• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kocam cok değişti bana yardım edin.

Tatlım mesleğin de varmış. Boşa o Adam'ı.
Çalışacağın için çocuğu alamazlar senden. Sana şiddet uyguladığında bi hastaneye gidip rapor al. Hakaretler vs. Aile birliği kalmamış zaten. Nafaka da alırsın. Kendini neden ezdiriyorsun?

Ahhhhh seni çok iyi anlıyorum , bin beterini ben eski eşim ve ailesi tarafından yaşadım şükürki şansıma çocuğum yoktu. Dayak yediğim bi gün gizlice polisi aradım o izin vermese bile darp raporu alındı kamu davası açıldı ardındanda boşanma davadı açtım. Sende öyle yapsan. Kurtulmalısın biranewel yoksa sen hiçbizaman kendin olamazsın. Onun karısı ,anasının gelini,ailesinin kölesi vs hepsi olursun

nerden başlasam bilmiyorum ben 5 yıllık evliyim allahımın emaneti birde 2 yasında oglum var ben severek evlendim evlenmeden once esim hayalimdeki erkekdi eşim hep aynıydı aslında ben goremedim saırım anlatma ya başlıyayım benim 6 gorumcem ve kayınvalidem var hepsi herşeyime karısır sonra karısmıyruz der ilk zaman onlar için cok kavga edipp kocamdan cok dayak yedim o yetmiyor gibi hamiş hamiş askere giden kocamı onun ailesinin yanında bekledim benim annem öldü babam evli onların yanından başka biryere gidemezdim her neyse cok sesiz mal gibi bişeyim gelen ezer giden zer olan bana olur son zamanlar aile meselesine alıstım artık onları takmıyorum hatta sesiz olan bei bile lafvermeye başlattılar bu seferde esim bi garip oldu herşeye karısıyor beni surekli assalıyor agza alınmadık kufurlerrr ediyor midem bulanıyor gecen benim ablamlar geldi babamlara gittik ablamllarlagezdik fala diye namusuma kadar agır laflar soyluyor bundan sonra eniştem kocalık yapsınmıs babam bana karısınmıs falan filan sacmaladıkca saçmalıyor bu gune kadar yemedigim dayak kalmadı susudum ya sabır cektim ama namusuma kadar uzanan dili keseim geliyor bosayacakmıs beni cocogumu vermeyecekmııs bana valla cocuk ıcın katlanıyorum şimdi hergun kafayı yicem bosanmak ıstıyorum ama cocuk var ya gostermesse alırsa benden napıcam yardım edin lutfen bosansammmı cocgum bi tarafdan napıcam bennn
valal evlılıge karısmak dinen günah ama bu evlılık degıl ,boşanın demıyorum ama kendinizi değiştirin !!! kardesım bırkktırdıgın paran altının yok mu gızlı gızlı bırıktır bosanmak ıstedıgnı soyle korkut ses cıkarmadıgın ıcın böle olabılır sahıpsız sanmıstır kendını ezdırme davranıslarınıda degıstır tavırlarını,ezik bişeyim sesiz mal gibi bişeyim gelen ezer giden ezer yazmışsınız. kendinizi niye böyle görüyorsunuz ??? siz annesiniz.. ben 21 yasındayımama anne olsam adamı pesınde kostururum ! kendinize güvenin aynaya bakın kendını sevın ! değişin,dik oturun,özgüvenli davranın ,eşinizin yüzüne bakmayın,kendini biir şey sanmış ,cocugunuzla mutlu bır sekılde ılgılenın vs vs .... ezıdrmeyın kendinizi.siz annesiniz,siz onu baba yapmıssınız adamın yaptıgına bak ! evli değilim 21 yasındayım bence böyle .. kendinizee de ezik bişiym demeniz bile çok korkunç. ANNE EZİK OLABİLİR Mİİİ ? sizin tavrınızdan yüz buluyor sizce de öyle değil mi?? işiniz varmış sımdı okudum kı olmasa da temızlık yapar bı care bulursunuz eger bosanmak aklınızda varsa eğer yoksa da adamı uyandırın kendıne gelsın adam olsun

