Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Konu neydi?Ben konuyu daha önce okuduğuma çok eminim ya.
Hatırlamıyorum yakın zamanda değil. Aynı böyle eşi çocuk istemiyordu, önce onların olsun diyerek. Ama ondaki görümce miydi emin olamadım. Demek var böyle değişik insanlar.Konu neydi?
Konu silinmiş, ne yazıp silmiş konu sahibi onun için sordumHatırlamıyorum yakın zamanda değil. Aynı böyle eşi çocuk istemiyordu, önce onların olsun diyerek. Ama ondaki görümce miydi emin olamadım. Demek var böyle değişik insanlar.
Çocuk istememesini anlarımda önce abimin olsun ne saçma ya ya ömrü billah olmazsa sizde mi yapmayacaksınız o zaman tuhafBir senelik evliyim eşimle de çok mutluyuz eşimin abisi çocuk sahini olamıyor 5- 6 senelik bende çocuk çok istiyorum ama kocam kesinlikle karşı çocuk sevmediğinden değil abisi filin çocuğu olmadığı için önce onların olsun sonra bizim diyor çocuk yapmak için abisi gili beklemek istemiyorum yaşım geçiyor benim de çocuğum olmayacak ilişkide içime boşalmıyor geri çekilme yöntemi kullanıyor arkadaşlar nasıl hamile kalabilirm yardım edin göbeğime boşalıyor elimle vajınaya dokunsam ihtimal olur mu sizce
Aa pardon onu fark etmedim. Eşinin abisinin çocuğu olmuyormuş 5-6 senedir, önce onun olsun diye bekliyormuş eşi.Konu silinmiş, ne yazıp silmiş konu sahibi onun için sordum
Adam büyüğüne öncelik verme işini çok abartmışAa pardon onu fark etmedim. Eşinin abisinin çocuğu olmuyormuş 5-6 senedir, önce onun olsun diye bekliyormuş eşi.
Elini kolunu bağla kocanın. Çık üstüne mecbur içine boşalacakBir senelik evliyim eşimle de çok mutluyuz eşimin abisi çocuk sahini olamıyor 5- 6 senelik bende çocuk çok istiyorum ama kocam kesinlikle karşı çocuk sevmediğinden değil abisi filin çocuğu olmadığı için önce onların olsun sonra bizim diyor çocuk yapmak için abisi gili beklemek istemiyorum yaşım geçiyor benim de çocuğum olmayacak ilişkide içime boşalmıyor geri çekilme yöntemi kullanıyor arkadaşlar nasıl hamile kalabilirm yardım edin göbeğime boşalıyor elimle vajınaya dokunsam ihtimal olur mu sizce
Üyelik iptali yapmış siz diyince baktım daKonu silindiniz galiba soru sahibi?
teşekkür ederimÜyelik iptali yapmış siz diyince baktım da
niye ya yapan vardıBen ne okudum yatabi sen önce göbeğindekileri bir kaba topla sonra vajinaya gönder, 1 ay sonra da bebek olarak geri gelir
![]()
Şermin nerde ya iki dakikada bulurduBen konuyu daha önce okuduğuma çok eminim ya.
Şermin nerde ya iki dakikada bulurdu![]()
kocası boşalacağı zaman belinden tutup asılan ablayı hatırlıyorsunuz sanırımBen konuyu daha önce okuduğuma çok eminim ya.