kocan siteye üye mimerhaba arkadaşlar. 2.5 senedir evliyim. Kocami cok iyi huylu biri olduğu icin secmisdim. Fakat simdi cok deyistdi. Bana iyi davranıyor amma Cok asabi biri oldu. Annesinin sozlerine gore önceleri cok sakin bir yapısı varmış. Amma şimdi her şeye kızıyor. Evlendikden sonra olmuş böyle. Neden acaba? Nedeni ben ola bilirmiyim? Beni ailesi sectdi acaba ondan ola bilirmi dusunuyorum bazen. Bu aralar işleride çok kötü
@Margarikotin konu yanlış yerdemerhaba arkadaşlar. 2.5 senedir evliyim. Kocami cok iyi huylu biri olduğu icin secmisdim. Fakat simdi cok deyistdi. Bana iyi davranıyor amma Cok asabi biri oldu. Annesinin sozlerine gore önceleri cok sakin bir yapısı varmış. Amma şimdi her şeye kızıyor. Evlendikden sonra olmuş böyle. Neden acaba? Nedeni ben ola bilirmiyim? Beni ailesi sectdi acaba ondan ola bilirmi dusunuyorum bazen. Bu aralar işleride çok kötü
konuyu zar zor actdim. Nerede acmaliyim onu bile bilmiyorum. Ben yeni uye oldum da@Margarikotin konu yanlış yerde
Hayir. Neden sordunuz ki? Ben sizden akil aliyim dedim sizde dalga keciyorsuz kalibe.kocan siteye üye mi
404 not found!keciyorsuz kalibe.
Gic404 not found!
İşleri kötü ve bebek yolda. Bu sebeple stres yapıyordur. Sinirin sebebi siz olsaydınız, size iyi davranmazdı.merhaba arkadaşlar. 2.5 senedir evliyim. Kocami cok iyi huylu biri olduğu icin secmisdim. Fakat simdi cok deyistdi. Bana iyi davranıyor amma Cok asabi biri oldu. Annesinin sozlerine gore önceleri cok sakin bir yapısı varmış. Amma şimdi her şeye kızıyor. Evlendikden sonra olmuş böyle. Neden acaba? Nedeni ben ola bilirmiyim? Beni ailesi sectdi acaba ondan ola bilirmi dusunuyorum bazen. Bu aralar işleride çok kötü
Boş ver canım. Ben türkce eğitimi almadan bu dili anlıyor ve düşüncelerimi ifade ede bilyorumsa bu bile benim için bir onurdu. Hem rus ve ingilizceyi bilmem de bazen kendi dilimde bile hatalar yapmama sebeb oluyor.Kadın Azerbaycanlı işte, ne diye dalga geçiyorsunuz?
İşler kötüyken herkes öyle olabiliyor. Benim eşim dünyanın en rahat adamıdır dünya umrunda olmaz iş ya da ev fark etmez ama bazen işleri öyle kötüye gidiyor ki canavara dönüşebiliyor. Ben o zamanlarda alttan alıyorum çünkü düzeleceğini biliyorum. Geçici bir süreç olarak görüyorum.
Eşiniz evlendiğinizden beri mi böyle yoksa işleri kötü gitmeye başlayınca mı böyle oldu?
Ayıp olmasın ama beni ailesi seçti demişsiniz,acaba aklında başka biri mi vardı yani ben onu da düşündüm kafanızı karıştırmayayım ama. Eğer öyle bir şey yoksa yukarıdaki söylediğim ihtimalleri düşünün beraber atlatabilirsiniz.
Evet canim azeriyim. Ben türkçeyi TRT1-den öyrendim. Ta çoçukluğumdan hep izlerdim. Bide öyretmenim vardı türk. Hem sizin dil bizim dil aynı kökenli. Amma böyle farklılıklar var. Eğitimini almadan bilemezsin böyle şeyleri.Dogru soyle "degisti" ve "secti" kelimelerdeki ekstra T ve D harfini eklemen hata yapmaktan korktugun icinmi??
" secti bi kere t ile yazilir d ile degil" diyen olursa " ayol gozune tirmi kacti ordaki T yi gormuyomusun?" demek icinmi?
" secdi D ile yazilir' diyen olursada" ayol kormusun ordaki D yi gormuyosun?"
Tamda o yuzden degistdi/ sectdi
Hayat guzel be
Edit: hm azerimissin. Bilerek yapmadin sanirim. Bosver neyse.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?