Eşimle severek evlendik, Beş yıldır evliyiz 2 yaşında bebeğimiz var aslında eşimi çok seviyordum birbirimizi çok seviyorduk örnek çifttik diyebilirim. Eşim her ay bana çiçek alır sürpriz yapar onca yolu çekip yanıma gelirdi ilk yıllar. Çocuk olduktan sonra aramız ciddi anlamda açıldı, hamileyken açık kadınlara baktığına denk geldim ilişki yaşayamadığımız için baktığını söyledi bi daha yapmayacağım dedi, doğumdan sonra tartışmalar arttı o dönem iş yerindeki kızla sık sık konuştuğunu fark ettim rahatsız olduğumu söyledim mesajlarını okuduğum için kızdı, neyse bi şekilde onu aştık yakın zamanda yurt dışından iş yaptığı kadınla flörtöz konuşmalarına denk geldim abarttığımı söyledi özür diledi bi şekilde onu da aştık bu gün yatmadan bakayım dedim sosyal medyada çıplak kadınlara bakmış Google’da instagramdan ücretli abonelik nasıl alınır araştırmış ne yapmalıyım bilmiyorum. Konuşmak fayda etmiyor. Bana o kadar aşık gözümün içine bakan adamı kendimden soğuttum galiba bi şekilde ama artık dayanamıyorum bunlara. Ne yapmalıyım nasıl davranmalıyım bilmiyorum. Ev çocuk iş derken zaten kendimi kaybettim daha nasıl onu mutlu edebilirim diye düşünüyorum ama önüme böyle şeyleri çıkıyo sonra yine kendimi suçluyorum. Çocuğum olmasa boşanmayı düşünürüm ama şimdi çok aradayım. Bana fikir verir misiniz??