valal evlılıge karısmak dinen günah ama bu evlılık degıl ,boşanınu demıyorum ama kendinizi değiştirin !!! kardesım bırkktırdıgın paran altının yok mu gızlı gızlı bırıktır bosanmak ıstedıgnı soyle korkut ses cıkarmadıgın ıcın böle olabılır sahıpsız sanmıstır kendını ezdırme davranıslarınıda degıstır tavırlarını,ezik bişeyim sesiz mal gibi bişeyim gelen ezer giden ezer yazmışsınız. kendinizi niye böyle görüyorsunuz ??? siz annesiniz.. ben 21 yasındayımama anne olsam adamı pesınde kostururum ! kendinize güvenin aynaya bakın kendını sevın ! değişin,dik oturun,özgüvenli davranın ,eşinizin yüzüne bakmayın,kendini biir şey sanmış ,cocugunuzla mutlu bır sekılde ılgılenın vs vs .... ezıdrmeyın kendinizi.siz annesiniz,siz onu baba yapmıssınız adamın yaptıgına bak ! evli değilim 21 yasındayım bence böyle .. kendinizee de ezik bişiym demeniz bile çok korkunç. ANNE EZİK OLABİLİR Mİİİ ? sizin tavrınızdan yüz buluyor sizce de öyle değil mi??
cocuk olsa da
inanın dayak yemesi namusun yanında seker geliyor annem yasasaydı birkere daha olurdu biz namusumuza laf gelecek diye nasıl yetisdik kaldıkı kocam benle evlenirken namusuma hayran kaldıgı ıcın evlendi simdi şaşıyorum hayırda ben birde cocuk yaptım ozaman bosansaydım suclu benim hep taviz verdim hamile kalmadan bosarım diye askere gitmedi hamıle kalınca gitti askere oylede enteresan sorsan tum bunları beni sevdigi icin yapıyormus nasıl sevgiyseee anlamadım keske sevmeseydi beni :) sagolun iyiki varsınız sanırım degerli oldugumu hissettirdiniz.
cocuk olsada namusunuza laf ettıgı dak suratıına tukurmek lazım erkekler varya hepsı aynı halt hepsı namus bekcısı benım 6 yıllık sevgılımde yaptı karaktersızler .. o kadar kolay ama acısı cıkar ..

Bu pislikten bosan ama önce al bir oklava geç kapının arkasında bekle girdiginde ansizin yumul üstüne.
Allah yaratti demeden vur Allah vur. Görsün dayak nasıl atiliyormus.
Sonra da bir güzel boşa. Çocuğu alamaz senden korkma.

Ağır ruh hastası.
Bacim sen çocuğunu koy kolunun altına adamın hiç beklemediği bir anda kaç kurtar kendini.
Babana Sığın.
Ne hata yapmış olursan ol babandir affeder.
İşe girersin.kurarsin hayatını.
Korkma.
Cocugu görüş gunlerinde polis istersin dersin bu herif eltimin çocuğu kaçırdı hapis yattı. Polis eşliğinde görür. Bir Bk yapamaz.
Korkma.

bu çocuğu sana vermeyeceğim diyen erkekleri domino gibi arka arkaya dizip hepsini boğazın serin sularına gömesim var. beklesin "alır" bebeği. olayların iyice kötüleşme sebeplerinden biride sizin ne yaparsa yapsın katlanıyor olmanız. vuruyor bakıyor sıkıntı yok bir daha vuruyor küfür ediyor sonra daha çok çünkü nasıl olsa tepki vermiyorsunuz, ayrılmıyorsunuz.. ee herifin size saygısı kalmıyor sonrada ortada evlilik kalmıyor. eğer ayrılmazsanız olacakları yazayım birde.
her gün nolur annemle babam kavga etmesin diye dua eden bir çocuk.. geceleri sizin kavga seslerinizle korku içinde uyanacak. korkak ve bir o kadarda saldırgan olacak. hayatta her şeyi kavgayla savaşarak elde edeceğini zannedecek. hayatı boyunca erkeklere güvensiz olacak hatalar yapacak çünkü gerçek bir evliliğin neye benzediğini bilmeyecek şiddeti normal sanacak uygulayacak ve uygulatacak. kişiliği gelişemeyecek. hayatındaki en büyük korkusu sizin zarar görmeniz olacak. siz dayak yerken ölmüş olmayı dileyecek. korku çaresizlik umtuszuluk ve tarifsiz bir acıyla size sarılacak. tamam kendinize acımıyorsunuz katlanıyorsunuz ama bebeğinize acıyın... o bebeği asla ama asla ama asla alamaz. hatta darp raporu alırsanız bebeğinizin kokusunu bile alamaz bir daha. uzaklaştırma kararı çıakrttırırsnız. bebeğimin ve benim hayatım tehlikede diye bir ömür göremez bile çocuğunu. ay çok sinirlendim çokk.. tahammül edemiyorum böyle şerefsizlere.

