Arkadaşlar merhaba ben henüz 1 yıllık evliyim. Eşimle çok severek evlendim aslında o benden daha çok sevgi dolu diyebilirim sevgisinden hiç şüphe etmedim biz evde bile ayrı koltuklarda oturmayan sürekli şakalaşan her zaman sevgisini belli eden çok iyi anlaşan bir çiftiz. Şimdi sorun ne diyceksiniz tabi benim yaşım 22 eşimin 30 birkaç aydır cinsellikle ilgili bir problem var bence büyük bir problem evlenmeden önce birkaç kere birşeyler yaşafık eşim sevfiliyken nişanlıyken hep çok istekli yanaşmak için zaman kollayan biriydi evlendikten sonrada böyleydi ama ne olduysa son 3 4 aydır bir isteksizlik seziyorum ben demesem bazen haftada bir baZen iki haftada bir ilişkiye gireriz şunuda belirtiyim güzel gayet bakımlı ve sürekli fantazi kıyafetleri seksi iç çamaşırları gecelikler giyen biriyim ilk başlarda o demeden ben demiyodum tamam ama artık ben istediğimi belli ettiğim halde bile zar zor ilişkiye giriyoruz he ilişkiye girdiğimiz zaman herşey çok güzel sertleşme sorunu yok erken boşalma sorunu yok mutlu olduğunuda hissediyorum ama resmen zorla hadi yapalım demem gerekiyor artık neden olabilir böyle sorunlar yaşayan var mı? Lütfen yardımcı olun artık boşanmayı bile düşünür oldum bu durum saçma sapan şeyler düşünmeme sebep oluyor