahım yalvarıyorum beni böyle çocuğumun yuvasına kara bulut gibi çöken bir anne haline getirme

Hakkında hayilısı olsun canım. Sanki burdan okuyunca boşanma sebebi olmamalı bu gibi geliyor ama herkes kendi çektiğini bilir elbette.
Ya oğlum var bende kv olucam ödüm kopuyor Allahım yalvarıyorum beni böyle çocuğumun yuvasına kara bulut gibi çöken bir anne haline getirme

Çok teşekkür ederim, inanın kimse benim kv gibi olamaz, kesinlikle hastaydı. Benim de bir oğlum var, dediğiniz gibi, inşallah böyle manyaklara dönüşmeyiz.

Sorunlarımız çözülmek istenseydi çok basitti ama kimse çözmek ıstemedi, herkes benim idare etmemi bekledi. Benim de hayatım eşimin ailesine hizmetçilikle geçirecek kadar değersiz değil.

Çok teşekkür ederim, inanın kimse benim kv gibi olamaz, kesinlikle hastaydı. Benim de bir oğlum var, dediğiniz gibi, inşallah böyle manyaklara dönüşmeyiz.

Sorunlarımız çözülmek istenseydi çok basitti ama kimse çözmek ıstemedi, herkes benim idare etmemi bekledi. Benim de hayatım eşimin ailesine hizmetçilikle geçirecek kadar değersiz değil.

Son cumlenizi cok begendim. Ben inaniyorum birgun kiymetinizi bilecek bir adam cikacak karsiniza ve cok mutlu olacaksiniz. Artik daha tecrubelisiniz sizi ne mutlu eder ne mutsuz eder bunu biliyorsunuz. Yasiniz kac?

Son cumlenizi cok begendim. Ben inaniyorum birgun kiymetinizi bilecek bir adam cikacak karsiniza ve cok mutlu olacaksiniz. Artik daha tecrubelisiniz sizi ne mutlu eder ne mutsuz eder bunu biliyorsunuz. Yasiniz kac?

Çok teşekkür ederim. 28 yaşındayım. Ben de her şeyin tüm bu sıkıntıların bir gün son bulacağına inanıyorum. Umarım bu süreç çabuk geçer.

Merhabalar.Konu hortlatmak olarak algılanmasını istemiyorum.Lakin, bazı konularda konu sahibinin son durumunu merak ediyorum.Nasılsınız? Moraliniz daha iyidir inşallah.Çocuğunuzun sağlığı nasıl?Ameliyat sonrası iyileşti mi?

Back
X