Kocam çocuk istemiyor

niye ya yapan vardı
taraflardan birisi hapisteyken enjektör içine boşalıp veriyor kadın kendi içine fışkırtıyor bu şekilde gebe kalıyor kadın.

hatta bunun kiti varmış:
Tüp bebe doktorları iptal:KK70:

Bir senelik evliyim eşimle de çok mutluyuz eşimin abisi çocuk sahini olamıyor 5- 6 senelik bende çocuk çok istiyorum ama kocam kesinlikle karşı çocuk sevmediğinden değil abisi filin çocuğu olmadığı için önce onların olsun sonra bizim diyor çocuk yapmak için abisi gili beklemek istemiyorum yaşım geçiyor benim de çocuğum olmayacak ilişkide içime boşalmıyor geri çekilme yöntemi kullanıyor arkadaşlar nasıl hamile kalabilirm yardım edin göbeğime boşalıyor elimle vajınaya dokunsam ihtimal olur mu sizce
Geri cekilme bir korunma yöntemi degildir saldim cayira mevlam kayira bir yöntem. Haftanin 3 günü birliktelik olursa yumurtlamayi kacirmazsan olur.

Ama senin düsünce ve hareketlerin olgun evli bir kadina benzemiyor kusura bakma.

1.Baskasinin cocugu olup olmadigi ,seni hic ilgilendirmez .bu son derece hassas bir konu, ve esin bunu seninle paylasmis bikere buraya onu yazman bile onun özeline girmis oluyorsun.

2 . Esinin düsüncelerine saygi duy, hazir hissetmeyebilir , yeterince birbirnize doymadiginizi doya doya gezmediginizi , veya gelecege dair planlarinizin tamamlanmadigini maddi acidan düsünüyor olabilir.

Onu kandirsan olsa bile mutsuz olabilir hatta tek basina büyütmek zorunda kalabilirsin, istemiyorsa istemeye istemeye babalik yapmaya zorlamak zorunda kalicaksin. Ite kalka eger babalik yapacaksa bu islere girismeyin.

Illa abisi/ kardesi cocuk sahibi olamiyor diye milletle s*dik yaristirmayin. Zamaninda benimle de böyle yarisa girdiler benim olmadi onlarin oldu bide böbürlenip durdular allahin verdigi canla!! baslarina gelmeyen sey kalmadi. Icini temiz tutarsan hayattaki tüm güzellikler sizlere zaten gelir.

Geri cekilme bir korunma yöntemi degildir saldim cayira mevlam kayira bir yöntem. Haftanin 3 günü birliktelik olursa yumurtlamayi kacirmazsan olur.

Ama senin düsünce ve hareketlerin olgun evli bir kadina benzemiyor kusura bakma.

1.Baskasinin cocugu olup olmadigi ,seni hic ilgilendirmez .bu son derece hassas bir konu, ve esin bunu seninle paylasmis bikere buraya onu yazman bile onun özeline girmis oluyorsun.

2 . Esinin düsüncelerine saygi duy, hazir hissetmeyebilir , yeterince birbirnize doymadiginizi doya doya gezmediginizi , veya gelecege dair planlarinizin tamamlanmadigini maddi acidan düsünüyor olabilir.

Onu kandirsan olsa bile mutsuz olabilir hatta tek basina büyütmek zorunda kalabilirsin, istemiyorsa istemeye istemeye babalik yapmaya zorlamak zorunda kalicaksin. Ite kalka eger babalik yapacaksa bu islere girismeyin.

Illa abisi/ kardesi cocuk sahibi olamiyor diye milletle s*dik yaristirmayin. Zamaninda benimle de böyle yarisa girdiler benim olmadi onlarin oldu bide böbürlenip durdular allahin verdigi canla!! baslarina gelmeyen sey kalmadi. Icini temiz tutarsan hayattaki tüm güzellikler sizlere zaten gelir.
Konu sahibinin kocasından gizlice hamile kalmaya çalışmasını asla desteklemiyorum ama bence siz konuyu yanlış anlamışsınız. Çocuğu olmuyor diye kimse kimseyle bir şey yarıştırmaya çalışmıyor. Konu sahibi çocuk sahibi olmak istiyor.
Eşi de bahsettiğiniz gibi birbirlerine doyamadıklarını düşündüğü için falan değil abisinin henüz çocuğu olmadığı için istemiyor.

Tabi ki hemen çocuk sahibi olmak zorunda değil kimse ama sırf abisinin çocuğu olmadığı için çocuk sahibi olmak istememesi iğrenç bir şey.

Bir senelik evliyim eşimle de çok mutluyuz eşimin abisi çocuk sahini olamıyor 5- 6 senelik bende çocuk çok istiyorum ama kocam kesinlikle karşı çocuk sevmediğinden değil abisi filin çocuğu olmadığı için önce onların olsun sonra bizim diyor çocuk yapmak için abisi gili beklemek istemiyorum yaşım geçiyor benim de çocuğum olmayacak ilişkide içime boşalmıyor geri çekilme yöntemi kullanıyor arkadaşlar nasıl hamile kalabilirm yardım edin göbeğime boşalıyor elimle vajınaya dokunsam ihtimal olur mu sizce
Konudan bağımsız niye göbeğine boşalıyor, peçete yokmu yahu

Muhtemelen ailesi hatta annesinin onerisidir bu...yada hazır değildir bahane arıyordur bilemedim..
Ben evlendigimde kaynım 4 yillki evliydi çocukları olmuyordu ben hamile kaldım k.validem keşke önce onların olsaydı abin üzülecek falan demişti eşime...şimdi olsa verirdim cevabını cahillikten susmusum...hamileliğim dede hiç destek olmadı aksine hep köstek oldular...9 aylık hamileyken bayram temizliği yapmıştım dalga geçer gibi etime benim yanımda gorumcemi temizliğe yardıma göndermeyi teklif etti ve gönderdi ...bende salak gibi cam sildim o halimle zorum neyse🤣
Şimdi 26 yıllık evliler ve çocukları yok...banada ikinciyi doğurmam için ne baskılar ne vaatler..ama nafile tek kızım var onlara fazla bile..

“abimin çocugu olmadan çocuk yapmam “ diyen adamdan çocuk mu yapacaksın ? ciddi miisn ? hiç mi soğumadın bu laftan sonra ya. bir insan çocugu çok sevdiği eşi ile aşkının meyvesi olarak yapmak ister. aralarındaki bağ sonsuz olsum masum bir bebek bu aşka şahit olsun mutlu bir bebek büyütelim ister. sen mesela neden çocuk istiyorsun ? bunu sorgula ve doğru insanı baba yapmak önemli bunu da unutma

Büyüklerin önce evlenmesi çocuk yapması böyle sırayla olması çok saçma geliyor

ako, evlilikte önceden büyük evlenir sonra çocuğa sıra gelirdi bunada karşıydım ama bu iyice tuhaf geldi bana, belki hemen hamile kalamayacaksın, belki abisinin çocuğu olmayacak, eşin abisiyle kıyaslanınca önce sizin çocuğunuz olursa abisi ezik hissedeceğindenmi korkuyor? konuyu uzun uzun konuş, çocuk işi son derece önemli bir konu, ortak fikir önemli, sen eşin istemediği halde hamile kaldığında abimden önce oldu vb. deyip kv de aynı fikirdeyse çok üstüne gelebilirler.

Back
X