kocam bunu neden yapıyor?

siz o zaman onun için artık nesnesi olmuşsunuz nasıl bir elbiseniz olur istediğiniz zaman giyer istediğiniz zaman dolabınızda saklarsanız bu da aynı şey. istediğiniz kadar yorum alın buradan bir şey değişmeyecek hayatınızda burada sizin bu evliliğe karşı sabır direnciniz belirleyecek bir zaman sonra bir yerden kopar. kopmadan bir uzmana danışın derim. Onsuz ilk gidin tavsiyeler alın uzmanın acabalar yaşamaktan iyidir. eğer uzmana gelmeyeceğini düşünüyorsanız gene bunun için ne yapmalıyım diye sorun uzmana o size doğru yolu gösterir.

Bunun bilincindeyim yanında çocuk bile emzirmiyorum.
Eskisinden çok susleniyorum daha ne yapayım
Suslen tabii ki ama başbaşa kalma imkaniniz var mı? Yani illa cinsellik yaşamak degil ama paylaşacaginiz bir şeyler vardir illa ki is dışında. Bunları konuşun. Belki de farketmeden bebeğe endeksli yasamaniz adamı soguttu? Gerci anne değilim o yüzden bebekle ne nasıl olur pek bilmiyorum sadece tahmin yürütüyorum.

Egiip kalkarken üstümü başımı tutuyorum evde yabancı adam varmış gibi ama buna hiç tepki vermiyor. Soyunmamam ilgisini çekti sadece yine de devam edeceğim başka bir taktigim yok zaten şuan.
Ama bana yapılan büyük bir haksızlık gibi hissediyorum yıllarca birlikteydik ve fizigimse eğer bunlara sebep .bu çocuğumuz dünya ya geldiği için. Ve elbet bir gün duzelebilir onun bu davranışı aklım da hep kalacak ama.
Yalnız bu şekilde davranırsanız sizden iyice uzaklaşır yabancı gibi hissettirmeyin kendinizi ona eşi olduğunuzu farkettirmeden şekilde gösterin kendinizi yoksa be farkınız kalır diğer kadınlardan biraz çekici olmaya özen gösterin bana kalırsa

bence aldatma yok zaten aldatma olsa masturbasyon yapmaz diye düsünüyorum.bi yerde okumustum evlenmeden önce kendı kendine gelenler evlenince eşiyle birlikte olmaktan zevk almıyorlarmıs.belki nedeni gecmisteki bağlılığıdır.eğer dindar biriyse ona bu konuyu o sekilde anlatmaya calıs cünkü cok günah ve cezasının da agır oldugunu biliyorum.arastır derim.belki caydırıcı olabilir.aksi takdirde psikolojik yardım alması gerekebilir.

Yalnız bu şekilde davranırsanız sizden iyice uzaklaşır yabancı gibi hissettirmeyin kendinizi ona eşi olduğunuzu farkettirmeden şekilde gösterin kendinizi yoksa be farkınız kalır diğer kadınlardan biraz çekici olmaya özen gösterin bana kalırsa
Belki de.
Birde böyle deniyim dedim bilmiyorum

bence aldatma yok zaten aldatma olsa masturbasyon yapmaz diye düsünüyorum.bi yerde okumustum evlenmeden önce kendı kendine gelenler evlenince eşiyle birlikte olmaktan zevk almıyorlarmıs.belki nedeni gecmisteki bağlılığıdır.eğer dindar biriyse ona bu konuyu o sekilde anlatmaya calıs cünkü cok günah ve cezasının da agır oldugunu biliyorum.arastır derim.belki caydırıcı olabilir.aksi takdirde psikolojik yardım alması gerekebilir.
Başta böyle degildi sonradan oldu böyle

siz o zaman onun için artık nesnesi olmuşsunuz nasıl bir elbiseniz olur istediğiniz zaman giyer istediğiniz zaman dolabınızda saklarsanız bu da aynı şey. istediğiniz kadar yorum alın buradan bir şey değişmeyecek hayatınızda burada sizin bu evliliğe karşı sabır direnciniz belirleyecek bir zaman sonra bir yerden kopar. kopmadan bir uzmana danışın derim. Onsuz ilk gidin tavsiyeler alın uzmanın acabalar yaşamaktan iyidir. eğer uzmana gelmeyeceğini düşünüyorsanız gene bunun için ne yapmalıyım diye sorun uzmana o size doğru yolu gösterir.

Neden böyle oldum. Hiç reddetmedigim için mi

Araya mesafe koymuş gibi oluyorsunuz o da sizden çekiniyor teneZZül etmemek için böyle birşey yapıyor olabilir tam tersi kendinize daha çok bakın ve hiç oralı olmayın o peşinizde dolansın

Ama şu da var, o böyle yaptıktan sonra ben böyle mesafe koydum. Yani ben böyle yaptığım için o mesafeli değil.

hic bir koca ilk gunku gibi kiskanmaz ki ha yine de kiskanir tabide daha dusuk dozda yani benim gordugum duydugum boyle ama sizin aranizda iletism sorunu var kocana sorsan niye senden kactigini daha iyiydi sorun yok diyosada ben olsam takip ederim cunku insanin aklina baska bisey gelmiyo

hic bir koca ilk gunku gibi kiskanmaz ki ha yine de kiskanir tabide daha dusuk dozda yani benim gordugum duydugum boyle ama sizin aranizda iletism sorunu var kocana sorsan niye senden kactigini daha iyiydi sorun yok diyosada ben olsam takip ederim cunku insanin aklina baska bisey gelmiyo

Soruyorum cevap yok gecistiriyor

Bu erkeklerin hepsinde ayrı bir denge problemi var Allah kolaylık versin

Ben sanardim ki erkek kaçmaz kadın kaçar. İletişim biterse kadından biter. Ama görüyorum ki hiçte öyle değilmiş. Bu 2. ÜyeliğiM burda çok konu gördüm kocalari kaçan kadınların. Hep aldatiyorsa kaciyordur diyordum ama kendim için bir şey diyemiyorum demin bir arkadaşla konuştum burdan belki de başkasına tutulmuştur dedi görüşmesede. Gorusmedigi için bulamıyorum belki de .

bütün sayfaları okumadım neler yazıldı bilemiyorum. nasıl söylesem bilemedim o nedenle direk konuya giriyorum. eşiniz gay olabilir.
gay erkekler toplum baskısı, normal görünme ihtiyacı, çocuğunun olmasını istemesi, yaşlandığında yalnız olmak istememesi vs. gibi nedenlerden dolayı; isteyerek görünüp istemeden evlilikler yapmak zorunda kalabiliyorlar. sizi kıskanıyor mu bilemiyorum, ama ilişkilerde "kıskanmak" önemli bir kriter olarak göründüğü için kıskanç erkek profili çizerler. ayrıca davranışlarını ve duygularını bastırmak için yoğun çaba halindedirler. evliliğin ilk yıllarında bu konudaki yoğun çabaları sonraki yıllarda pek sürdürülebilir düzeyde kalmaz.

umarım eşinizin size karşı davranışlarının sebebi bu değildir, ama ihtimal olarak aklınızda bulunsun.

Back
X