Kocam çıplak kadın fotoğraflarına bakıyor yardim

Sehtep

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
25 Ekim 2016
20
2
1
34
Merhaba arkadaşlar ben iki yıllık evliyim çocuğum yok eşim iki ayda bir söz verdiği halde telefonunda çıplak kadın resimlerine bakıyor çok kavgalar ettik, iki ay önce söz verdi geçen gün yine baktığını internet geçmişinden gördüm bu arada soz verip tutmadigi için artık güvenmiyorum aynı oturumu kullanıyoruz . Söz verip tutmaması beni çok üzüyor çok yiprandim konuşmaktan da derdimi anlatamamaktan da . . .aslında beni seviyor ama bunlara baktığı için bana değer vermediğini düşünüyorum.Napmaliyim yardım edin

kavga etmek yerine sordunuz mu neden baktığını?

bakmakla mı kalıyo?

Yorum yapacaktım da, yorumları görünce bir şay yazamadım kıskanç bir bayan olarak :)
Edit: Yine de dayanamıyorummmmm. Resti çekin bence. "Madem sana yetmiyorum, artık kime istersen ona git, ben yokum" deyin mesela

niye ya. bizde bazen yakışıklı erkek fotolarına bakmıyo muyuz. bazende yarı çıplak oluyo bunlar.

tam tersi karısının cıplak erkek fotolarına baktıgını dusunsun ne hissedermis kesin cevap kadın yapınca olmaz..hos bir durum degil aman neyse diye gecilecek bir mevzu degil ha umursamayanında esini kıskandıgını sevdigini dusunemiyorum ben

Kim bakmiyor ki. Canlı çıplak kadınlar a yakindan bakmasindan iyidir.

niye ya. bizde bazen yakışıklı erkek fotolarına bakmıyo muyuz. bazende yarı çıplak oluyo bunlar.
:) Evet ama yarı çıplak erkek beni hiç etkilemiyor ama erkek kadın göğsüne bakınca farklı şeyler düşünüyor.
Ne bileyim herkesin düşüncesi farklı sonuçta belki saçmalıyorum ama...

Sordum neden yaptığını hem de kaç kez bekarliktan kalan alışkanlık diyo

Seni çok rahatsız ediyorsa, bana bak bakmak istediğinde de :))

Ya bir de şu var ben dahil çoğu kadında,kendimiz baksak,izlesek falan da adam yapınca saldırıyoruz genelde. Kırılıyoruz.

Bizde var bir tuhaflık bence

İnternetten bakiyorsa internet hakki yapmayin. Gerci o yine bulur bakicak yer. Goz zinaya alismis bi kere. Ama hic hos degil . bunu onunla iyici konusun bir daha yapmamsini isteyin.

ya bence insan once karsıdaki insanı kırmaktan korkmalı bu konularda kendini eksik hissetmesine sebep olur cunku kadın veya erkek farketmez..
Adam kadına defalarca söz vermiş tutmamış sözünü hem amelleri niyetlere goredir konu sahibi başka bile niyet ortada adama empati yaptırmak :KK53:

Back
X