• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kocam canımı sıkıyor

Dilara55333

Guru
Kayıtlı Üye
15 Ocak 2014
5.962
5.143
398
Ben bu adama ceza vermek istiyorum beni çok yıprattı cok soğuttu cok üzdü.. Dayanamıyorum artık annene sığınıyorum anlamıyor derdime ortak olacak kimse yok çok çaresiz hissediyorum.. Zaten atanamadım, ailem de yok sığınacak.. Burda bununla yaşamak zorundayım şimdilk. Beni çok seviyor'muş , asla boşanmaz'mış, alsa bırakmaz'mış...... O zaman neden bütün bunlar neden ilk kavga da ayrılık lafları uçuşuyor.. Yoruldum artık beni çok üzdüğü zaman nasıl ceza verebilrm bu adama.. Konuşamamak, küsmek, kavga, herşeyi denedim akıllanmıyor.. Yine aynı

Valla gerçekten erkeklerin susan kadına hiç tahammülü yok. Ağızlarından canınızı sıkacak bir şey çıktığında siz susarsanız 360 derece lafı döndürmeye çalışıyorlar. 'Ne oldu, neden suratın öyle oldu, bir şey mi yaptım?' eksik olmuyor ağızlarından. Ancak lafa çataçat yapın, çok sinirlenin vs bu sefer umursamazlıkları tavan yapıyor üstüne iyice sinir ediyorlar. Gerçekten buna inanıyorum kendini geri çeken ve vurdumduymaz olan kadın her zaman kazanıyor. Kendimin de bizzat taktiğidir. :KK53:

Valla gerçekten erkeklerin susan kadına hiç tahammülü yok. Ağızlarından canınızı sıkacak bir şey çıktığında siz susarsanız 360 derece lafı döndürmeye çalışıyorlar. 'Ne oldu, neden suratın öyle oldu, bir şey mi yaptım?' eksik olmuyor ağızlarından. Ancak lafa çataçat yapın, çok sinirlenin vs bu sefer umursamazlıkları tavan yapıyor üstüne iyice sinir ediyorlar. Gerçekten buna inanıyorum kendini geri çeken ve vurdumduymaz olan kadın her zaman kazanıyor. Kendimin de bizzat taktiğidir. :KK53:

Susuyorum. Ama bu defa ben suçlu oluyorum konuşmazzn konusma diyip çıkıyor.. Yada ısrar ediyor ısrar edince konuşmayınca daha da sinirleniyor

Susuyorum. Ama bu defa ben suçlu oluyorum konuşmazzn konusma diyip çıkıyor.. Yada ısrar ediyor ısrar edince konuşmayınca daha da sinirleniyor

Bir yere kadar sinirlenir, isterse sinirinden kudursun. Siz ortamı terk edin örneğin salondan odaya-mutfağa falan geçin. Aynı yerde bulunmayın. "Sakinleşince konuşuruz" diyin.

Ben bu adama ceza vermek istiyorum beni çok yıprattı cok soğuttu cok üzdü.. Dayanamıyorum artık annene sığınıyorum anlamıyor derdime ortak olacak kimse yok çok çaresiz hissediyorum.. Zaten atanamadım, ailem de yok sığınacak.. Burda bununla yaşamak zorundayım şimdilk. Beni çok seviyor'muş , asla boşanmaz'mış, alsa bırakmaz'mış...... O zaman neden bütün bunlar neden ilk kavga da ayrılık lafları uçuşuyor.. Yoruldum artık beni çok üzdüğü zaman nasıl ceza verebilrm bu adama.. Konuşamamak, küsmek, kavga, herşeyi denedim akıllanmıyor.. Yine aynı
Esas kızdığımız şey ne

Genel olarak tavırları en ufak şeye parlaması eleştirmesi ve veni özel hissettrmemsi. Şuan kavga etmedim ama içimde öfke birikimi var
Ama seviyor boşanmayacak ... eşinizle konuştunuz mu
İlgilen benle
İlgilenmem ama boşanmam da mı diyor yani
Sizi hapsetmiş o zaman kastı ne yani

Ne kadardır evlisiniz?
Anlaşamadığınız konu ne?

4 yıldr.. Genel olarak kaybetme korkusu yok, sürekli eleştirir..

Ama seviyor boşanmayacak ... eşinizle konuştunuz mu
İlgilen benle
İlgilenmem ama boşanmam da mı diyor yani
Sizi hapsetmiş o zaman kastı ne yani

İlgilenmiyor ama ona göre dünyanın en iyi kocası kavga Esnasında ayrılmaktan bahsediyor ama icraat yok.

Kimse cevap yazmamış.. Sanırım sizlerde cevabı bilmiyorsunuz

Bence kavgadan sonra ne yapacağınızı degil de kavga etmemek için ne yapacagınızı bulmalısınız.

