Kocam çocuk istemiyor

Bir senelik evliyim eşimle de çok mutluyuz eşimin abisi çocuk sahini olamıyor 5- 6 senelik bende çocuk çok istiyorum ama kocam kesinlikle karşı çocuk sevmediğinden değil abisi filin çocuğu olmadığı için önce onların olsun sonra bizim diyor çocuk yapmak için abisi gili beklemek istemiyorum yaşım geçiyor benim de çocuğum olmayacak ilişkide içime boşalmıyor geri çekilme yöntemi kullanıyor arkadaşlar nasıl hamile kalabilirm yardım edin göbeğime boşalıyor elimle vajınaya dokunsam ihtimal olur mu sizce
Çocuk istememesini anlarımda önce abimin olsun ne saçma ya ya ömrü billah olmazsa sizde mi yapmayacaksınız o zaman tuhaf 🫠

Gerçekten 24 yaşında mısınız? Eğer öyleyse yaşım geçiyor demeniz çok ironik. 30 yaşında evleniyor millet.
Ayrıca çocuk sahibi olmak istemeyen birini zorla/habersiz yapamazsınız.
Kardeş bekleme olayıda baştan sona saçmalık. Konuda mantıklı tek bir yer yok.

Bir senelik evliyim eşimle de çok mutluyuz eşimin abisi çocuk sahini olamıyor 5- 6 senelik bende çocuk çok istiyorum ama kocam kesinlikle karşı çocuk sevmediğinden değil abisi filin çocuğu olmadığı için önce onların olsun sonra bizim diyor çocuk yapmak için abisi gili beklemek istemiyorum yaşım geçiyor benim de çocuğum olmayacak ilişkide içime boşalmıyor geri çekilme yöntemi kullanıyor arkadaşlar nasıl hamile kalabilirm yardım edin göbeğime boşalıyor elimle vajınaya dokunsam ihtimal olur mu sizce
Elini kolunu bağla kocanın. Çık üstüne mecbur içine boşalacak
Göbekle elinle falan uğraşma hiç

Zorla baba yapmak istemeniz yanlış saygı duyulmalı bunlar evlilik öncesi konuşulmalıydı yaşınız çok genç zaten geç kalmış değilsiniz

Abisi konusuna gelince eşiniz saçma bi sebeb sunuyor .. Bu zeka da bi adama çocuk yapmayın zaten

Ben ne okudum ya😂 tabi sen önce göbeğindekileri bir kaba topla sonra vajinaya gönder, 1 ay sonra da bebek olarak geri gelir😂
niye ya yapan vardı
taraflardan birisi hapisteyken enjektör içine boşalıp veriyor kadın kendi içine fışkırtıyor bu şekilde gebe kalıyor kadın.

hatta bunun kiti varmış:

Yaşın daha genç 24 ne ki ama kocanin tutumu saçma belki onların hiç çocuğu olmayacak oda ömrünün sonuna kadar bekleyecekmi😐

Konuyu açıp hemen nereye kaçıyorsunuz ya silince gidicekmi sanıyorsun😑koşa koşa iptal yapmış.

Back
X