- 26 Mayıs 2011
- 14
- 2
- 286
- Konu Sahibi gullerinprensesi
ben mazosist yada sadist degilim inan dayak kufur kaldıkı evdedki kucuk bı huzursuzlukkk cok kotu birsey evlmisin bilmıyorum ama ha diyince olmuyor bu evlilik icin kimleri onume aldım bi bilseniz babamı cıgnedim resmen yapma annen yenı oldu dedi dinlemedim ablam unuversiten bitsin dedi dinlemedim nasıl bır anda bosanıyım derim diye hep dusundum simdide cocuk bahane degillll o nasıl bahane olur o etkilenecek diye odum koparken alıskanlık umrumda degıl adam akıllı bosanmaz esim zaten o duruma gelemedigm icin boyleyim medeni insanlar gibi bosansa yarın gidip bosanırım bi boka bulastımkızmasın kımse ama asla asla çocuk için değil,siz ve sizin gıbı kadınlar kocalarından ayrılmak istemedıklerınden boşanmıyor,param yok gidemem diyende,parası olanda hep aynı bahane,çocuk için,hoş erkeklerde bu kadını istemıyorum ama çocuk için dıyor,bence değil,erkede kadında alışkanlığından gitmıyor,bak alterneif bulsun,şartlar değişsin,kımse çocuğu düşünürmü?basar gıder,dayak atarken,yerken,aldatırken kımse çocuğunu düşünmüyor,çocuğumun anası/yada babası demıyor,ama iş sıkıştınmı,çocuğum için denıyor,çok komık ya,sonra çocuğada senın için katlandım denıyor,bılemıyorum ben başka bir dünyadanım