Siz üstün taktiklerde alsanız bu kadar sık ve yıpratıcı kavgalarla her biri bir yerden sonra basitleşecek, işe yaramayacak.

Ne kadar sıklıkta kavga ediyorsunuz? Neden?
Psikolojik/fiziksel şiddet var mı?
Kendinize vakit ayırıyor musunuz? Ayrı zamanlar geçiriyor musunuz?
Birbirinizi özler misiniz?
İşte iken ne sıklıkta görüşürsünüz?

Ben de çok çaba sarfettim ama olmuyor.uzulmek, ona tavır yapmak anlatmak ,karsidaki odun olunca olmuyor.

şimdi eşini hedef merkezden çıkar başka işlere yönel..
Esim iyi biri bosanilacak biri değil ama ruh ikizi de değil simdi neydeyim yasamaya alisiyorsun.

Bence kavgadan sonra ne yapacağınızı degil de kavga etmemek için ne yapacagınızı bulmalısınız.

Siz üstün taktiklerde alsanız bu kadar sık ve yıpratıcı kavgalarla her biri bir yerden sonra basitleşecek, işe yaramayacak.

Ne kadar sıklıkta kavga ediyorsunuz? Neden?
Psikolojik/fiziksel şiddet var mı?
Kendinize vakit ayırıyor musunuz? Ayrı zamanlar geçiriyor musunuz?
Birbirinizi özler misiniz?
İşte iken ne sıklıkta görüşürsünüz?

Şuan ortada bi kavga yok ben, beni görsün deger versin, özel olduğumu hissettirsin istiyorum ama malesef.. Ben onu özlüyorum evet o beni özlese zaten böyle yapmaz. Gün içinde mesajlasrz günaydın nasılsın veya bişi olursa o konuda.

bence ne ceza verebilirim diye düşünmen yanlış, gereksiz şeylere parlıyorsa o an susup sonra sakinleşince buna neden sinirlendiğini vs sorgularsan gereksiz parladığını anlayabilir, bazı insanlarla dalga geçmek işe yarar, sakinleşince beklemediği anda kavga ettiğiniz şeyle alakalı şaka yapıp konuyu basite indirgeyebilirsin
ama daha derin, şaka kaldırmayacak sorunlarınız varsa bilemicem
bence de kavgalarda kolayca ayrılalım boşanalım lafları hiç hoş değil, kavga da bile kolayca ağızdan çıkmamalı, bununla da alakalı ciddi bi şekilde konuş bence, suçlayıcı olmadan biz dili kullanarak, bunu yapmayalım, şunu söylemeyelim vs

Eşinizi takmayarak cezalandıracaksınız,mutlu ve kendinizle barışık olarak.. özsayğı ve özsevgiyle..

bence ne ceza verebilirim diye düşünmen yanlış, gereksiz şeylere parlıyorsa o an susup sonra sakinleşince buna neden sinirlendiğini vs sorgularsan gereksiz parladığını anlayabilir, bazı insanlarla dalga geçmek işe yarar, sakinleşince beklemediği anda kavga ettiğiniz şeyle alakalı şaka yapıp konuyu basite indirgeyebilirsin
ama daha derin, şaka kaldırmayacak sorunlarınız varsa bilemicem
bence de kavgalarda kolayca ayrılalım boşanalım lafları hiç hoş değil, kavga da bile kolayca ağızdan çıkmamalı, bununla da alakalı ciddi bi şekilde konuş bence, suçlayıcı olmadan biz dili kullanarak, bunu yapmayalım, şunu söylemeyelim vs

En zor adam,umursamaz ol yok say ne söylerse söylesin kale almamaya calis,zor ama yap yoksa huzurun kalmayacak.

Eşinizi takmayarak cezalandıracaksınız,mutlu ve kendinizle barışık olarak.. özsayğı ve özsevgiyle..

Eşime çok uzun bi msj attım artık çözüm bulmasını çözüm bulana kadar kojsumak istemediğimi yazdım tabi cevap vermedi sadece zorunlu haller de Konusmayı düşünüyorum yani iki yabancı gibi aç mısın, şu lazım, vb. Umarım işe yarar pek sanmıyorum ama son derece ciddiyim

A
Eşime çok uzun bi msj attım artık çözüm bulmasını çözüm bulana kadar kojsumak istemediğimi yazdım tabi cevap vermedi sadece zorunlu haller de Konusmayı düşünüyorum yani iki yabancı gibi aç mısın, şu lazım, vb. Umarım işe yarar pek sanmıyorum ama son derece ciddiyim
Mutlu ve memnun ğörünün halinizden,sevgisizlik ve ilgisizliğinizle cezalandırın.. eşinize uzak ve mesafeli ama böyle tripli küs gibi değil.. onu önemsemediğinizi hissettirecek şekilde dimdik ve kararlı..

Back
X