• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kocam cinsel hayatımızdan şikayetçi

Mor lahana

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Temmuz 2021
165
165
33
Merhaba. Eşimle tartıştık bugün sabah cinsel birlikteliğimizin az olduğunu söylüyor. Bebeğim var onunla ilgilenmekten zaten yoruluyorum çok fazla zaman ayıramıyorum galiba kocama. Her zaman her konuda çok anlayışlı birisi ama bugün söyledikleri beni şaşırttı böyle düşündüğünü hiç bilmiyordum, düzenli bi ilişkimiz olmuyo malesef bazen 3 akşam üst üste, bazen hafta da bi kere ama kızlar nedense hiç istemiyorum birlikte olmak çok seviyorum kocamı ama artk yorgunluktan heralde bebeğim uyuyunca hemen uyumak istiyorum oda çok kızıyo cinsel hayatımızı bitirdin diye. O mu çok ilişkiye düşkün, yoksa bende mi sorun anlamadım.

Merhaba. Eşimle tartıştık bugün sabah cinsel birlikteliğimizin az olduğunu söylüyor. Bebeğim var onunla ilgilenmekten zaten yoruluyorum çok fazla zaman ayıramıyorum galiba kocama. Her zaman her konuda çok anlayışlı birisi ama bugün söyledikleri beni şaşırttı böyle düşündüğünü hiç bilmiyordum, düzenli bi ilişkimiz olmuyo malesef bazen 3 akşam üst üste, bazen hafta da bi kere ama kızlar nedense hiç istemiyorum birlikte olmak çok seviyorum kocamı ama artk yorgunluktan heralde bebeğim uyuyunca hemen uyumak istiyorum oda çok kızıyo cinsel hayatımızı bitirdin diye. O mu çok ilişkiye düşkün, yoksa bende mi sorun anlamadım.
O zaman adam ol da babalık yap çocuğuna bak
Çocuğun tüm yükü bende olunca halim mı kalıyor bı cocugu eyle bir seni

Diye lafı vurun atin

Haftada 1 gün bana da az gelir açıkçası. Bebek olunca nasıl olacak bilmiyorum tabi ama eğer bebek çok küçükse kocanın da anlayışlı olması lazım. Tamam ihtiyaç ama yorgun bir beden ile akla ilk gelen şey sevişmek olmuyor…
Bebek olmadan önce daha sık oluyordu eşim şuan öyle olmasını bekliyor ama bebekle uğraş, ev işi, yemek derken birlikte olmak aklından bile geçmiyo açıkçası

Kadınlarda isteksizlik çocuktan sonra çok oluyor diye duyuyorum hep.
Ama bu geçici bir durum.bazi kişilerde 1-2 sene böyle olabilirmiş.ben kızım ilkokula başladığında bu durumdaydım.daha sonra geçti ama eşim hala söyler eskiden isteksizdin diye.
Lohusalık ve annelik psikolojisi etkili olabilir.yorgunluk var tabii.
Hafta 3-4 kez ilişki bence normal.bazi zamanlar denk geliyor ki ayda 1 ilişki oluyor.
Eşinize bu durumu anlatın size destek olsun.erkekler cinsellik konusunda bencil oluyorlar ama bunu siz konuşarak düzeltin.

her gün istiyo o istedikçe ben soğuyorum sanki ilişkiden
Çok fazla. İnsan özlemek ister. Her gün her gün ne o öyle, insan azmanı gibi:KK64:2 3 günde bir cinsellik çok ideal bence. Kocanıza da çok yorulduğunuzu yetişemediğinizi söyleyin, yardım etsin ya da gündüz bir yardımcı alsın madem öyle.

Kadınlarda isteksizlik çocuktan sonra çok oluyor diye duyuyorum hep.
Ama bu geçici bir durum.bazi kişilerde 1-2 sene böyle olabilirmiş.ben kızım ilkokula başladığında bu durumdaydım.daha sonra geçti ama eşim hala söyler eskiden isteksizdin diye.
Lohusalık ve annelik psikolojisi etkili olabilir.yorgunluk var tabii.
Hafta 3-4 kez ilişki bence normal.bazi zamanlar denk geliyor ki ayda 1 ilişki oluyor.
Eşinize bu durumu anlatın size destek olsun.erkekler cinsellik konusunda bencil oluyorlar ama bunu siz konuşarak düzeltin.
İnşallah geçici bi durumdur ki geçmezse gerçekten sıkıntı yaşıcaz gibi duruyo hiç içimden gelmiyor zorluyorum kendimi ama olmuyor.

Bekar olduğum için mazur görün ama her gün nedir ya haftada 2-3 gün nedir ben haftada bir iki hafta da bir yapılır sanardım iş güç nasıl içinden gelir insanın 😅
Valla bana kalsa ayda bi kere falan anca olur ama erkekler işte günde 3 defa da olsa bıkmıyolar yani😀

:)) Valla bence kocan şımarıklık yapıyor.
Yeterince görüşüyomuşsunuz. Kendi halimi düşününce bana çok çok fazla bile geldi da sizin durum

Kocan düşüncesiz ve empati yoksunu. Sende sorun yok.

Back
X