basit bir şey gibi yazmışsın ama bu olanlar evlilik için sıradan şeyler değil canım.
bunlar boşanma sebebi.
sanmıyorum iflah olsun.
çocuğunda varmış. Allah yardım etsin.

Yazık gunah değil mi sana? Dunyaya dayak yemeye, aşağılanmaya, ezilmeye mi geldin? Millet doya doya hayatını yaşarken, sen eşinin kokuşmuş ailesiyle, acizlikten attıgı dayakla ne diye gencliğini çürütüyorsun? Senin de hakkın değil mi mutluluk? Kendine böyle bir eşi, böyle bir aileyi mi yakıstırıyorsun? Oğluna böyle pısırık, ezilen, dayak yiyen bir anneyi mi layık görüyorsun?
Dayak için darp raporu al ve acil boşan. Çocuğunu alamaz senden sen onun annesisin. Hukuk var kanun var ne demek göstermemek? Hele ki dayağı kanıtlarsan bırak o düşünsün çocuğu nasıl göreceğini.

Kesinlikle katiliyorum.... cok dogru seyler yazmissin canim

yorumları okumadım...darp raporu al,kendine 2 şahit bul ,çocuğu senden nah alır ..2 yaşındaki anneye muhtaç bebeği şiddete meyilli bi babaya neden versin hakim ? korkma bu çocuk konusunda kanunlar sonuna kadar senin yanında,kişisel olarak kadın hakları konusunda yetersiz kalsa da velayet konusunda genelde anne taraflı kararlar verilir,o anamköylü kocan düşünür o zaman çocuğu nasıl göreceğini

bence cocugun icin degil ama kendin icin bosanmalisin.... cunku o cocugun saglam karakterde ve psikolajide anneye ihtiyaci var... ezik ve asagilanmis bir anne kimse istemez (babadan bahsedip parmaklarimi yormak istemedim)

Niye katlanıyorsun? Çocuğum için deme, ilerde çocuk babasına benzerse daha mı iyi? Madem mesleğin var ilk vukuatında gidip al darp raporunu aç boşanma davasını. Hakim zaten çocuğunu sana verecek göstermeme ihtimali yok. Dünyaya bir kere geliyoruz ve hiç birimiz başkasına köle olmak zorunda değiliz.

Kendine niye yazik ediyorsun canim kardesim. Hem dayak, hem hakaret, hem kufur, hem assagilanmak, hem 6 tane birbirinden sinsi gorumce neden bunlari kendine ve ogluna yasatiyorsun? Mahkemeler bosuna mi duruyor saniyorsun? Asla cocugu gostermemezlik edemez hele ki dayak attigini darp raporuyla belgelersen daha da hakli cikarsin cocugu sana verirler. Cocuk gelisimi okudum diyorsun, en iyi sen bilirsin cocuklarin boyle bi ortamda nasil etkilendigini..
Oglun icin katlanma sakin, ogluna lazim olan sey guclu bi anne bunu unutma!

yazılanları okudum dünden beri düsündüm hiç uyumadım ve bir avukatı aradım yarın boşanma davasını acıyorum bugun hazırlanıp cıkıcam baba evine soyle bi baktım evime nekdar sevincle aldıgımız eşşalarım bugun ne pisirsem diye dusundugum mutfagım heycanla yaptıgımız cocugumuza ait odası kimse bosanak icin evlenmez duzelmedi esim sadece dayagı bitti dayak bitince duzeldi sandım fiziksel siddet bitti bu seferde laflarıyla dovdu cocugum kavgamıza hic sahit olmadı ama annesinin asık suratına hergun sait bişeylerin ters gittigini anlayamasa da ortamın gerginliginin farkında boylesi daha hayırlıymıs yasayıp gorocez hepininiz icin tesekkür ederim zamanınızı benim derdime ayırdınız umarım kimse bunları yasamaz duşman bile keske duzelseydi :(

Back
X